Echipa de handbal a CS Câmpina, locul al doilea la un puternic turneu de junioare la Onești

Sport (Categoria articolului)

În perioada 28-29 octombrie, la Sala Sporturilor ”Nadia Comăneci”, din Onești, s-a desfășurat un puternic turneu de handbal de junioare IV, competiție intitulată Cupa ”Celor 7 orașe”, la care a fost invitată să participe și echipa CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile.

În jocurile din grupă, echipa câmpineană a învins pe CSO Buhuși cu scorul de 25-20, pe ACS OK SPORT Onești cu 25-23 și pe CSO Comănești cu 34-8. În finală echipa antrenată de Daniel Vasile a pierdut greu în fața echipei ACS Transilvania Brașov cu scorul de 18-23, ocupând locul al doilea.
Mai mult, jucătoarea câmpineană Daria Cojani a fost desemnată "Cel mai bun portar al turneului".
O competiție reușită pentru gruparea câmpineană, un nou plus la capitolul experiență și o bună propagandă pentru sportul câmpinean.
Antrenorul Daniel Vasile a folosit în turneul de la Onești următorul lot de jucătoare: Teodora Alexe, Cătălina Antonie, Mălina Cărămidaru, Antonia Dragomir, Ilinca Neagu, Carina Vasile, Antonia Robu, Daria Cojani, Ioana Cîrmaci, Rebeca Chitălan, Ariana Duță, Alessia Stamate, Teodora Jubea, Cristina Călărașu.

3317 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1858 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2171 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

106 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1168 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.