CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Surse: PSD și PNL, gata pentru alegeri comasate și candidați comuni, în anumite condiții

- Actualitate -

Surse: PSD și PNL, gata pentru alegeri comasate și candidați comuni, în anumite condiții

UPDATE - Ședința de duminică a fost amânată pentru miercuri, 21 februarie.

Duminică, 18 februarie, are loc întâlnirea liderilor PSD și PNL pentru a lua o decizie privind comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale.

Surse apropiate celor două partide au dezvăluit pentru CâmpinaTV.ro că este extrem de probabilă comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, pentru data de 9 iunie, dar și alte detalii privind viitoarea colaborare dintre PSD și PNL. Astfel, cele două partide ar putea avea liste comune pentru alegerile europarlamentare, candidat comun la funcția de primar în localitățile în care există primar USR, iar în privința candidaturilor și listelor comune pentru celelalte localități, întreaga decizie este a organizațiilor locale. Vom reveni.


18 Feb 2024 12:47 1894 vizualizari


Comentarii


  • 18.02.2024 13:24 diss Așa și? Niște măscărici, exact ca toți politicienii.
785 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit, joi dimineață, festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu tristețea despărțirii de doamna învățătoare, în cazul elevilor de la clasa a IV-a.

citeste mai mult
1253 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1489 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Dan Ioan Mușat, respectiv Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1417 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV