În această seară, la 'Vocea României', Iuliana Dobre are nevoie de voturile câmpinenilor

Eveniment (Categoria articolului)

UPDATE - Iuliana va intra a 9-a în concurs. O puteti vota trimițând SMS la numărul 1200 cu textul '09'. O persoană poate vota de maxim zece ori. (Tarif SMS sau apel la același număr 1,20 euro cu tot cu TVA)

Câmpineanca Iuliana Dobre este unul dintre cei 12 concurenți rămași în competiția 'Vocea României' de la ProTV. A parcurs pas cu pas toate etapele de până acum, într-un concurs dur, cu voci extraordinare, cu un nivel parcă tot mai ridicat de la un sezon la altul. Până acum, Iuliana Dobre a fost admirabilă. În această seară, trebuie să o votăm, pentru că, de acum înainte, diferența între concurenți o va face votul telespectatorilor!

La acest al șaselea sezon al concursului 'Vocea României' s-au înscris câteva sute de persoane din țară și străinătate. După etapa audițiilor pe nevăzute, doar 60 de concurenți au reușit să meargă mai departe. Printre ei și Iuliana Dobre, o voce adevărată, de aici, de la noi, din Câmpina. Iuliana face parte din echipa lui Tudor Chirilă. Până acum, totul a depins de ea. Talentul și perseverența și-au spus cuvântul, dar dincolo de ele se află și foarte multă muncă. De acum înainte, în ultimele ediții ale competiției, totul depinde de voturile telespectatorilor. De aceea trebuie să fim cât mai mulți cei care să o votăm pe Iuliana. A ajuns atât de departe, la doi pași, practic, de marele trofeu și premiul de 100.000 euro al competiției, încât ar fi păcat să nu fie ea marea câștigătoare. 
'Vocea României' începe la ora 20.30, la ProTV. În această seară. Haideți să o susținem pe Iuliana Dobre cu voturile noastre!

8070 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Florin 02.12.2016 19:45 Dintr-un interviu cu Iuliana: ~Iuliana Dobre~ - Cum te simti ca ai ajuns in live-urile de la Vocea Romaniei? - "Ma simt in acelasi timp privilegiata, norocoasa si recompensata. Simt ca brusc primesc inzecit inapoi tot ce mi-a placut sa ofer in toti anii acestia pe scena: toata dragostea, toata energia, toate emotiile, toata vibratia." - Ai emotii, cum te pregatesti pentru primul live, ce ai in plus fata de ceilalti concurenti? - "Am emotii mari fiindca ador piesa pe care o voi canta astazi, nu stiam aceasta varianta si m-am indragostit de toata profunzimea ei. Si sper din inima sa reusesc sa redau aceasta stare cat sa se poata bucura de ea si cei care ma asculta. M-am pregatit cat am putut eu de bine in scurtul timp pe care l-am avut la dispozitie si sper ca experienta sa ma ajute sa-mi controlez uraganul de emotii care ma zguduie." - De ce ar trebui sa te voteze pe tine cei de acasa? - "Cine a zis ca trebuie? Daca vor simti indemnul, o vor face de drag, din suflet. La fel cum, daca le place ce am de oferit, vor veni dupa concurs, indiferent de rezultat, la concertele mele alaturi de gasca mea, VOX."
  • VOINEA LIVIU 03.12.2016 10:26 o vom vota

Eveniment

3246 vizualizari
24 ian. 2023 18:55

Hora Unirii, dansată în centrul Câmpinei, la împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române

Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată la Câmpina printr-un eveniment desfășurat în Parcul ”Regele Mihai I” din centrul municipiului. Publicul nu a fost foarte numeros, poate din cauza frigului și umezelii pătrunzătoare, poate din alte motive, dar cei prezenți au apreciat momentele artistice frumoase oferite de copiii și tinerii Câmpinei.

2013 vizualizari
20 ian. 2023 14:44

Câmpinenii sunt invitați pe 24 Ianuarie la ”Hora Unirii”, în Parcul ”Regele Mihai I”

Marți, 24 Ianuarie 2023, Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Câmpina printr-o acțiune care va avea loc în Parcul ”Regele Mihai I”, de la ora 11.00.

Alte stiri recente

438 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

729 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.