CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

- Eveniment -

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

La festivitatea de absolvire au fost multe momente frumoase și emoționante, bineînțeles, s-au spus lucruri minunate, care au demonstrat că, în ciuda pandemiei și a îndelungatelor cursuri online, s-au format legături trainice între profesori şi elevi. Li s-au adresat elevilor Elena Murariu - președintele Fundației AMUS, Romulus Pietriceanu - directorul Școlii "Lous Pasteur", Ciprian Murariu - directorul Fundației AMUS, dar și toate cadrele didactice. De asemenea, au fost invitați și s-au adresat elevilor și reprezentanți ai unor clinici private cu care această instituție de învățământ a colaborat pentru practică, în condițiile în care Spitalul Municipal Câmpina, partenerul tradițional al școlii, a fost multă vreme pe parcursul anilor de studiu unitate suport COVID.
Au fost multe emoții, flori, dar și gânduri de viitor, rostite sau nerostite. Pentru absolvenți urmează examenul de licență, cu alte emoții, dar și cu speranțe.


05 Jul 2022 23:01 4135 vizualizari


Comentarii


756 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
3255 vizualizari 15 Jun 2024 14:50 Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

La jumătatea lunii iulie, la Cornu va avea loc o nouă ediție a Festivalului ”Florilor de tei”, manifestare ajunsă la ediția a XV-a. Festivalul va avea loc în week-end-ul 13-14 iulie 2024.

citeste mai mult
507 vizualizari 15 Jun 2024 14:16 O premieră pentru Câmpina, un festival de robotică

O premieră pentru Câmpina, un festival de robotică

Câmpina a fost sâmbătă, 15 iunie 2024, gazda unei premiere - un festival de robotică. ”Undefined Festival” a fost denumirea acestuia, inspirată din numele echipei de robotică de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, Team Undefined, organizatorul acestui eveniment.

citeste mai mult
1659 vizualizari 13 Jun 2024 23:11 Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Ziua Eroilor a venit în anul 2024 la foarte puțin timp după alegerile locale. Poate de aici o ”răceală” evidentă, schimburi de priviri reci, chiar dure între... diverse persoane, implicate direct sau indirect în derularea procesului electoral.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV