Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

La festivitatea de absolvire au fost multe momente frumoase și emoționante, bineînțeles, s-au spus lucruri minunate, care au demonstrat că, în ciuda pandemiei și a îndelungatelor cursuri online, s-au format legături trainice între profesori şi elevi. Li s-au adresat elevilor Elena Murariu - președintele Fundației AMUS, Romulus Pietriceanu - directorul Școlii "Lous Pasteur", Ciprian Murariu - directorul Fundației AMUS, dar și toate cadrele didactice. De asemenea, au fost invitați și s-au adresat elevilor și reprezentanți ai unor clinici private cu care această instituție de învățământ a colaborat pentru practică, în condițiile în care Spitalul Municipal Câmpina, partenerul tradițional al școlii, a fost multă vreme pe parcursul anilor de studiu unitate suport COVID.
Au fost multe emoții, flori, dar și gânduri de viitor, rostite sau nerostite. Pentru absolvenți urmează examenul de licență, cu alte emoții, dar și cu speranțe.

3941 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

194 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.

796 vizualizari
08 dec. 2023 18:55

Musicum Adolescentia revine la Câmpina cu un concert de colinde, pe 19 decembrie 2023

1 comentarii

Asociația Musicum Adolescentia din Craiova revine la Câmpina cu un nou spectacol din cadrul proiectului "Zâmbete pe portativ". De această dată este vorba despre un concert de colinde organizat marți, 19 decembrie 2023, de la ora 19.00, la Casa Tineretului.

Alte stiri recente

160 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

325 vizualizari
09 dec. 2023 11:47

Scandal cu iz politic în Consiliul Local Câmpina pe tema prelungirii finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene

1 comentarii

La începutul acestei săptămâni, luni, 4 decembrie, a avut loc o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Câmpina, una foarte importantă având în vedere subiectul - prelungirea finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene.