CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Factura la gunoi se modifică din nou! Doar 17,26 lei din factură sunt pentru operator, restul sunt... taxe

- Actualitate -

Factura la gunoi se modifică din nou! Doar 17,26 lei din factură sunt pentru operator, restul sunt... taxe

Din aprilie se modifică din nou factura la gunoi în Câmpina și localitățile limitrofe. Detalii despre această nouă modificare ne-a oferit patronul operatorului de salubritate, Florin Constantinescu.

”Am primit o adresă de la societatea care administrează stația de tratare mecano-biologică, prin care suntem anunțați că s-a stricat un utilaj și nu vom mai putea depune acolo deșeurile până la remedierea situației, astfel că deșeurile vor ajunge integral din nou la rampă. De aici apare o diferență de preț care se regăsește în noul format al facturii, impus de modificările legislative. Practic, oamenii trebuie să știe că din totalul facturii doar 17,26 lei ajung la operator. Restul sunt taxe, pe care operatorul doar le colectează și le transmite mai departe. De altfel, oamenii vor regăsi în factura detaliată toate acestea. Sincer, mie personal îmi pare rău de această situație creată, mai ales că Floricon îi obișnuise pe câmpineni cu o anume stabilitate a tarifului, dar acum toată lumea trebuie să înțeleagă faptul că nu ține de noi, iar Floricon nu încasează mai mult decât tariful aprobat de ADI Deșeuri. Este o situație care se regăsește în toată țara, nu numai la Câmpina, dar am ținut ca prin intermediul dvs. să explicăm oamenilor cum stau lucrurile”, ne-a precizat Florin Constantinescu, managerul societății Floricon Salub, operatorul de salubritate pentru zona Câmpina.


12 Apr 2024 20:57 6034 vizualizari


Comentarii






  • 15.04.2024 17:02 Alin Si asa era destul de mult, sa fim seriosi.. mai ales pentru cei ce sorteaza gunoiul. La ce il mai sortam daca platim atat?
  • 14.04.2024 12:36 Elena Cristian Atunci nu mai sortam acasă gunoiul, la cât plătim, sa l sorteze Floricon salub
  • 13.04.2024 19:36 Tache Vorbește ecologistul din Constantinescu?Dar cat mai e cotizația la PSD?Aceeași întrebare și pt Hidro,Eliro,conducerile spitalele școlilor și liceelor.Toti cotizează,numa că unora le a dat cu minus și virgulă cu Moldoveanu.Bine că l au susținut pe Tiseanu.Daca era așa de bun nu ascuțea creioane la planșetă Neptunului și nu făcea prostii fara numar
  • 13.04.2024 15:25 Vicentiu D Vorbește Dl. Constantinescu de parca împărțim profitul. Deci sa înțelegem ca colaboratorul firmei dvs. are o problemă cu un utilaj, iar dvs sunteți nevoit sa plătiți mai mult. Pai cine trebuie sa plătească defapt d-le Constantinescu? Noi? Propun sa reziliem contractele cu Floricon! Oricum e o bătaie de joc!!
  • 13.04.2024 12:36 Vyki Moraru Numai la Câmpina se scumpește gunoiul,…. în restul localităților limitrofe nu ,ca de , plătesc doar prostii cu contracte….pe.restul îi doare la bască! Vorba cuiva “Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul!!!!
  • 12.04.2024 22:00 Neagu Adriana Buna seara ! Locuim la țara cum să mă obligați pe mine sa plătesc așa mult gunoiul ? suntem 4 persoane tot ce arde le bag la centrala , ce se reciclează le duc la reciclat , coji de cartof , morcov , etc … le dau animalelor , scot o data pe luna tomberonul și atunci nu este plin . Întrebata este ie ce trebuie sa plătesc eu aproape 100 lei lunar ?? Nu o sa l mai plătesc , vreau rezilierea contractului
649 vizualizari 29 Apr 2024 08:08 Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

În perspectiva alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie, la Câmpina a fost modificată una dintre secțiile de votare. Este vorba de secția de la cantina Electroutilaj, din Strada Bobâlna, care va fi mutată la Grădinița nr. 3, din Calea Doftanei, zona Broaște (foto).

citeste mai mult
2481 vizualizari 28 Apr 2024 19:49 Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Grupul de Inițiativă Civică “Spunem NU pasajului subteran!” a venit în fața presei pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la emiterea, de către Primăria Câmpina, a două autorizații de construire, una pentru pasajul subteran și una pentru spațiul pietonal de deasupra pasajului.

citeste mai mult
1882 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2824 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV