7.248 candidați la Școala de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, la sesiunea de admitere martie-aprilie 2021

Actualitate (Categoria articolului)

Admiterea din primăvara acestui an, la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, se va realiza după o structură organizatorică inedită și asta din cauza pandemiei de coronavirus. 7.248 candidați s-au înscris la această sesiune de admitere la Școala de Poliție din Câmpina, unde sunt disponibile, vă reamintim, 1.283 locuri. Este vorba despre candidații care au depus dosarul de recrutare, au obținut avizul psihologic și urmează să susțină proba de evaluare a aptitudinilor fizice.

O primă noutate la admiterea din acest an este aceea că proba de evaluare a performanței fizice (eliminatorie) se va desfășura pe centre zonale de selecție. Sunt șapte astfel de centre în țară, în Prahova urmând să susțină proba fizică, în perioada 18-24 martie 2021, la sălile de sport de la Comarnic, Cornu și Blejoi, candidații din județele: Brașov, Brăila, Buzău, Covasna, Dâmbovița, Galați, Vrancea și Prahova. Rezultatele obținute de candidați vor fi afișate zilnic pe site-ul centrului zonal respectiv și pe site-ul Școlii de Poliție Câmpina.
O altă noutate, proba scrisă, care va avea loc sâmbătă, 27 martie 2021, se va desfășura la unitățile județene care au recrutat candidații. Cu alte cuvinte, candidații nu vor mai veni la Câmpina pentru susținerea acestei probe care va consta, ca de obicei, într-un test grilă la limba română și o limbă străină. Duminică, 28 martie, dimineața, vor fi afișate rezultatele parțiale, iar apoi vor putea fi depuse eventualele contestații. Rezultatele finale la proba scrisă, după contestații, vor fi afișate pe site-ul Școlii de Poliție duminică seara.
Și o altă noutate. Proba medicală, de asemenea eliminatorie, se va desfășura în perioada 29 martie-16 aprilie și vor susține această probă candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concurs, în ordinea descrescătoare a punctajului obținut. Această probă se va organiza în două centre: Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu "Dr. N. Kretzulescu"București și Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Ploiești. Afișarea rezultatelor finale va avea loc sâmbătă, 17 aprilie 2021.

Vă reamintim că, din cele 1.283 locuri pentru admiterea la Școala de Poliție din Câmpina, 1.160 sunt pentru agenți de poliție în structurile IGPR, 15 sunt pentru Direcția Generală de Pașapoarte (DGP), 5 locuri pentru Direcția Generală Anticorupție (DGA), 2 la Centrul Național pentru Sistemul de Informații Schengen (CNSIS), 4 pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule (DRPCIV), 30 locuri pentru Inspectoratul General de Imigrări (IGI), 2 locuri pentru Direcția Generală Afaceri Europene, Schengen și Relații Internaționale (DGAESRI), 10 locuri pentru Serviciul de Informații Externe (SIE), 3 locuri la Direcția Generală de Logistică (DGL), 8 locuri la Direcția Secretariat General (DSG), 40 locuri la Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazei de Date (DEPABD), un loc la Direcția Generală pentru Comunicații și Tehnologia Informației (DGCTI) și 3 locuri la Centru de Formare Inițială și Continuă al MAI (CFIC).

13119 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

74 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

104 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

549 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1560 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.