CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Joi, 16 iunie 2022, ultima etapă din cadrul campaniei #9nePASĂ. ÎMPREUNĂ PENTRU CÂMPINA CURATĂ

- Social -

Joi, 16 iunie 2022, ultima etapă din cadrul campaniei #9nePASĂ. ÎMPREUNĂ PENTRU CÂMPINA CURATĂ

După cum știți, în anul 2021 s-au desfășurat mai multe etape ale campaniei CÂMPINA CURATĂ, inițiată de mai multe organizații neguvernamentale din municipiu și desfășurată cu sprijinul administrației locale și unităților de învățământ. Joi, 16 iunie 2022, în intervalul orar 13.00-16.00, are loc ultima etapă a acestei campanii, care se va desfășura în parteneriat cu autoritățile locale și Fundația AUTONOM, pe principalele artere rutiere ale localității.

Principalul inițiator al acestei etape este Asociația Părinților Elevilor de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”, care a încheiat un contract de sponsorizare cu Fundația AUTONOM, o organizație care are aproape zece ani de activitate și 700 de proiecte educaționale derulate în toată țara. Fundația AUTONOM sprijină campania CÂMPINA CURATĂ prin materialele necesare și prin participarea la acțiunea din 16 iunie 2022 cu o echipă de voluntari, de fapt angajați ai grupului de firme AUTONOM.
“Conștientizarea importanței păstrării curățeniei orașului se va realiza prin intermediul imprimării unor mesaje pe asfalt, prin distribuirea unor afișe pentru blocuri și case, privind colectarea selectivă. În aceasta etapă va începe și amplasarea de autocolante cu mesajul Strada nu e scrumieră. Nu arunca chiștoace!, realizate după formatul oficial și folosite cu acordul inițiatorilor campaniei naționale cu aceeași denumire. Mesajele pe asfalt vor fi inscripționate cu vopsele ecologice, pe bază de apă. Acțiunea se va desfășura în zonele principale ale orașului. Marcajele din jurul coșurilor de gunoi stradale, cu mesajul Fii sportiv! Aruncă la coș!, se vor imprima în zona unităților de învățământ și parcurilor. Acțiunea va fi continuată de către partenerii din cadrul CÂMPINA CURATĂ, până se vor acoperi toate zonele de interes și până ce toți locuitorii de la blocuri și case vor fi informați cu privire la colectarea selectivă. Această acțiunea de voluntariat din cadrul campaniei CÂMPINA CURATĂ reprezintă un manifest de susținere a curățeniei municipiului Câmpina, precum și a împrejurimilor. Prin această acțiune se urmărește responsabilizarea locuitorilor și conștientizarea populației asupra necesității păstrării curățeniei orașului și a colectării selective a deșeurilor”, se precizează în comunicatul de presă al organizatorilor campaniei.

Programul acțiunii din data de 16 iunie 2022 va fi următorul: ora 12.30 – întâlnire de informare, ședința tehnică și împărțire pe echipe, la Primăria Câmpina; ora 13.00 – start acțiune conștientizare și responsabilizare; ora 16.00 – încheiere acțiune. În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, acțiunea va fi amânată pentru data de 21-22 iunie 2022.
Campania CÂMPINA CURATĂ își propune să trezească simțul civic în rândul câmpinenilor, precum și dorința de a locui într-un oraș civilizat și curat.


15 Jun 2022 11:39 2585 vizualizari



Comentarii






862 vizualizari 17 Apr 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2933 vizualizari 12 Apr 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1794 vizualizari 07 Apr 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
1920 vizualizari 07 Apr 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV