CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

S-a dublat numărul de locuri la Școala de Poliție Câmpina, sesiunea de admitere septembrie 2017

- Actualitate -

S-a dublat numărul de locuri la Școala de Poliție Câmpina, sesiunea de admitere septembrie 2017

O veste extraordinară pentru candidații la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, cei care luni încep examenul de admitere. Numărul locurilor scoase la concurs s-a dublat, lucru pe care ni l-a confirmat directorul instituției, comisar șef Vasile Tache.

"Astăzi am fost informați pe linia noastră internă că numărul de locuri pentru sesiunea de admitere din septembrie 2017 a fost dublat în toate unitățile postliceale de învățământ ale MAI. În școala noastră vom avea, astfel, 1.000 de locuri scoase la concurs pentru agenți de poliție. Sunt trei noutăți foarte importante: dublarea numărului de locuri pentru examenul de admitere, reducerea perioadei de școlarizare de la doi ani la un an și finalizarea cursurilor în decembrie 2017 pentru elevii care se află acum în anul II, deci cei care au susținut examenul de admitere în 2016", ne-a declarat comandantul Școlii de Agenți de Poliție Câmpina, Vasile Tache.
Practic, este vorba despre dublarea numărului de locuri pentru agenții de poliție care vor lucra în structurile operative ale Poliției Române. Vă reamintim că, inițial, au fost scoase la concurs 554 de locuri - 500 pentru IGPR, 37 pentru agenți SIE, 10 pentru Direcția Generală de Pașapoarte și 7 pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule.
Astăzi și mâine, candidații își primesc legitimațiile de concurs, iar în perioada 4-8 septembrie vor susține probele eliminatorii (contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice). Proba scrisă va avea loc pe 9 septembrie. Conform datelor postate pe site-ul Școlii de Poliție Câmpina, 2.383 candidați sunt înscriși la concursul de admitere - sesiunea septembrie 2017. Inițial, numărul candidaților a fost mai mare (3.085), dar unii dintre ei fie au intrat la diferite facultăți, fie pur și simplu au renunțat la concurs.


02 Sep 2017 18:47 20389 vizualizari


Comentarii


  • 03.09.2017 16:23 Admin S-a dublat numărul de locuri și la școala din Cluj Napoca. Scrie destul de clar în articol, puteți reciti declarația comandatului Vasile Tache. Dar noi am scos în evidență școala de la Câmpina pentru ca suntem un site de știri locale din... Câmpina. Dar în articol scrie că este vorba despre toate școlile MAI.
  • 03.09.2017 13:49 Ros Ioachim La Scoala de Agenți de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca nu s-au dublat locurile??
341 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
616 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
2808 vizualizari 23 Jul 2024 12:23 În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

Lucrările la rețeaua de canalizare de pe Strada Sondei s-au încheiat, iar acum s-a ajuns la realizarea racordurilor din Bulevardul Carol I. Așa se face că intersecția Carol I - Sondei a fost, în prima parte a zilei de marți, 23 iulie, un adevărat calvar.

citeste mai mult
1096 vizualizari 23 Jul 2024 06:11 Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine pe numărul de whatsapp 0733.388.425, imagine surprinsă în cursul zilei de luni, 22 iulie, pe Strada B.P. Hasdeu, între intersecțiile cu străzile Mihail Kogălniceanu și 1 Mai.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV