Liga A Prahova. CS Câmpina - Unirea Urlați 6-1

Sport (Categoria articolului)

Meciul de pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, contând pentru etapa a 13-a din Liga A Prahova, a început cu o lovitură de teatru - arbitrul Ionuț Neagu a dictat penalty în favoarea oaspeților, în chiar primul minut de joc, practic, la prima acțiune spre poartă a partidei, dar Antal, portarul câmpinenilor a parat penalty-ul (video).

Nu știe nimeni dacă acel penalty ar fi fost transformat, care ar fi fost soarta meciului. Cert este că, la numai câteva minute după ratarea acelui penalty, în minutul 11, câmpinenii au deschis scorul prin Dedu, iar din acel moment nu s-a mai pus problema învingătoarei, CS Câmpina impunându-se la scor de tenis. Și scorul ar fi putut fi chiar mai mare...
Același Dedu a mai înscris de două ori, prima dată din lovitură de pedeapsă, în minutele 20 și 58, pe lista marcatorilor adăugându-se Manole (min. 63) și Nae (min. 71 și 76).
CS Câmpina, antrenori Mugurel Dedu și Claudiu Dumitrescu, a aliniat următorul ”11”: Antal - C. Dumitrescu (79 Amar), Merluță, Niculae, Diaconu (75 A. Dumitrescu), Bărcănescu, Badea (60 Manole), Botoșneanu (46 Nae), Dedu, Buzilă, Nichifor.
Rezultatele complete ale etapei - aici.
Runda viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare cu CS Cornu.

4186 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

308 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1334 vizualizari
08 dec. 2023 17:04

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

La Lillehamer, în Norvegia, pe pârtia unde au avut Jocurile Olimpice din 1994 și Jocurile Olimpice de Tineret 2016, acum s-au desfășurat primele etape din circuitul Cupei Europei. Au fost șanse concursuri la două discipline (monobob și bob două persoane), totul desfășurându-se pe durata a șapte zile, un adevărat tur de forță pentru toți sportivii și tehnicienii prezenți în Norvegia.

Alte stiri recente

1282 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

349 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.