Atleții Andreea Lungu, Marius Vasile și antrenorul Nicolae Pavel vor participa la Jocurile Balcanice pentru Cadeți, de la Istanbul

Sport (Categoria articolului)

Duminică, 14 iulie, la Istanbul au loc Jocurile Balcanice la atletism pentru cadeți, competiție la care federația de specialitate din țara noastră a decis să trimită 34 de sportivi și 12 antrenori și oficiali. Pe lista delegației române se numără și doi sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, Andreea Lungu și Marius Vasile, precum și antrenorul Nicolae Pavel.

Cei doi sportivi ai clubului coordonat de Mihaela Marin se află deja în cantonament la Snagov, făcând parte și din lotul României pentru Festivalul Olimpic pentru Tineretul European, care va avea loc între 21 și 27 iulie, la Baku, în Azerbaidjan. Pentru deplasarea la Istanbul, plecarea este programată sâmbătă, 13 iulie, iar întoarcerea în noaptea de 15 iulie.
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) va concura în proba de aruncarea discului, cea mai bună performanță a sa din acest sezon fiind o aruncare de 46,92m, reușită chiar în urmă cu aproape o lună, atunci când a câștigat Campionatul Național de Tineret. 
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) se va alinia la startul probei de aruncarea greutății, cea mai bună performanță a sa din acest sezon fiind o aruncare de 18,73m, pe care a reușit-o la sfârșitul lunii trecute, la Naționalele pentru juniori II.

De asemenea, Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel), fosta componentă a CSS "Constantin Istrati" Câmpina, acum legitimată la Gloria Buzău, după ce a făcut parte din delegația României la Jocurile Europene de la Minsk, se va afla în perioada 11-14 iulie, la Gavle, în Suedia, la Campionatul European de Tineret, unde va concura în proba care a consacrat-o - aruncarea suliței.

4640 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

430 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1680 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.

Alte stiri recente

1462 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2202 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).