Atleții Andreea Lungu, Marius Vasile și antrenorul Nicolae Pavel vor participa la Jocurile Balcanice pentru Cadeți, de la Istanbul

Sport (Categoria articolului)

Duminică, 14 iulie, la Istanbul au loc Jocurile Balcanice la atletism pentru cadeți, competiție la care federația de specialitate din țara noastră a decis să trimită 34 de sportivi și 12 antrenori și oficiali. Pe lista delegației române se numără și doi sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, Andreea Lungu și Marius Vasile, precum și antrenorul Nicolae Pavel.

Cei doi sportivi ai clubului coordonat de Mihaela Marin se află deja în cantonament la Snagov, făcând parte și din lotul României pentru Festivalul Olimpic pentru Tineretul European, care va avea loc între 21 și 27 iulie, la Baku, în Azerbaidjan. Pentru deplasarea la Istanbul, plecarea este programată sâmbătă, 13 iulie, iar întoarcerea în noaptea de 15 iulie.
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) va concura în proba de aruncarea discului, cea mai bună performanță a sa din acest sezon fiind o aruncare de 46,92m, reușită chiar în urmă cu aproape o lună, atunci când a câștigat Campionatul Național de Tineret. 
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) se va alinia la startul probei de aruncarea greutății, cea mai bună performanță a sa din acest sezon fiind o aruncare de 18,73m, pe care a reușit-o la sfârșitul lunii trecute, la Naționalele pentru juniori II.

De asemenea, Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel), fosta componentă a CSS "Constantin Istrati" Câmpina, acum legitimată la Gloria Buzău, după ce a făcut parte din delegația României la Jocurile Europene de la Minsk, se va afla în perioada 11-14 iulie, la Gavle, în Suedia, la Campionatul European de Tineret, unde va concura în proba care a consacrat-o - aruncarea suliței.

3613 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3479 vizualizari
09 aug. 2020 11:05

Marius Vasile (CSS ”Constantin Istrati”), pe podium la aruncarea greutății în Cupa României pentru seniori

Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București a găzduit sâmbătă Cupa României pentru seniori, competiție la care singurul atlet de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina care s-a aliniat la start a fost aruncătorul Marius Vasile, în probele de disc și greutate.

3550 vizualizari
08 aug. 2020 14:49

Medalie de bronz la săritura în lungime pentru CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționalele juniorilor III

La București, pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” s-au desfășurat timp de două zile, vineri și sâmbătă, Campionatele Naționale de Atletism pentru Juniori III. La această competiție au fost prezenți și trei atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, care au concurat fiecare în câte două probe, cea mai bună clasare - locul al treilea și medalie de bronz - fiind reușită de Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) la săritura în lungime.

Alte stiri recente

992 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.

2087 vizualizari
14 aug. 2020 17:11

Alianța PNL-USR-PLUS a depus la BEC dosarele candidaților. "Suntem o forță și vom câștiga alegerile pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina!"

La Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au depus astăzi dosarele cu candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 reprezentanții Alianței PNL-USR-PLUS. Alături de Cătălin Florescu, candidatul pentru Primăria Câmpina, s-au aflat președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu - candidat la președinția Consiliului Județean, președintele USR Prahova - Mihai Polițeanu, Andrei Lupu - membru în Biroul Național al PLUS, deputatul PNL Răzvan Prișcă, primarul Horia Tiseanu, o parte din candidații la Consiliul Local Câmpina.