Atleții Andreea Lungu, Marius Vasile și antrenorul Nicolae Pavel vor participa la Jocurile Balcanice pentru Cadeți, de la Istanbul

Sport (Categoria articolului)

Duminică, 14 iulie, la Istanbul au loc Jocurile Balcanice la atletism pentru cadeți, competiție la care federația de specialitate din țara noastră a decis să trimită 34 de sportivi și 12 antrenori și oficiali. Pe lista delegației române se numără și doi sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, Andreea Lungu și Marius Vasile, precum și antrenorul Nicolae Pavel.

Cei doi sportivi ai clubului coordonat de Mihaela Marin se află deja în cantonament la Snagov, făcând parte și din lotul României pentru Festivalul Olimpic pentru Tineretul European, care va avea loc între 21 și 27 iulie, la Baku, în Azerbaidjan. Pentru deplasarea la Istanbul, plecarea este programată sâmbătă, 13 iulie, iar întoarcerea în noaptea de 15 iulie.
Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) va concura în proba de aruncarea discului, cea mai bună performanță a sa din acest sezon fiind o aruncare de 46,92m, reușită chiar în urmă cu aproape o lună, atunci când a câștigat Campionatul Național de Tineret. 
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) se va alinia la startul probei de aruncarea greutății, cea mai bună performanță a sa din acest sezon fiind o aruncare de 18,73m, pe care a reușit-o la sfârșitul lunii trecute, la Naționalele pentru juniori II.

De asemenea, Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel), fosta componentă a CSS "Constantin Istrati" Câmpina, acum legitimată la Gloria Buzău, după ce a făcut parte din delegația României la Jocurile Europene de la Minsk, se va afla în perioada 11-14 iulie, la Gavle, în Suedia, la Campionatul European de Tineret, unde va concura în proba care a consacrat-o - aruncarea suliței.

3231 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

408 vizualizari
29 feb. 2020 12:49

Cupa României, faza județeană, 16-imi de finală. Rezultate

Sâmbătă și duminică au loc partidele din 16-imile de finală ale fazei județene a Cupei României, fază din care au intrat în competiție și echipele din primul eșalon valoric județean. Primele două partide s-au disputat sâmbătă dimineață, celelate jocuri fiind programate în această după-amiază și mâine dimineață.

1875 vizualizari
26 feb. 2020 20:35

Reîncepe fotbalul în Prahova! Avancronicile 16-imilor de finală ale fazei județene a Cupei României

Chiar dacă în week-end-ul trecut au avut loc deja primele meciuri oficiale din fotbaluil prahovean în 2020, mai multe restanțe din ligile inferioare, comnpetițiile reîncep cu adevărat la finalul acestei săptămâni, atunci când sunt programate partidele din 16-imile de finală ale fazei județene a Cupei României, moment din care intră în această competiție și echipele din Liga A.

Alte stiri recente

689 vizualizari
29 feb. 2020 10:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

5098 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.