CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Surpriză la prima ședință a Consiliului Local Câmpina din 2024! De ce a fost prezența 100%?

- Actualitate -

Surpriză la prima ședință a Consiliului Local Câmpina din 2024! De ce a fost prezența 100%?

Pe 15 ianuarie a fost prima ședință din acest an a Consiliului Local Câmpina, o ședință extraordinară cu numai trei puncte pe ordinea de zi.

Spre surpriza multora, prezența la această ședință a fost 100%! În condițiile în care mulți consilieri locali s-au plâns de numărul mare al ședințelor extraordinare convocate de primarul Alin Moldoveanu și în condițiile în care subiectele nu erau, totuși, de cea mai mare importanță, acest procent surprinde... Chiar dacă am scris despre absenteismul îngrijorător al aleșilor locali de la aceste ședințe, pe parcursul anului trecut, totuși, o prezență de 100% la o astfel de ședință nu poate să nu ridice semne de întrebare. Ce s-a întâmplat?
Așadar, pe ordinea de zi au fost trei proiecte - aprobarea rețelei școlare pentru anul 2024-2025 (o formalitate), un acord de principiu asupra listei provizorii de investiții (doar un prilej pentru unii de a ataca și de a ieși în evidență, fără să se întrebe și să întrebe de ce era nevoie de o listă provizorie cu mai puțin de o lună înainte de adoptarea bugetului local) și însușirea unui punct de vedere ca răspuns la o plângere prealabilă (lucru total neinteresant pentru cei mai mulți dintre consilieri). Și atunci, de unde această prezență de 100%?! Să fie o explicație faptul că este an electoral? Să fie oare efectul hotărârii aprobate la inițiativa consilierului Cosmin Raț privind plata indemnizațiilor consilierilor locali proporțional, în funcția de prezența la ședințe? Să fie un alt motiv?
Vom urmări la viitoarele ședințe dacă această prezență este doar ”efectul Raț”, dacă a fost o întâmplare sau dacă odată intrați în anul electoral consilierii locali s-au apucat, în sfârșit, de treabă!


16 Jan 2024 18:44 2392 vizualizari


Comentarii






  • 16.01.2024 21:44 Diss2 Indiferent de prezență, Alin Moldoveanu are majoritate în CL, prin metodele dânsului specifice, iar asta nu mai este o noutate! ''Oițele'' obediente au răspuns ferm și necondiționat apelului primarului, in detrimentul celor rămași fără nicio putere de decizie. Iar în ceea ce îl privește pe dl. Raț, sa fim serioși, niciunul din consilieri nu trăiește din indemnizația de consilier, este aberantă afirmația cât și ideea în sine! Doamne-ajută, sa auzim de bine!
1216 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
1622 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
1935 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2032 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV