Profesor Steluța Pralea, de la Liceul Tehnologic ”Carol I” Valea Doftanei, ”directorul anului 2020 pentru inovare”

Actualitate (Categoria articolului)

Asociația pentru Valori în Educație a organizat recent Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2020. S-au acordat patru premii, plecându-se de la una dintre devizele asociației că ”educația are nevoie de lideri”.

Premiul ”Directorului anului 2020 pentru inovare” a fost câștigat de profesor Steluța Elena Pralea, directorul Liceului Tehnologic ”Carol I” din Valea Doftanei”, motivația juriului fiind următoarea: ”a digitalizat întreaga unitate de învățământ, atât administrativ, cât și în procesul educațional; au fost implementate programe de problem-based learning in STEAM; 80% dintre profesori au urmat module avansate de formare a competențelor digitale; a introdus două specializări noi pentru elevi, iar abandonul școlar a ajuns la 0%”.
”Ca profesor de informatică mi-am dat seama în urmă cu câțiva ani că viitorul înseamnă tehnologie digitală, respectiv educație digitală. Anul acesta, alături de alte patru școli, am fost școală pilot pentru implementarea unei metodologii realizată de Universitatea Cambridge, pentru stimularea creativității elevilor”, a declarat profesor Steluța Elena Pralea organizatorilor galei. (video)

4005 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Laura Dudău 14.12.2020 21:00 Acum 10 ani am avut ocazia să fac parte dintr-un proiect PHARE ce includea acest liceu. Încă de atunci avea plusuri față de multe licee din zona urbană (bază materială, corp profesoral, calitatea elevilor- interesați, deschiși, lipsiți de blazare). D-na Pralea făcea parte din conducere, iar rezultatele de acum nu sunt întâmplatoare. Felicitări din suflet!

Actualitate

153 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

1231 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

1 comentarii

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

Alte stiri recente

3841 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1055 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.