Profesor Steluța Pralea, de la Liceul Tehnologic ”Carol I” Valea Doftanei, ”directorul anului 2020 pentru inovare”

Actualitate (Categoria articolului)

Asociația pentru Valori în Educație a organizat recent Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2020. S-au acordat patru premii, plecându-se de la una dintre devizele asociației că ”educația are nevoie de lideri”.

Premiul ”Directorului anului 2020 pentru inovare” a fost câștigat de profesor Steluța Elena Pralea, directorul Liceului Tehnologic ”Carol I” din Valea Doftanei”, motivația juriului fiind următoarea: ”a digitalizat întreaga unitate de învățământ, atât administrativ, cât și în procesul educațional; au fost implementate programe de problem-based learning in STEAM; 80% dintre profesori au urmat module avansate de formare a competențelor digitale; a introdus două specializări noi pentru elevi, iar abandonul școlar a ajuns la 0%”.
”Ca profesor de informatică mi-am dat seama în urmă cu câțiva ani că viitorul înseamnă tehnologie digitală, respectiv educație digitală. Anul acesta, alături de alte patru școli, am fost școală pilot pentru implementarea unei metodologii realizată de Universitatea Cambridge, pentru stimularea creativității elevilor”, a declarat profesor Steluța Elena Pralea organizatorilor galei. (video)

3819 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Laura Dudău 14.12.2020 21:00 Acum 10 ani am avut ocazia să fac parte dintr-un proiect PHARE ce includea acest liceu. Încă de atunci avea plusuri față de multe licee din zona urbană (bază materială, corp profesoral, calitatea elevilor- interesați, deschiși, lipsiți de blazare). D-na Pralea făcea parte din conducere, iar rezultatele de acum nu sunt întâmplatoare. Felicitări din suflet!

Actualitate

1775 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

1 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.

3317 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

1 comentarii

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Alte stiri recente

198 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

535 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.