Profesor Steluța Pralea, de la Liceul Tehnologic ”Carol I” Valea Doftanei, ”directorul anului 2020 pentru inovare”

Actualitate (Categoria articolului)

Asociația pentru Valori în Educație a organizat recent Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2020. S-au acordat patru premii, plecându-se de la una dintre devizele asociației că ”educația are nevoie de lideri”.

Premiul ”Directorului anului 2020 pentru inovare” a fost câștigat de profesor Steluța Elena Pralea, directorul Liceului Tehnologic ”Carol I” din Valea Doftanei”, motivația juriului fiind următoarea: ”a digitalizat întreaga unitate de învățământ, atât administrativ, cât și în procesul educațional; au fost implementate programe de problem-based learning in STEAM; 80% dintre profesori au urmat module avansate de formare a competențelor digitale; a introdus două specializări noi pentru elevi, iar abandonul școlar a ajuns la 0%”.
”Ca profesor de informatică mi-am dat seama în urmă cu câțiva ani că viitorul înseamnă tehnologie digitală, respectiv educație digitală. Anul acesta, alături de alte patru școli, am fost școală pilot pentru implementarea unei metodologii realizată de Universitatea Cambridge, pentru stimularea creativității elevilor”, a declarat profesor Steluța Elena Pralea organizatorilor galei. (video)

3368 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Laura Dudău 14.12.2020 21:00 Acum 10 ani am avut ocazia să fac parte dintr-un proiect PHARE ce includea acest liceu. Încă de atunci avea plusuri față de multe licee din zona urbană (bază materială, corp profesoral, calitatea elevilor- interesați, deschiși, lipsiți de blazare). D-na Pralea făcea parte din conducere, iar rezultatele de acum nu sunt întâmplatoare. Felicitări din suflet!

Actualitate

2962 vizualizari
23 ian. 2022 09:02

La solicitarea ISU, la Spitalul Municipal Câmpina a fost amenajată o nouă cale de acces pentru intervenții

În spatele Spitalului Municipal Câmpina, spre clădirea dezafectată a fostului cinematograf, a apărut o alee, o nouă cale de acces în curtea unității medicale.

4673 vizualizari
22 ian. 2022 15:33

Incredibil. Ce a putut face un tânăr din Cornu, noaptea trecută, într-o scară de bloc din Ploiești?

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, în jurul orei 5, polițiștii din Ploiești au observat pe stradă un tânăr care avea în mână un obiect din lemn și care evita contactul vizual cu polițiștii, comportamentul său fiind unul care a ridicat semne de întrebare.

Alte stiri recente

167 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1263 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.