Străzi și trotuare blocate în Cartierul Câmpinița. A început examenul de admitere la Școala de Poliție

Social (Categoria articolului)

Așa se întâmplă în fiecare an, la început de septembrie. Admiterea la Școala de Agenți de Poliție 'Vasile Lascăr' le aduce un venit în plus câmpinenilor care primesc în gazdă candidați, le aduce venituri mai mari comercianților, dar aduce și multe nemulțumiri locuitorilor din Cartierul Câmpinița din cauza aglomerației care se creează aici. 

Sunt oameni care nu mai pot ieși din propria curte din cauza mașinilor parcate pe stradă, ba chiar și pe trotuare. Sunt 3.615 candidați în acest an la Școala de Poliție. Astăzi și mâine au loc înscrierile, apoi încep probele eliminatorii (contravizita medicală și testele fizice). Cei mai mulți dintre candidați nu au venit singuri, ci însoțiți de părinți sau prieteni. Câteva mii bune de persoane. Sute de mașini într-un oraș și așa sufocat. Școala de Poliție a amenajat un spațiu special pentru parcare undeva în zona Străzii Crișuri. Problema este că oamenii nu știu acest lucru, există un singur indicator și acela puțin vizibil. Prin urmare, fiecare parchează unde vrea și unde poate, după cum se vede și în imagini. Unii locuitori au încercat să rezolve singuri problema. Și-au pus în fața curților tot felul de obiecte - lăzi, cutii, am vazut chiar și o capră pentru tăiat lemne - pentru a împiedica parcarea mașinilor. Polițiști sunt mulți în zona Școlii de Poliție, dar ei dirijează circulația. Nu pot sta după fiecare mașină în parte, nu pot urmări unde și cum se parchează. Aceasta este o problemă pe care ar trebui să o rezolve autoritățile locale împreună cu conducerea Școlii de Agenți de Poliție 'Vasile Lascăr'. Și nu când încep examenele, ci înainte.

5826 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2424 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3155 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

2086 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

1859 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.