Zborul cu balonul, o experiență senzațională într-o vacanță în Cappadocia, de la 89 euro/persoană, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

Turism (Categoria articolului)

Zborul a însemnat întotdeauna unul dintre visurile cele mai înalte ale omului. Acum, zborul cu un avion a devenit aproape o banalitate, dar un zbor cu balonul cu aer cald este o experiență cu adevărat senzațională, pe care v-o puteți permite foarte simplu într-o vacanță în Cappadocia, prin Agenția Teron Intertur Câmpina, prețurile începând de la 89 euro/persoană. Dincolo de experiența fabuloasă din Cappadocia, veți avea posibilitatea să vedeți un colț de lume foarte interesant - de la Riveria turcească la orașele subterane săpate de primii creștini.

Este un circuit de 8 zile / 7 nopți într-una dintre cele mai frumoase și mai apreciate zone ale Turciei, cu vestigii arheologice, sit-uri înscrise în Patrimoniul UNESCO, cu experiențe memorabile în Cappadocia, dar și cu posibilitatea de a vă răsfăța în resorturile din Antalya. Traseul acestui circuit începe în Antalya, continuă la Konya, Cappadocia, Goreme și se încheie în capitala Rivierei turcești la Marea Mediterană. Traseul detaliat pregătit de Agenția Teron Intertur Câmpina arată astfel:
Ziua 1. Sosirea în Antalya
Zbor București - Antalya, cu bagaj de mână și bagaj de cală incluse, iar la sosirea pe aeroportul din Antalya veți fi întâmpinați de ghindul vorbitor de limba română, care vă va fi alături pe toată durata sejurului. Transfer asigurat la hotel, unde veți fi așteptat cu un cocktail de bun venit. Cazare în Antalya.
Ziua a 2-a. Mănsătirea Mevlana - Cappadocia
După micul-dejun, cu autocarul se pleacă spre Konya, fosta capitală a Imperiului Selgiuc, care în zilele noastre este un loc de pelerinaj. Veți vizita Mănăstirea Mevlana, locul în care a luat naștere ordinul religios al dervișilor mevlevți. Mănăstirea găzduiește astăzi un muzeu al artelor islamice, cu impresionante colecții de comori ale artei și meșteșugurilor turcești. Cazare în Cappadocia.
Ziua a 3-a. Goreme
După micul-dejun, circuitul continuă cu autocarul la Goreme, unde veți vizita superbele fresce ale bisericilor din Parcul Național Goreme, incluse în Patrimoniul cultural UNESCO. Peisajul impresionant reunește pereți abrupți și piramide sculptate în tuful calcaros. Călătoria continuă spre Capela Sf. Simon prin Valea Călugărilor sau Valea coșurilor de fum. Cu acest prilej, veți avea ocazia să vedeți la exterior vrful celui mai înalt con din tuf calcaros din Uchisar. După amiază veți vizita un atelier de țesut covoare, după care veți face o plimbare în frumoasa Avanos, renumită pentru arta ceramicii. Cazare în Cappadocia.
Ziua a 4-a. Cappadocia
După micul-dejun, aventura continuă cu vizitarea regiunii Cappadocia - perla Asiei Mici, cu un peisaj fantastic, amintind de cel selenar, cu conuri bizare de tuf calcaros, în interiorul căroa se găsesc îcastrate locuințe sau biserici. Poveștile din această regiune sunt fabuloase și vă vor fi dezvăluite de ghidul nostru. După-amiaza aveți posibilitatea unei excursii opționale - mult așteptatul zbor cu balonul cu aer cald, sau excursie la Ortahisar, valea îndrăgostiților și orașul subteran, sau Valea Ihlara și orașul subteran. Cazare în zona Cappadocia.
Ziua a 5-a. Sultanhani - Antalya
După micul-dejun, cu desaga plină de amintiri, veți peca din Cappadocia spre Sultanhani. Aici veți vizita faimosul caravanserai Sultan Han din timpul Imperiului Selgiuc. Călătoria va continua prin Munții Taurus, cu popasuri pentru a admira panorama, după care veți ajunge în Antalya. Cazare în zona Antalya.
Ziua a 6-a. Antalya
După micul-dejun, această zi este dedicată vizitării orașului Antalya. Turul oferit include simbolul orașului, Yivli Mnare, cu un splendid minaret canelat, dar și poarta cetății, Kalekapisi, unde se află și turnul cu ceas. Veți avea și ntimp pentru o sesiune de shopping, turul încheindu-se cu o oprire la Cascada Karpuzkaldiran. Cazare în zona Antalya.
Ziua a 7-a. Antalya
După micul-dejun, aveți întreaga zi liberă, la dispoziția dvs pentru a face orice doriți. Puteți să va relaxați la hotel, să stați la plajă sau să faceți excursii opționale ori să vă mai plimbați prin oraș. Cazare în zona Antalya.
Ziua a 8-a. Zborul spre casă
După micul-dejun este asigurat transferul de la hotel la aeroport pentru zborul de întoarcere în țară.

Tarife
- 89 euro/persoană, pentru plecările din 1, 6 și 8 martie 2019;
- 99 euro/persoană, pentru plecările din 13, 15, 20 și 22 martie 2019;
- 109 euro/persoană, pentru plecările din 27 și 29 martie 2019;
- 110 euro/persoană, pentru plecările din 3 și 5 aprilie 2019;
- 129 euro/persoană, pentru plecarea din 12 aprilie 2019;
- 139 euro/persoană, pentru plecarea din 19 aprilie 2019;
- 179 euro/persoană, pentru plecările din 26 aprilie și 3 mai 2019;
- 189 euro/persoană, pentru plecările din 10 și 17 mai 2019;
- 199 euro/persoană, pentru plecările din 24 și 31 mai 2019.
Tariful include: zbor dus-întors Bucurtești - Antalya - București, bagaj de mână și bagaj de cală, hoteluri de top, de 4 și 5 stele, pe toată durata sejului, transfer aeroport - hotel - aeroport, mic-dejun tip bufet pe toată durata sejurului, ghid de turism vorbitor de limba română pe toată durata sejurului, transport între obiective cu autocar clasificat, confortabil, dotat cu aer condiționat.
Tariful nu include: taxa de aeroport pentru plecarea din București (95 euro/persoană), asigurarea medicală și pentru bagaje (10 euro/persoană), taxa pentru cameră single (109 euro).
Recomandarea agenției: achziționarea unui pachet special, care cuprindă cină 7 seri, bilete de intrare cu ghid la toate excursiile menționate - 99 euro/epersoană.
Important: pentru călătoriile în Turcia este nevoie de un pașaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii.

Detalii suplimentare și rezervări - Agenția Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373; 0722.558.458. E-mail: turism@teron.ro. Site - intertur.ro.
(P)

8210 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Turism

2514 vizualizari
28 sept. 2023 19:58

Revelion în Bulgaria, cu plecare din Câmpina

Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat primele oferte pentru Revelion 2024. În condițiile în care agenția din Câmpina este tour-operator pentru Bulgaria, nu puteau lipsei ofertele de pe litoralul Mării Negre din Bulgaria.

3518 vizualizari
16 iul. 2023 21:16

Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina aveți ocazia tot timpul să desceporiți noi destinașii, care vă așteaptă să vă uimească. Albania este una dintre cele mai recvente destinații de acest gen, mai ales că din lune octombrie, două companii aeriene operează sboruri directe către capitala Albaniei, Tirana.

Alte stiri recente

996 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

874 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.