CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Gercom Business și-a prezentat raportul de activitate pentru cei cinci ani în care a administrat bazinul de înot

- Social -

Gercom Business și-a prezentat raportul de activitate pentru cei cinci ani în care a administrat bazinul de înot

Luna viitoare expiră contractul de administrare a bazinului de înot didactic, încheiat între Primăria Câmpina și Gercom Business. Patronul firmei, George Armașu, a trimis administrației locale un raport de activitate pentru perioada iulie 2011 - mai 2016, raport care va fi discutat în ședința de joi a Consiliului Local Câmpina.  

În acest raport de activitate, pe care vi-l prezentăm integral în facsimil, sunt menționate, printre altele, evenimentele organizate la bazin, informații despre cele trei cluburi de înot înființate în municipiu, rezultatele obținute de înotătorii câmpineni, programele sociale derulate la bazin. În același timp, se vorbește despre prezența redusă a elevilor, în timpul anului școlar, în intervalul în care se beneficiază de gratuitate. Cu alte cuvinte, cu mici excepții (Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" și ocazional Școala Centrală) orele de sport ale elevilor de la unitățile de învățământ câmpinene nu se fac la bazinul de înot. Lucru explicabil, de altfel, având în vedere faptul că școlile din Câmpina nu au profesori de specialitate, în multe cazuri orele de educație fizică sunt intercalate și nu la finalul programului, nu există microbuze pentru transportul elevilor la bazin și de la bazin înapoi la școală, ba mai mult, înotul nici măcar nu este inclus în programa școlară. În aceste condiții, cum să-și atingă scopul pentru care a fost construit acest bazin de înot DIDACTIC?
Copiii din Câmpina învață să înoate pe banii părinților, plătesc instructor, închiriază culoare, asta în funcție de programul fiecăruia. Partea cu gratuitatea e doar pe hârtie, pentru că, din păcate, nu se poate aplica. Un sistem gândit prost de la început, deoarece, iată, copiii nu pot fi duși cu clasa.

Referitor la partea financiară, după cum poate știți, conform contractului (aprobat de Consiliul Local Câmpina), firma Gercom plătește 20% din cheltuielile cu utilitățile, iar de la bugetul local se plătește diferența de 80%. Ca o paranteză, cheltuielile cu utilitățile și curățarea bazinului înseamnă în medie 200.000 lei pe an, adică în jur de 2 miliarde lei vechi. Cât privește profitul, aici 40% merge la bugetul local, iar 60% rămâne la firma care administrează bazinul. Ce a însemnat asta în ultimii ani acest profit? După cum reiese din raportul de activitate al Gercom Business, la bugetul local s-au virat următoarele sume:
- anul 2011 - 2.716 lei (profit total 6.790 lei)
- anul 2012 - 7.840 lei (profit total 19.600 lei)
- anul 2013 - 9.855 lei (profit total 24.637 lei)
- anul 2014 - 14.319 lei (profit total 35.797 lei)
Pentru 2015 nu s-a depus încă bilanțul contabil.

Citiți și Luna aceasta se încheie perioada de garanție pentru bazinul de înot. Luna viitoare expiră și contractul de administrare


23 May 2016 10:37 5563 vizualizari


Comentarii


702 vizualizari 23 Jun 2024 17:29 Anunțul Primăriei Câmpina privind acordarea tichetelor sociale pentru nou-născuți

Anunțul Primăriei Câmpina privind acordarea tichetelor sociale pentru nou-născuți

Primăria municipiului Câmpina a dat publicității un anunț privind acordarea sprijinului material pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru cuplurile mamă - nou-născut, conform prevederilor OUG nr. 34/2024, în cadrul Programului Incluziune și Demnitate Socială.

citeste mai mult
788 vizualizari 21 Jun 2024 12:01 Oferta educațională a Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur” pentru anul școlar 2024-2025

Oferta educațională a Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur” pentru anul școlar 2024-2025

Din 3 iunie au început înscrierile pentru anul școlar 2024-2025 la Școala Sanitară Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina. 

citeste mai mult
1396 vizualizari 20 Jun 2024 21:54 Ceremonie de absolvire la Școala Sanitară Postliceală ”Dr. Dinu” din Câmpina

Ceremonie de absolvire la Școala Sanitară Postliceală ”Dr. Dinu” din Câmpina

Pe scena Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina a avut loc joi, la orele prânzului, ceremonia de absolvire a unei noi promoții a Școlii Sanitare Postliceale ”Dr. Dinu”.

citeste mai mult
1648 vizualizari 18 Jun 2024 23:26 Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

La inițiativa Asociației Părinților Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, marți, 18 iunie 2024, a avut loc premierea olimpicilor din această instituție de învățământ.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV