CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

- Sport -

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

La Lillehamer, în Norvegia, pe pârtia unde au avut Jocurile Olimpice din 1994 și Jocurile Olimpice de Tineret 2016, acum s-au desfășurat primele etape din circuitul Cupei Europei. Au fost șanse concursuri la două discipline (monobob și bob două persoane), totul desfășurându-se pe durata a șapte zile, un adevărat tur de forță pentru toți sportivii și tehnicienii prezenți în Norvegia.

Printre competitori, din delegația României a făcut parte și câmpineanca Georgeta Popescu, legitimată al CSO Sinaia. La competițiile de monobob s-a văzut lipsa ritmului de concurs, iar rezultatele au fost bune pentru această perioadă, dar puțin sub obiectivele propuse la începutul sezonului. La startul competițiilor de monobob au fost prezente sportive medaliate atât în concursuri de Cupă Mondială, cât și medaliate la Campionate Europene de Seniori, inclusiv o altă româncă, Andreea Grecu, vicecampioană europeană de seniori în sezonul precedent, competiție la care Georgeta Popescu - vă reamintim - a obținut locul 6 la prima sa participare ca junioare la competiția senioarelor.
În Norvegia, în primele zile, Georgeta Popescu a avut evoluții ascendente - locul 13 la primul concurs, locul 12 la al doilea concurs, locul 10 la al treilea concurs. O îmbunătățire de la o zi la alta în ciuda oboselii acumulate. În a patra zi consecutivă de concurs, Georgeta Popescu a luat startul alături de colega sa, Antonia Sârbu, în competiția de bob două persoane feminin, clasându-se pe locul 12. 
Despre ultimele zile de concurs, Georgeta Popescu ne-a declarat: ”Ultimele două concursuri au venit după o zi de pauză, ceea ce ne-a permis să îmbunătătim tehnica de pilotaj și să arătăm o constanță la start. Lucruri ce ne-au adus o îmbunătățire semnificativă a rezultatelor, ocupând locul 8 în etapa a doua și locul 7 în etapa a treia. Aceste rezultate ne-au apropiat de Top 6 în Cupa Europei, dându-ne mai multă încredere pentru competițiile următoare. Mulțumesc colegei mele Antonia Sârbu și domnului antrenor Dorin Alexandru Grigore pentru tot ajutorul și toată munca depusă în condiții nu tocmai favorabile, la o temperatură de -20 de grade la ora concursului”.
În perioada 12-17 decembrie, pentru Georgeta Popescu urmează competițiile pentru a patra etapă de Cupa Europei la Sigulda, Letonia, unde fetele care evoluează sub tricolor doresc să-și îmbunătățească rezultatele la ambele discipline (monobob și bob de două persoane).


08 Dec 2023 17:04 2400 vizualizari


Comentarii


389 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
532 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
563 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
818 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV