CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Modificări aduse PUZ-ului privind pasajul subteran, după dezbaterea publică. Pasajul va începe din fața hotelului ”Muntenia”

- Actualitate -

Modificări aduse PUZ-ului privind pasajul subteran, după dezbaterea publică. Pasajul va începe din fața hotelului ”Muntenia”

În urma consultării și dezbaterii publice pe tema PUZ-ului privind pasajul subteran și zona aferentă, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-au centralizat toate propuenrile venite din partea oamenilor și agenților economici sau asociațiilor. Apoi, acestea au fost supuse atenției Comisiei Tehnice, care s-a întâlnit joi la sediul primăriei.

Conform legii, propunerile care îndeplineau condițiile tehnice și legale au fost introduse în PUZ-ul care va fi prezentat spre vot plenului Consiliului Local Câmpina. 
Cea mai importantă modificare adusă proiectului inițial a fost mutarea intrării în pasajul subteran, care nu va mai fi pe porțiunea dintre Colegiul Tehnic Forestier și blocul 7ABC, ci după intersecția cu Strada Republicii, urmând a începe coborârea în pasaj din zona hotelului ”Muntenia” (foto). S-a explicat că astfel se asigură accesul mai facil pentru Strada Mihail Kogălniceanu și mai departe spre cartierul Turnătoriei, în ambele sensuri. S-a discutat și despre pasajul subteran pietonal, care va fi amenajat în apropierea actualei reci din zona Colegiului Forestier, unde a avut loc cumplitul accident din această primăvară. De asemenea, s-au adus o serie de modificări la regimul actual de parcare a vehiculelor pe Bulevardul Carol I, prin noile reglementări parcarea urmând a se face paralel cu axul drumului și nu oblic, așa cum este în prezent. În același timp, documentația specifică faptul că urmează a fi adoptat un regulament pentru a stabili accesul în parcarea subterană, care ar urma să deservească doar riveranii, tocmai pentru a lăsa locurile din spatele blocurilor din zona Milia libere pentru celelalte vehicule. Totodată, vor fi mai multe piste de biciclete în zona reglementată de PUZ, lucru pe care aproape toate partidele îl clamau în campania electorală.
Sunt mai multe modificări, asupra cărora vom mai reveni atunci când proiectul va ajunge pe masa Consiliului Local Câmpina. Important este - și s-a subliniat în mai multe rânduri în cadrul ședinței Comisiei Tehnice de joi - că s-a ținut cont de toate propunerile care se puteau încadra în noul PUZ, din punct de vedere tehnic și juridic.


22 Sep 2022 16:13 2854 vizualizari


Comentarii


  • 24.09.2022 13:45 Miezu Acest pasaj este cu un scop. Momentan nu înțelegem ce și cum. Dar va avea legătură sigur cu ocolirea Dn1 prin Câmpina-Valea Doftanei centura ocolitoare spre Predeal. Atât primarul cât și consilierii nu știu nimic. Este un fel de Calea Dacia dar mai costisitoare. Unii dacă ar putea ar muta și munții. Jocul de putere este zona turistica Valea Doftanei, Câmpina va fi un reper. Moldoveanu nu știe în ce se baga!
  • 24.09.2022 09:48 ,Minerul @Anonim, ai dreptate. Uniunea Europeana le da fonduri fara a le plati inapoi pentru proiecte de inbunatatirea infrastructurii din oras. Pasajul subteran nu are nici-o valoare utilitara, nu avem trafic rutier sau de pietoni care poate fi amelioroat sau inbunatatit de ceea ce vrea ei sa construiasca. In plus, populatia Campinei se duce in jos, oamenii pleaca in occident, nu avem servicii iar traiul e din ce in ce mai greu, proiectul asta nu ne ajuta de loc. Ei vrea sa distruga centrul si sa stoarca banii de la Uniumea Europeana. Ganditi-va la asta: conducerea orasului nu e in stare sa asfalteze strazile sau sa construiasca canalizari de apa fara a distruge altceva. Acum imaginati-va ce va face ei din centrul orasului. Toti sunt niste hoti si mincinosi.
  • 23.09.2022 15:35 Anonim Pentru Ter: NU e vorba de pasaj, e vorba de sifonare de fonduri. Cineva se va imbogati in urma acestui pasaj si campinenii vor ramane cu o groapa in centrul orasului cel putin 10 ani. Retineti: este vorba de bani!
  • 23.09.2022 11:38 ter chiar nu intelegeti ca pasajul nu are sens? e inutil. nu vrem nici concerte in centru, nici parcari subterane cu plata. daca parcarea subterana va fi pentru cei ce vin in oras, oamenii ce locuiesc in zona unde mai parcheaza? cum se castiga locuri de parcare? daca vreti sa faceti pasaje fara sens, mergeti undeva in camp sau pe muscel si faceti acolo un tunel sau ce doriti, un pod ceva, care o sa ajute la fel de mult, adica deloc.
  • 23.09.2022 07:32 Magdalena Stan De un singur lucru văd că nu s- a ținut cont:55 la sută din campineni nu doresc acest pasaj !!!
2095 vizualizari 24 Jul 2024 23:14 Peste 5,5 milioane lei din bugetul local al Câmpinei pentru trei proiecte cu fonduri europene, nefinalizate la timp

Peste 5,5 milioane lei din bugetul local al Câmpinei pentru trei proiecte cu fonduri europene, nefinalizate la timp

Joi, 25 iulie, de la ora 11.00, primarul Alin Moldoveanu i-a convocat pe consilierii locali într-o ședință extraordinară, care cu siguranță va provoca multe discuții.

citeste mai mult
546 vizualizari 24 Jul 2024 20:17 Joi, 25 iulie, în Câmpina se vor auzi focuri de armă. E doar un exercițiu al Jandarmeriei

Joi, 25 iulie, în Câmpina se vor auzi focuri de armă. E doar un exercițiu al Jandarmeriei

În cursul zilei de joi, 25 iulie, între orele 9.00 și 14.00, la Câmpina este planificat un exercițiu al Inspectoratului Județean al Jandarmeriei, care va avea loc în interiorul unității de jandarmi din sudul Câmpinei, vis-a-vis de Complexul comercial Lidl.

citeste mai mult
1928 vizualizari 24 Jul 2024 13:30 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
1750 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV