O seară de neuitat pentru elevii Școlii de Poliție din Câmpina. A fost Balul Bobocilor 2016

Eveniment (Categoria articolului)

Balul Bobocilor este, pentru fiecare generație în parte, un adevărat eveniment. În mod cert, așa a fost și pentru elevii anului I de la Școala de Agenți de Poliție 'Vasile Lascăr' din Câmpina, care au umplut, aseară, sala mare a Casei Tineretului. Iar pe scenă s-au aflat opt perechi de boboci, care au făcut foarte grea misiunea juriului.

'I-am lăsat pe elevi să organizeze Balul Bobocilor așa cum au vrut și mă bucur că a ieșit un adevărat spectacol. S-au implicat mult, au muncit mult, este adevărat, dar iată că au făcut o treabă foarte bună și sunt mândru de ei', ne-a declarat comisar șef de poliție Vasile Tache, directorul Școlii de Poliție de la Câmpina.
Balul a fost, într-adevăr, un spectacol. Bobocii au avut de susținut trei probe: cea de prezentare; o probă la alegere, prin care să-și pună în valoare calitățile și... talentul; o probă surpriză, care să scoată în evidență originalitatea, spontaneitatea și ingeniozitatea participanților. Iar între probe au avut loc momente artistice susținute, în cea mai mare parte, tot de elevi ai școlii.
Bineînțeles că bobocii de pe scenă au avut emoții, dar până la urmă s-au descurcat foarte bine, susținuți din public și de colegii lor. 
Concursul a fost câștigat de perechea numărul 1 - Alina Pârvu și Cătălin Gheorghiță, ei devenind astfel Miss și Mister Boboc 2016 și Școlii de Poliție din Câmpina. Iar după concurs a urmat o petrecere generală, cu muzică și dans, pentru toți elevii anului I.

(Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de Facebook - https://www.facebook.com/pg/campinatv/photos/?tab=album&album_id=1055796954550085)

8438 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3246 vizualizari
24 ian. 2023 18:55

Hora Unirii, dansată în centrul Câmpinei, la împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române

Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată la Câmpina printr-un eveniment desfășurat în Parcul ”Regele Mihai I” din centrul municipiului. Publicul nu a fost foarte numeros, poate din cauza frigului și umezelii pătrunzătoare, poate din alte motive, dar cei prezenți au apreciat momentele artistice frumoase oferite de copiii și tinerii Câmpinei.

2013 vizualizari
20 ian. 2023 14:44

Câmpinenii sunt invitați pe 24 Ianuarie la ”Hora Unirii”, în Parcul ”Regele Mihai I”

Marți, 24 Ianuarie 2023, Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Câmpina printr-o acțiune care va avea loc în Parcul ”Regele Mihai I”, de la ora 11.00.

Alte stiri recente

441 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

741 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.