O seară de neuitat pentru elevii Școlii de Poliție din Câmpina. A fost Balul Bobocilor 2016

Eveniment (Categoria articolului)

Balul Bobocilor este, pentru fiecare generație în parte, un adevărat eveniment. În mod cert, așa a fost și pentru elevii anului I de la Școala de Agenți de Poliție 'Vasile Lascăr' din Câmpina, care au umplut, aseară, sala mare a Casei Tineretului. Iar pe scenă s-au aflat opt perechi de boboci, care au făcut foarte grea misiunea juriului.

'I-am lăsat pe elevi să organizeze Balul Bobocilor așa cum au vrut și mă bucur că a ieșit un adevărat spectacol. S-au implicat mult, au muncit mult, este adevărat, dar iată că au făcut o treabă foarte bună și sunt mândru de ei', ne-a declarat comisar șef de poliție Vasile Tache, directorul Școlii de Poliție de la Câmpina.
Balul a fost, într-adevăr, un spectacol. Bobocii au avut de susținut trei probe: cea de prezentare; o probă la alegere, prin care să-și pună în valoare calitățile și... talentul; o probă surpriză, care să scoată în evidență originalitatea, spontaneitatea și ingeniozitatea participanților. Iar între probe au avut loc momente artistice susținute, în cea mai mare parte, tot de elevi ai școlii.
Bineînțeles că bobocii de pe scenă au avut emoții, dar până la urmă s-au descurcat foarte bine, susținuți din public și de colegii lor. 
Concursul a fost câștigat de perechea numărul 1 - Alina Pârvu și Cătălin Gheorghiță, ei devenind astfel Miss și Mister Boboc 2016 și Școlii de Poliție din Câmpina. Iar după concurs a urmat o petrecere generală, cu muzică și dans, pentru toți elevii anului I.

(Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de Facebook - https://www.facebook.com/pg/campinatv/photos/?tab=album&album_id=1055796954550085)

8630 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1212 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1278 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

1296 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1000 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.