Planurile urbanistice zonale (PUZ-uri) vor fi avizate la Câmpina și nu vor mai fi trimise comisiei de specialitate a Consiliului Județean

Actualitate (Categoria articolului)

La propunerea primarului Alin Moldoveanu, Consiliul Local Câmpina a aprobat reorganizarea Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului și urbanism din cadrul Primăriei, astfel încât planurile urbanistice zonale să poată fi avizate pe plan local și să nu mai fie nevoie de trimiterea lor la Ploiești, spre avizare, la comisia de specialitate din cadrul Consiliului Județean.

Vom putea aviza PUZ-urile pe plan local, astfel încât treaba să meargă mult mai repede, totul să fie eficient, pentru că, după cum poate știți, la comisia de la Consiliul Județean durează între trei luni și un an să fie avizat un PUZ. Acolo ajung planurile urbanistice zonale din tot județul, unde nu există comisii locale de avizare, și de aceea durează atât de mult, a afirmat primarul Alin Moldoveanu în plenul Consiliului Local.
În tabelul atașat articolului puteți vedea componența comisiei de la Câmpina, cu precizarea că persoanelor menționate în tabel li se alătură și trei consilieri locali - doi cu drept de vot (Valentin Crețu și Horațiu Zăgan) și un supleant (Marius Anghelescu). Comisia va avea competențe de avizare și consultanță tehnică pentru documentațiile de amenajare a teritoriului și de urbanism (PUZ-uri și PUD-uri), studii de oportunitate și alte studii de specialitate.

3211 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1084 vizualizari
01 mar. 2021 21:03

Încet-încet, Turnătoria Centrală Orion Câmpina dispare de pe fața pământului

Scriam recent despre faptul că terenurile și toate construcțiile aparținând Turnătoriei Centrale Orion Câmpina, societate aflată în faliment, au fost vândute, prin intermediul lichidatorului judiciar, societății cu capital italian Edil Center SRL Filipești din județul Bacău, valoarea contractului fiind de aproximativ 15 milioane lei fără TVA.

1522 vizualizari
01 mar. 2021 19:05

Locuitorii din Cartierul Voila - Câmpina, nemulțumiți de noul traseu (deviat) al transportului public local

2 comentarii

De aproximativ o săptămână, traseul local de transport public Slobozia - Voila a fost deviat ca urmare a închiderii circulației rutiere pe tronsonul din Calea Doftanei cuprins între intersecțiile cu străzile Ecaterina Teodoroiu și Voila, acolo unde se execută lucrări de canalizare. Mai mulți cetățeni din Cartierul Voila au transmis administrației locale nemulțumirile lor cu privire la noul traseu, fie verbal, fie în scris.

Alte stiri recente

849 vizualizari
01 mar. 2021 21:39

Dezvelirea blazonului familiei Știrbei, momentul de vârf al aniversării a 50 de ani de la înființarea Spitalului Voila - Câmpina

La 1 martie 1971 se înființa Spitalul de Psihiatrie Voila, pe fosta moșie a prințului Dimitrie Barbu Știrbei, sediul administrativ fiind situat chiar în Castelul Voila, construit de Știrbei în urmă cu 150 de ani. Astăzi, la 50 de ani de la înființarea acestei unități medicale, la Voila a avut loc un workshop dedicat istoriei spitalului, punctul culminant fiind dezvelirea unei plăci de granit cu blazonul familiei Știrbei.

922 vizualizari
01 mar. 2021 19:42

Șapte secții noi la CS Câmpina. Clubul ajunge, astfel, la 15 secții, dar unele sunt doar pe hârtie

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în ședința din 25 februarie 2021, înființarea de noi secții la Clubul Sportiv Câmpina, club care aparține municipalității.