Accident pe DN1, la Nistorești, produs de un câmpinean aflat sub influența alcoolului încă de dimineață

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri dimineață, puțin înaintea orei 8.00, pe DN1, pe raza localității Breaza, în cartierul Nistorești, s-a produs un accident de circulație. Imediat la fața locului au sosit echipaje ale Poliției și ISU, acesta din urmă deplasându-se cu trei autospeciale - una de intervenție cu apă și spumă de la Comarnic, una pentru descarcerare și o ambulanță tip B2, ultimele două de la Câmpina, după cum a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un conducător auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu autoturismul într-un parapet de pe marginea drumului, cel mai probabil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (ploaie și carosabil umed). Autoturismul se deplasa pe direcția Sinaia - Câmpina, iar la km 99+700m a părăsit partea carosabilă, acroșând un parapet de beton de pe marginea drumului, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova. Surpriza polițiștilor a venit în momentul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest - bărbatul de 65 de ani, din Câmpina, care se afla la volan, avea o alcoolemie de 0,11mg/l alcool pur în aerul expirat. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

3871 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

994 vizualizari
28 mai 2020 14:18

Primăria Câmpina a mai pierdut un proces cu Ministerul Dezvoltării pentru Calea Dacia, pentru o corecție de 104.678 lei. Sentința este definitivă

Pe 27 mai, la Înalta Curte de Justiție a avut loc ultimul termen în procesul dintre Primăria Câmpina și Ministerul Dezvoltării pentru o corecție de 104.678 lei. Instanța a dat câștig de cauză Ministerului Dezvoltării, astfel că Primăria Câmpina este, din nou, bună de plată.

1246 vizualizari
28 mai 2020 11:57

Termenul de finalizare a lucrărilor de canalizare din Câmpina, prelungit până în aprilie 2021. În prezent, se lucrează în mai multe zone

Peste 50 de străzi și alei din Câmpina sunt cuprinse în graficul lucrărilor de canalizare finanțate din fonduri europene, prin intermediul HidroPrahova. Sunt zone unde trebuie reabilitată rețeaua de canalizare, zone unde trebuie introdusă canalizarea și zone unde trebuie finalizate lucrările începute în 2014-2015, atunci când s-a derulat prima parte a acestui proiect blocat ulterior pentru mai multă vreme din cauza litigiului dintre firma executantă și operatorul de apă și canal. Înainte de blocarea apărută în toamna lui 2015, procentul de realizare a lucrărilor incluse în proiect era de 45%.

Alte stiri recente

1545 vizualizari
28 mai 2020 10:13

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2515 vizualizari
27 mai 2020 17:02

Reacție extrem de dură a PSD Câmpina la acuzele aduse de PNL și PMP în legătură cu proiectul privind locuințele sociale pentru romi

5 comentarii

Organizațiile locale ale PNL și PMP au transmis presei, marți, un comunicat comun prin care îi acuză pe consilierii PSD Câmpina de boicot, având în vedere absența acestora de la ședința extraordinară a Consiliului Local din data de 18 mai 2020. Pe ordinea de zi a ședinței respective se afla un proiect privind un teren de pe Strada Petrolistului, acolo unde Primăria dorește să construiască, după accesarea unor fonduri europene, un bloc pentru familiile de romi din zonele considerate marginalizate. Detalii - Cum a ajuns proiectul privind blocurile pentru romi o miză politică atât de mare, încât să scoată PNL și PMP Câmpina din "izolare"