Superliga B Prahova. Progresul Bucov - Triumf Poiana Câmpina 3-0. Debut nefast pentru Mugurel Negreanu

Sport (Categoria articolului)

Triumf Poiana Câmpina a reușit în acestă săptămână o mică lovitură pe piața transferurilor, asigurându-și serviciile unui jucător valoros al Câmpinei ultimilor ani - Mugurel Negreanu. Din păcate, pentru el și noua sa echipă, primul meci a adus o înfrângere la scor de neprezentare, într-un meci cu foarte multe greșeli, chiar dacă Negreanu a avut o evoluție bună.

Meciul a început practic de la scorul de 1-0, încă din minutul 3 gazdele deschizând scorul la o încercare de centrare, care a ajuns în poarta poienarilor. Apoi, gazdele s-au mulțumit să conserve avantajul, în vreme ce poienarii au comis foarte multe greșeli, atât la construcție, cât și la finalizare. Mai mult, în plină dominare a oaspeților, pe contraatac, în minutele 88 și 90, prin două goluri de generic TV; echipa din Bucov s-a impus la scor de neprezentare, total disproporționat față de ceea ce s-a întâmplat pe teren.
Antrenorii formației Triumf Poiana Câmpina, Alin Postolache și Valentin Bunea, au trimis în teren următorul ”11”: Sbierea - Baltag, D. Marin, Burchi, Stan, Tandalache, Bondilă, Negreanu, Țurlea, Vintilă, Georgescu.
Etapa viitoare, duminică, 3 octombrie, Triumf Poiana Câmpina va întâlni pe teren propriu formația CS Câmpina, într-un meci care se va juca fără spectatori, conform deciziei Comisiei de Disciplină a AJF Prahova, în urma incidentelor de la meciul cu AS Starchiojd.

2741 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1239 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

2014 vizualizari
07 dec. 2021 22:08

Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) - trei medalii de bronz la Naționalele de Poliatlon de la Bacău

La Bacău, în perioada 2-4 decembrie, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11ani, competiție la startul căreia Câmpina a fost reprezentată de sportiva Iarina Cojocaru, legitimată la clubul de natație Barracuda Câmpina, unde este pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru.

Alte stiri recente

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.