CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Superliga B Prahova. Progresul Bucov - Triumf Poiana Câmpina 3-0. Debut nefast pentru Mugurel Negreanu

- Sport -

Superliga B Prahova. Progresul Bucov - Triumf Poiana Câmpina 3-0. Debut nefast pentru Mugurel Negreanu

Triumf Poiana Câmpina a reușit în acestă săptămână o mică lovitură pe piața transferurilor, asigurându-și serviciile unui jucător valoros al Câmpinei ultimilor ani - Mugurel Negreanu. Din păcate, pentru el și noua sa echipă, primul meci a adus o înfrângere la scor de neprezentare, într-un meci cu foarte multe greșeli, chiar dacă Negreanu a avut o evoluție bună.

Meciul a început practic de la scorul de 1-0, încă din minutul 3 gazdele deschizând scorul la o încercare de centrare, care a ajuns în poarta poienarilor. Apoi, gazdele s-au mulțumit să conserve avantajul, în vreme ce poienarii au comis foarte multe greșeli, atât la construcție, cât și la finalizare. Mai mult, în plină dominare a oaspeților, pe contraatac, în minutele 88 și 90, prin două goluri de generic TV; echipa din Bucov s-a impus la scor de neprezentare, total disproporționat față de ceea ce s-a întâmplat pe teren.
Antrenorii formației Triumf Poiana Câmpina, Alin Postolache și Valentin Bunea, au trimis în teren următorul ”11”: Sbierea - Baltag, D. Marin, Burchi, Stan, Tandalache, Bondilă, Negreanu, Țurlea, Vintilă, Georgescu.
Etapa viitoare, duminică, 3 octombrie, Triumf Poiana Câmpina va întâlni pe teren propriu formația CS Câmpina, într-un meci care se va juca fără spectatori, conform deciziei Comisiei de Disciplină a AJF Prahova, în urma incidentelor de la meciul cu AS Starchiojd.


25 Sep 2021 19:37 3487 vizualizari


Comentarii


1271 vizualizari 24 Jun 2024 16:39 AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc o ședință a Comitetului Executiv în care s-au stabilit o serie de modificări pentru sezonul competițional 2025-2026 și s-au anunțat datele de începere a viitorului sezon.

citeste mai mult
1173 vizualizari 23 Jun 2024 21:39 Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

În a doua zi a etapei a III-a a Campionatului Național de Motocros, care a avut loc la Moreni, clubul câmpinean Lido a fost reprezentat de un singur sportiv, Alin Pandele, la clasa MX2.

citeste mai mult
1114 vizualizari 23 Jun 2024 21:06 Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

La București a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani, la startul mai multor probe aliniindu-se și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club condus de Mihaela Marin.

citeste mai mult
855 vizualizari 23 Jun 2024 16:35 Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

În a doua parte a punctului de vedere prezentat de Tudor Negoiță, suspendat pentru fals pe o perioadă de doi ani, veți putea citi un atac fără precedent la adresa celor care, în opinia lui Negoiță, conduc acum AJF Prahova - președintele Silviu Crângașu, vicepreședintele Cătălin Popescu și secretarul general Marian Dima.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV