Superliga B Prahova. Progresul Bucov - Triumf Poiana Câmpina 3-0. Debut nefast pentru Mugurel Negreanu

Sport (Categoria articolului)

Triumf Poiana Câmpina a reușit în acestă săptămână o mică lovitură pe piața transferurilor, asigurându-și serviciile unui jucător valoros al Câmpinei ultimilor ani - Mugurel Negreanu. Din păcate, pentru el și noua sa echipă, primul meci a adus o înfrângere la scor de neprezentare, într-un meci cu foarte multe greșeli, chiar dacă Negreanu a avut o evoluție bună.

Meciul a început practic de la scorul de 1-0, încă din minutul 3 gazdele deschizând scorul la o încercare de centrare, care a ajuns în poarta poienarilor. Apoi, gazdele s-au mulțumit să conserve avantajul, în vreme ce poienarii au comis foarte multe greșeli, atât la construcție, cât și la finalizare. Mai mult, în plină dominare a oaspeților, pe contraatac, în minutele 88 și 90, prin două goluri de generic TV; echipa din Bucov s-a impus la scor de neprezentare, total disproporționat față de ceea ce s-a întâmplat pe teren.
Antrenorii formației Triumf Poiana Câmpina, Alin Postolache și Valentin Bunea, au trimis în teren următorul ”11”: Sbierea - Baltag, D. Marin, Burchi, Stan, Tandalache, Bondilă, Negreanu, Țurlea, Vintilă, Georgescu.
Etapa viitoare, duminică, 3 octombrie, Triumf Poiana Câmpina va întâlni pe teren propriu formația CS Câmpina, într-un meci care se va juca fără spectatori, conform deciziei Comisiei de Disciplină a AJF Prahova, în urma incidentelor de la meciul cu AS Starchiojd.

3392 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

761 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

2062 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

3 comentarii

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

Alte stiri recente

515 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

845 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.