Col. (r) Marian Dulă este noul consilier personal al primarului Horia Tiseanu

Actualitate (Categoria articolului)

După ce Bianca Baltac a devenit șefa Serviciului de Achiziții Publice din cadrul Primăriei Câmpina, postul de consilier personal al primarului Horia Tiseanu a rămas o vreme vacant. A fost ocupat zilele trecute. Noul consilier personal este Marian Dulă, care a și demisionat din Consiliul Local Câmpina pentru a putea ocupa funcția din Primărie.

Marian Dulă, colonel în rezervă, este membru PNL și una dintre persoanele de încredere ale primarului Horia Tiseanu. A fost consilier local timp de trei mandate. La alegerile locale din 5 iunie 2016 s-a aflat din nou pe lista pentru Consiliul Local, pe poziția a patra, obținând astfel cel de-al patrulea mandat de consilier la care a renunțat acum pentru a deveni consilierul personal al primarului. În locul său, în Consiliul Local Câmpina va intra Lucian Cercel, următorul de pe lista de candidați PNL.
Ca și consilier personal al primarului, Marian Dulă se va ocupa de relația cu unitățile de învățământ, de acțiunile organizate de administrația locală în parteneriat cu școlile, de alte manifestări organizate cu diverse ocazii, dar va urmări pe teren și o serie de lucrări de investiții finanțate de la bugetul local. Probabil, va fi desemnat și reprezentant al primarului în unele consilii de administrație de la unitățile de învățământ.

5550 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marcus 20.07.2016 21:38 De ... lui Fratila a plecat Dula din CL!!!

Actualitate

1271 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

279 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

39 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

365 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: