CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Două ședințe de Consiliu în mai puțin de 24 de ore pentru schimbarea destinației fostei grădinițe din cartierul Câmpinița

- Actualitate -

Două ședințe de Consiliu în mai puțin de 24 de ore pentru schimbarea destinației fostei grădinițe din cartierul Câmpinița

UPDATE - Ulterior apariției articolului, consilierul local Adina Gârbăcică ne-a precizat că s-a referit la o altă sumă, de 476.000 lei, solicitată de partenerul administrației în GAL pentru aducerea clădirii la stadiul necesar autorizării.
Pe masa Consiliului Local Câmpina, la ședința ordinară din 27 septembrie, a apărut un proiect suplimentar - cel privind schimbarea destinației fostei grădinițe din Cartierul Câmpinița și înființarea aici a unui Centru Comunitar Integrat, proiect care va fi derulat de municipalitate cu fonduri europene, prin GAL.

A fost un proiect care a generat numeroase discuții, ajungându-se la retragerea sa de pe ordinea de zi și rediscutarea sa a doua zi dimineață, în cadrul unei ședințe extraordinare de îndată, fără să fie nicio modificare și nicio clarificare față de proiectul inițial.
Discuțiile au fost generate de consilierul Aron Sabo, care a anunțat că se va abține la vot, existând mai multe cereri pentru concesionarea acelui imobil din partea unei societăți comerciale care intenționa să deschidă aici o grădiniță. Iar la aceste cereri, răspunsurile administrației nu au fost mulțumitoare, după cum a considerat și reprezentantul respectivei societăți, prezent la ședința ordinară a Consiliului Local. Apoi, consilierul Adina Gârbăcică a întrebat ce reprezintă suma de aproape 500.000 lei, care se constituie în aportul administrației locale la viitorul Centru Comunitar Integrat. În condițiile în care primarul Alin Moldoveanu s-a încăpățânat să spună doar că ”scrie în proiect ce reprezintă acea sumă”, lucrurile au cam degenerat. Mai mult, primarul Moldoveanu a insistat cu acest răspuns, anunțând că este dispus să retragă proiectul și să convoace o nouă ședință a doua zi dimineață (ceea ce s-a și întâmplat) pentru a le permite consilierilor locali să aibă timp să se lămurească. ”Ce părere aveți de această propunere?”, a întrebat primarul Moldoveanu. ”Că este o mare bătaie de joc!”, a răspuns consilierul Livia Lupu.
În condițiile în care primarul Alin Moldoveanu a retras proiectul, a doua zi a urmat o nouă ședință la care au lipsit mai mulți consilieri, inclusiv cei ai PSD, dar și... Adina Gârbăcică. Nu a mai întrebat nimeni de nicio sumă, iar proiectul a fost adoptat, în ciuda amenințărilor reprezentantului societății care solicitase concesionarea acelei clădiri că va ataca în instanța de contencios administrativ hotărârea.
Privitor la suma asupra căreia se iscase discuția, scrie clar în articolul 3 al hotărârii că suma respectivă reprezintă ”valoarea de inventar a clădirii din evidențele contabile ale Primăriei”.
Acum, foarte probabil, va urma un nou proces...


29 Sep 2023 22:21 2325 vizualizari


Comentarii


  • 30.09.2023 18:27 Elena Eheee! Ce pleasca le cazuse consilierilor opozitiei si nu au fost in stare sa o valorifice😡Moldoveanu nu avea habar de ce scrie in proiectul de HCL si nici in celelalte documente insotitoare, ca de obicei de altfel, motiv pentru care fuge din sedintele de Consiliu. De data asta nu avea cum sa plece ca proiectul era al lui si trebuia sa il sustina. Dar, sunt la fel de convinsa ca nici consilierii nu studiasera documentatia.Cei 10 sustinatori inghit nemestecat, ca pelicanii, orice le arunca Moldoveanu.Au incredere totala in trioul MDP , uitand ca in caz de ceva penal, ei raspund . Au trecut 3 ani si in ciuda amenintarilor primarului ( vezi cazul PUZ-pasaj cand le-a spus ca eu vior plati banii ) nu simt pericolul.
  • 30.09.2023 16:18 diss Cum știam. Circ, scandal, un primar total depășit de funcție, un Consilul Local compus din oameni fără studii de specialitate în mai niciun domeniu, multe sforării, mulți bani cheltuiți aiurea și un orășel în derivă totală! Numele lui? Cămpina.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
78 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
350 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
514 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
899 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV