Spitalul Municipal Câmpina a primit un aparat de testare pentru COVID-19

Actualitate (Categoria articolului)

Într-un comunicat de presă, Primăria Câmpina aduce la cunoștința cetățenilor că, începând de astăzi, 5 mai 2020, Spitalul Municipal Câmpina, declarat spital suport pentru pacienții cu noul coronavirus, deține un aparat medical de testare, care poate depista virusul SARS-CoV-2 în doar 15 minute.

”Managerul spitalului, dr. Călin Tiu, ne-a comunicat faptul că aparatul a venit însoțit de un kit de 100 de teste ce vor fi folosite cu preponderență în vederea testării și implicit a trierii urgențelor ajunse în spital. Această donație este binevenită. Considerăm că, de acum, Spitalul Municipal Câmpina are un plus în operativitate și un grad mai mare de siguranță, testarea cât mai rapidă a celor care sunt suspecţi de infectare cu noul coronavirus fiind una dintre măsurile esenţiale pentru a împiedica răspândirea COVID-19. Dorim să mulțumim, pe această cale, Asociației non-profit Dăruiește Aripi, care a achiziționat acest echipament medical prin intermediul sponsorizărilor, dar și senatorului Iulian Dumitrescu - membru al Comisiei pentru sănătate publică din Senatul României, care a făcut posibil ca această donație să aibă loc și a sprijinit dotarea Spitalului Municipal Câmpina cu echipament necesar în combaterea COVID-19”, se precizează în comunicatul Primăriei Câmpina.

4233 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cezar Cozma 06.05.2020 13:59 Domnul senator nu are ABSOLUT nicio contributie. Este fake news.

Actualitate

164 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

306 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

697 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1577 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.