CONTACT

Ceasul din centrul Câmpinei are un postament nou

- Actualitate -

Ceasul din centrul Câmpinei are un postament nou

De ceva vreme, postamentul ceasului din centrul Câmpinei, chiar din piațeta numită neoficial, de localnici, ”La ceas”, arăta jalnic - plăci desprinse sau ciobite, căzute, cu vedere la betonul din spatele lor. O imagine deplorabilă pentru Câmpina.

După mult prea mult timp, cei îndreptățiți să intervină, în sfârșit, au intervenit. Marți, 10 octombrie, ce-i drept un singur muncitor de la Atelierul de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei Câmpina meșterea de zor la postamentul ceasului. Spre după-amiază, treaba era gata, dar zona rămăsese marcată. Probabil că în zilele viitoare, după ce se va usca ”lipitura”, vor dispărea gardurile, astfel că acest ceas de la kilometrul zero al Câmpinei va avea în sfârșit o față - și un postament - demne de pretențiile unui oraș european.
Și poate, dacă tot s-a intervenit, cineva se va gândi să dea și un nume piațetei respective, așa cum este civilizat, cum este frumos, cum este... european.


10 Oct 2023 19:55 4018 vizualizari


Comentarii






  • 12.10.2023 11:01 Lory Bai Diss …! Ma uit ca ești comentator la toate articolele! M-am uitat puțin in trecutul tău sunam găsit “nimic” nici măcar ca cetățean! In prezent tot “nimic”! Lasă negativismul și pune osul la treaba! Ai prea mult timp liber bai băiatule! Ești o “rusine” pentru societate!
  • 12.10.2023 09:21 Padurean Madalin Adevărul e ca era chiar necesar un postament,dar străzile sant jalnice,infrastructura Câmpina lasa de dorit
  • 11.10.2023 20:14 Elena Preda Tot în centrul orașului Câmpina, în fata hotelului Muntenia și vis-a-vis de acesta se afla niște vase(ghivece de flori) foarte frumoase, cu un iz vintici care necesita acțiuni de restaurare. Rugam sa le aduceți în atenție celor care le au în gospodărire. Ar fi păcat sa se deterioreze.
  • 10.10.2023 20:09 diss Să mai zică cineva că administrația cămpineană nu a făcut investiții. Au fost bani europeni sau din bugetul local nu mai contează.După porcăria aia de sens giratoriu de la Răcitor , care acum arată jalnic, iată o altă mare ”realizare” a administrației locale.După 3 ani chiar era timpul, nu?
197 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
468 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2364 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
2920 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV