Parcul de la Soldat (rămas fără Soldat) încă nu e gata pentru efectuarea recepției tehnice

Actualitate (Categoria articolului)

482 de zile au trecut de când s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea Parcului de la Soldat, rămas între timp și fără... Soldat. Lucrarea ar fi trebuit să fie finalizată în termen de 120 de zile și probabil că va rămâne un exemplu negativ de referință pentru investițiile din Câmpina. Luni, 19 august, în Parcul de la Soldat nu era nici picior de muncitor, asta în condițiile în care mai sunt unele lucruri de făcut, iar recepția lucrării evident că nu a fost realizată.

Cel mai recent lucru care s-a întâmplat în Parcul de la Soldat a fost mutarea barăcii care i-a găzduit pe puținii muncitori ce au lucrat aici. Au trecut multe zile de când însuși viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi, spunea în plenul ședinței Consiliului Local din 25 iulie că mai este o problemă de zile ("două-trei, maxim o săptămână") și își manifesta speranța că până la ședința Consilului Local de la finalul lunii august se va realiza recepția lucrării. O lucrare pe seama căreia chiar și consilierii locali au ajuns să glumească, deși nu e de glumă, întrebând unde va fi sărbătorită în acest an Ziua Națională, dacă parcul nu e gata... 
În momentul de față ar mai fi de montat un stâlp de iluminat pe locul unde s-a aflat baraca muncitorilor, de montat balustrada din dreptul fiecărei rampe pentru accesul persoanelor cu dizabilități și de pus la punct toate detaliile referitoare la fântână pavimentală și la aspersoarele de pe spațiul verde. Nu ar mai fi mare lucru de făcut, dar la ritmul în care s-a lucrat la acest parc, probabil că va trece și luna august fără recepția lucrării, poate chiar și septembrie. Reprezentanții Primăriei Câmpina ne-au asigurat că penalitățile curg în continuare și că ultima factură către constructor nu a fost încă achitată și nici nu va fi până la finalizarea investiției. Vă reamintim că modernizarea Parcului de la Soldat este realizată de societatea Construct Edil SRL din localitatea Câmpineanca, județul Vrancea, iar valoarea lucrării este de 1.682.780 lei.

2465 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nicu 20.08.2019 13:43 Locuiesc in zona și trebuie sa știți ca l-am văzut pe viceprimarul Pițigoi de mai multe ori decât l-am văzut pe Tiseanu toată viața. Părerea mea este ca vicele și-a dat toată silința, dar nu prea are cu cine și mai cred ca firma asta fantoma a fost adusă in Câmpina de primar. Cine înțelege...
  • Tudor 20.08.2019 16:47 Au trecut doar câteva zile de când domnul viceprimar Pițigoi Ionuț Adrian se lăuda câte a făcut și își exprima dorința de a fi primar. Dar uita să povestească despre acest parc. A fost lucrarea de referință pentru dânsul. și este un mare EȘEC. Să nu mai mintă și să plece acasă.
  • Roxana 20.08.2019 18:47 Pararea mea este ca la acest proiect il criticati degeaba pe viceprimar. Tiseanu a venit cu firma, probabil si-a luat partea, iar vicele a trebuit sa traga de ei pentru lucrare. La cum il cunoastem cu totii pe Tiseanu, nu m-ar mira daca firma respectiva ar fi facut chiar intetntionat toata tergiversarea asta, pentru ca la bani ei oricum s-au scos in momentul in care și s-a acceptat majorarea sumei cu care castigasera licitatia.
  • Contribuabil 20.08.2019 20:44 CURG PENALITĂȚILE, CHIAR NE CREDEȚI PE TOȚI IDIOȚI? POATE PENALITĂȚI DE 1 LEU PE ZI. CE CAUTA O FIRMA DIN CAMPINEANCA??!??? SA NE FACĂ NOUA PARCUL? NIȘTE VESTEJITI DE MUNCITORI, BĂTRÂNI ȘI FĂRĂ VLAGA, NICI ECHIPAMENT DE PROTECȚIE NU AVEAU. SPUNEȚI CINE DEȚINE FIRMA ȘI ATUNCI SE DEZLEAGĂ MISTERUL CELOR 492 DE ZILE +ÎNCĂ 80.
  • Horică 20.08.2019 23:40 De ce s-a majorat prețul lucrarilor?Trebuia sa scadă.Pavelele nu au grosimea celor licitate si care au fost în proiect (sunt mai mici),pavelele vechi nu au fost scoase si de aceea se misca....etc.Consider că este necesar a face expertiză a lucrărilor executate în acest parc si la tot ce s-a executat în acest mandat.
  • Radu 21.08.2019 06:57 Pițigoi și-a scos armata de postaci. El nu este de vină pentru nimic, doar Tiseanu. Foarte urât din partea lui. Poate ne spune Tiseanu cum este cu parcul. Au început deja atacurile și mai sunt 10 luni până la alegeri. Pițigoi a avut mâna liberă în primărie pentru că Tiseanu nu prea a venit pe la serviciu. Iar acum Pițigoi se vaită că a fost blocat. Minciuni. Combinația perfectă pentru dezastru: Tiseanu +Pițigoi.
  • receptie 21.08.2019 09:19 Lucrarea se va receptiona numai dupa ce se va face un dosar sau doua.Nu se poate o bataie de joc mai mare ,cine se va lauda cu ea in campania electorala?HUUUUUUUOOOOOOOOOOO.

Actualitate

6 vizualizari
20 feb. 2020 13:05

Incredibil! Un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina

În Câmpina, municipiu european al mileniului al III-lea, întâlnim imagini ca cea alăturată, care pare de domeniul irealului. Ne-am uitat de mai multe ori înainte să ne decidem să abordăm acest subiect. Nu ne venea să credem, și, totuși, da, este adevărat, un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina!

996 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

UPDATE - La ora 13.00, intervenția HidroPrahova s-a încheiat, circulația rutieră pe Bulevardul Carol I, în centrul municipiului, se desfășoară normal.

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția. 

Alte stiri recente

1473 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2397 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.