26 de medalii pentru AIKO Câmpina la Cupa României la karate shotokan

Sport (Categoria articolului)

Clubul AIKO Câmpina a participat la finala Cupei României la karate shotokan cu un lot de 20 de sportivi, pregătiți de sensei Gabriel Timofte. Competiția a avut loc sâmbătă, 18 mai, la sala Apollo, din București.

Comportarea sportivilor câmpineni a fost una foarte bună, întorcându-se din Capitală cu o salbă de 26 de medalii, dintre care 5 de aur, 4 de argint și 17 de bronz. Iată și performanțele obținute de sportivii de la AIKO:
Ilinca Bocioacă - locul 1 kata, locul 1 ippon kumite;
Theodora Tătaru - locul 1 kata;
Alexandru Dico - locul 1 kata;
Erik Nilă - locul 1 kata, locul 3 sambon kumite;
Delia Miroiu - locul 2 kumite, locul 3 kata;
Radu Bocioacă - locul 2 kumite, locul 3 kata;
Mihai Bobea - locul 2 kata, locul 3 sambon kumite;
Rareș Neagu - locul 2 kata;
Matei Simionescu - locul 2 kata, locul 3 sambon kumite;
Alicia Stoll - locul 3 kata;
Bianca Tache - locul 3 kata;
Nicolas Alexa - locul 3, kata;
Rareș Corneanu - locul 3 sambon kumite;
Ianis Costea - locul 3 ippon kumite;
Raul Dumitrașcu - locul 3 sambon kumite;
Luis Oancea - locul 3 kata, locul 3 sambon kumite;
Rafael Mincu - locul 3 kata, locul 3 sambon kumite;
Alin Stoian - locul 3 kata;
Vlad Șendroiu - locul 3 kata;
Andrei Dimancea - locul 4 kata.

2268 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2283 vizualizari
17 iun. 2019 18:39

Performanțe notabile pentru atleții de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina la finala națională a categoriei copii I

La București a avut loc luni, 17 iunie, finala Campionatului Național de Atletism pentru Copii I, competiție la care CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, a obținut o serie de performanțe notabile.

3030 vizualizari
17 iun. 2019 16:57

Atleta câmpineancă Ioana Plăvan, în lotul echipei olimpice a României pentru Jocurile Europene de la Minsk

La Complexul Olimpic de la Izvorani a avut loc luni dimineață, în prezența președintelui Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, festivitatea de prezentare a echipei olimpice a României pentru Jocurile Europene, care vor avea loc la Minsk (Belarus), în perioada 21 - 30 iunie. Printre cei 21 de atleți care fac parte din echipa de 123 de sportivi a României se numără și o câmpineancă - atleta Ioana Plăvan, antrenată de Nicolae Pavel, legitimată până de curând la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, în prezent la Gloria Buzău pentru că în Câmpina nu s-a găsit nicăieri loc pentru o asemenea performeră.

Alte stiri recente

599 vizualizari
18 iun. 2019 22:24

Hai cu parcul (de la soldat) că ne prinde iarna! Încă o iarnă...

Așteptăm cu nerăbdare ziua în care să putem scrie că Parcul Regele Mihai I (zona de la soldat) este gata, că lucrările s-au finalizat și că a fost efectuată recepția acestei... extraordinare investiții în valoare de 1.682.780 lei. Din păcate, însă, la cum decurg lucrurile, mai avem de așteptat. O lucrare care ar fi trebuit să se termine în patru luni împlinește, zilele acestea, un an și două luni.

1729 vizualizari
18 iun. 2019 20:14

Lacăt pe poarta terenului de sport de la Grădinița nr.5 din Câmpina. O eroare de proiectare împiedică finalizarea investiției

3 comentarii

Se întâmplă în Câmpina unele lucruri pe care nici nu știm cum să le mai catalogăm. Aproape că nu este lucrare realizată de administrația locală și plătită din bani publici la care să nu apară probleme. Astăzi vă prezentăm situația terenului de sport de la Grădinița nr.5 din Cartierul Slobozia. Amenajarea acestui teren este gata de anul trecut, mai trebuie aplicată doar suprafața acrilică. Numai că, iată, am trecut de jumătatea lui iunie 2019 și lucrarea nu se mai termină, astfel încât să se poată face recepția tehnică. Din câte se pare, la mijloc este o eroare de proiectare care nu a fost îndreptată la timp. Proiectul prevede ca suprafața acrilică să fie de... 4 mm, aplicată pe beton.