În Câmpina se lucrează la semaforizarea a două intersecții. După Sărbători, intră în lucru și a treia

Actualitate (Categoria articolului)

În aceste zile premergătoare Sărbătorilor de Iarnă, la Câmpina au început lucrările pentru introducerea semafoarelor la intersecția Bulevardului Culturii și Strada Plevnei și la intersecția Străzii Toma Ionescu cu Strada Ana Ipătescu.

Lucrările sunt executate de firma UTI Grup București, cea care a câștigat licitația organizată de Primăria Câmpina în această toamnă. Semaforizarea primei intersecții (Culturii cu Plevnei) costă 283.355 lei fără TVA, iar la cea de-a doua (Toma Ionescu cu Ana Ipătescu) valoarea este de 306.431 lei fără TVA. După sărbători va intra în lucru și cea de-a treia intersecție - Bulevardul Culturii cu Strada Griviței, valoarea lucrărilor de semaforizare fiind ceva mai ridicată în acest caz, respectiv 796.114 lei. Costurile sunt mai mari decât la celelalte intersecții pentru că sistemul de semaforizare trebuie corelat cu cel din intersecția de la Casa Cărții, iar echipamentele de aici sunt într-o avansată stare de degradare. Prin urmare, în paralel cu semaforizarea intersecției Culturii cu Griviței, vor fi instalate echipamente noi și la intersecția de la Casa Cărții.
În total, introducerea semaforizării în toate intersecțiile menționate costă aproximativ 1,4 milioane lei (fără TVA), bani alocați de la bugetul local.

4804 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Sovaiala iustin 22.12.2017 22:35 Domnule administrator...nu vi se pare o suma exagerat peste măsură de mare ptr 3 intersecții sa plateasca 350.000 de euro..mi se pare o suma exorbitantă
  • Nicolae Virgil 25.12.2017 13:11 Trafic foarte mare in acele intersectii!!!!!!
  • Giani 27.12.2017 19:54 Dar chiar in banii astia nu se putea fora flowtex sa nu mai stricati carosabil si trotuare? Ca, oricum nu mai reparati cum trebuie...Tot nu se poate fara "dorei"???

Actualitate

1341 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1772 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1652 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1925 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.