CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

A fost semnat contractul de finanțare pentru modernizarea Străzii Parcului din Câmpina. Banii sunt alocați prin PNDL

- Actualitate -

A fost semnat contractul de finanțare pentru modernizarea Străzii Parcului din Câmpina. Banii sunt alocați prin PNDL

Recent, la București, la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale, a fost semnat contractul de finanțare pentru modernizarea Străzii Parcului, municipiul Câmpina fiind reprezentat de primarul Horia Tiseanu. Modernizarea Străzii Parcului este o investiție finanțată de la bugetul de stat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Suma alocată - 2,41 milioane lei.

Aceasta este, de altfel, singura investiție din Câmpina finanțată prin PNDL și a fost inclusă în acest program la propunerea Primăriei, având în vedere că era pregătită aproape toată documentația aferentă lucrării. Luna aceasta, chiar înainte de Crăciun, a fost finalizată și licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor, licitație câștigată de firma Roni Civil Interoute SRL Băicoi cu prețul de 936.057 lei fără TVA. Avem din nou o diferență uriașă între valoarea lucrării rezultată din studiul de fezabilitate (2 milioane lei fără TVA) și valoarea rezultată în urma licitației (936.057 lei fără TVA), ceea ce s-a mai întâmplat în foarte multe cazuri și a ridicat semne de întrebare, inclusiv în Consiliul Local, cu privire la profesionalismul firmelor care realizează SF-urile. Poate că, de această dată, faptul că au fost depuse mai multe oferte la licitație (trei) a condus la reducerea semnificativă a prețului final, dar totuși este vorba despre mai puțin de jumătate din valoarea estimată prin studiul de fezabilitate.

Tehnic vorbind, avem următoarele date: 
- lungime Strada Parcului - 556 metri
- lungime alee - 260 metri
- suprafață carosabilă stradă - 3.600 mp
- suprafață carosabilă alee - 2.742 mp
- suprafață trotuare stradă (aleea nu are așa ceva) - 1.715 mp
- lățimea carosabilului variază între 3,5 și 6 metri
Strada Parcului este situată în Cartierul Hernea, pornește din Strada Schelelor pe lângă fostul ștrand acoperit și pe lângă Capela Hernea, iar undeva în apropierea capelei, din stradă se desprinde o bretea care se numește Aleea Parcului.


29 Dec 2017 19:50 4385 vizualizari


Comentarii


  • 30.12.2017 17:01 Rammy Macar de-ar transforma Capela Hernea in muzeu.Cu 2 miliarde investitie ar iesi zona turistica.Daca sediul primariei este o bijuterie se poate si in alte parti.Dar indolenta,bat-o vina
181 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
1854 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1743 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1522 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV