Primul restaurant din Câmpina dedicat pastelor italiene adevărate. Aroma Italiei la ”Pasta Italian Cuisine”

Social (Categoria articolului)

Se numește ”Pasta Italian Cuisine” și se află în Câmpina, ultracentral, pe Bulevardul Carol I, nr. 32, lângă CEC. După cum îi spune și denumirea, acest restaurant este dedicat pastelor italiene, fiind primul de acest gen din Câmpina, iar odată ce îi treci pragul ai garanția că vei savura cele mai căutate paste din restaurantele exclusiviste din Italia.

Oferta este variată – de la tagliatelle, la cappelletti, de la ravioli, la rigatoni, dar și la fettucine sau paccheri. Indiferent de denumirea lor, în momentul în care intri în restaurant simți mireasma Italiei. Tot felul de combinații, de culori, cu sosuri care mai de care mai ademenitoare, totul pentru a încânta simțurile, pentru un răsfăț la superlativ.
Alexandra Pâslaru, tânăra care a avut ideea deschiderii acestui restaurant, ne-a explicat că la ”Pasta Italian Cuisine” materia primă o constituie produse provenind din Italia, numai cu aditivi și coloranți naturali. “De altfel, termenul de garanție al produselor noastre este extrem de mic, de numai 48 de ore, tocmai având în vedere calitatea și ingredientele folosite. Încercăm ca, dincolo de posibilitatea de a oferi cunoscătorilor o mică bucățică dintr-o mâncare tradițională italiană – pastele, să educăm și gustul pentru calitate superioară al celor care nu au avut ocazia să guste paste făcute la ele acasă. În plus, avem periodic tot felul de promoții, prin care oferim la prețuri extrem de atractive diferite produse, poate mai puțin cunoscute în bucătăria restaurantelor din Câmpina. Invităm pe toată lumea să ne treacă pragul, pentru a simți alături de noi puțin din farmecul unic al Toscanei. Primim și comenzi și livrăm la domiciliul clientului sau la sediile firmelor produsele noastre”, spune Alexandra Pâslaru.
Pastele de aici sunt servite cu diverse sosuri, preparate, de asemenea, folosindu-se doar produse organice, majoritatea din Italia.
Cei care doresc să comande o pot face la telefonul 0734.660.660 sau pe mailul comenzipasta@gmail.com.
De asemenea, echipa de la ”Pasta Italian Cuisine” Câmpina dorește să-și adauge noi membri, cei interesați putând să sune la 0720.951.610 sau să trimită CV-ul la adresa de e-mail menționată. (P)

6747 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Popescu ion 08.03.2021 00:16 Fiind o bucătărie italiană, de ce nu se numește Cucina Italiana? Mulțumesc

Social

289 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

3189 vizualizari
20 sept. 2021 09:14

O elevă de la Școala "Al.I. Cuza" din Câmpina, printre câștigătorii Concursului Internațional de Creație Literară "Universul cuvintelor"

1 comentarii

Concursul Internațional de Creație Literară "Universul cuvintelor" este organizat anual de Asociația "Universul prieteniei" din Iași, în parteneriat cu Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare. Aproape 1.000 de copii au participat la ediția din acest an, copii din țară, din Republica Moldova și din diaspora (Grecia, Ucraina, Franța, Italia). Este un concurs puternic, iar marea bucurie este aceea că printre câștigători se numără și o fetiță din Câmpina.

Alte stiri recente

2680 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.

1521 vizualizari
21 sept. 2021 21:49

Guvernul a dat Prahovei (și Câmpinei) 30% din suma necesară pentru refacerea infrastructurii afectate de calamități naturale

Scriam recent despre faptul că municipiul Câmpina  primit 2,75 milioane lei de la Fondul de Intervenție al Guvernului în caz de calamități pentru refacerea unor străzi afectate de alunecările de teren. Prin aceeași hotărâre de Guvern, suma totală alocată județului Prahova este de 118.332.000 lei, din care 25.824.000 lei sunt alocați Consiliului Județean, iar diferența de 92.508.000 lei este împărțită primăriilor. O sumă importantă la nivel de județ, dar insuficientă pentru toate problemele generate de inundațiile din vara acestui an. Practic, suma alocată este de 30% din suma solicitată.