Primul restaurant din Câmpina dedicat pastelor italiene adevărate. Aroma Italiei la ”Pasta Italian Cuisine”

Social (Categoria articolului)

Se numește ”Pasta Italian Cuisine” și se află în Câmpina, ultracentral, pe Bulevardul Carol I, nr. 32, lângă CEC. După cum îi spune și denumirea, acest restaurant este dedicat pastelor italiene, fiind primul de acest gen din Câmpina, iar odată ce îi treci pragul ai garanția că vei savura cele mai căutate paste din restaurantele exclusiviste din Italia.

Oferta este variată – de la tagliatelle, la cappelletti, de la ravioli, la rigatoni, dar și la fettucine sau paccheri. Indiferent de denumirea lor, în momentul în care intri în restaurant simți mireasma Italiei. Tot felul de combinații, de culori, cu sosuri care mai de care mai ademenitoare, totul pentru a încânta simțurile, pentru un răsfăț la superlativ.
Alexandra Pâslaru, tânăra care a avut ideea deschiderii acestui restaurant, ne-a explicat că la ”Pasta Italian Cuisine” materia primă o constituie produse provenind din Italia, numai cu aditivi și coloranți naturali. “De altfel, termenul de garanție al produselor noastre este extrem de mic, de numai 48 de ore, tocmai având în vedere calitatea și ingredientele folosite. Încercăm ca, dincolo de posibilitatea de a oferi cunoscătorilor o mică bucățică dintr-o mâncare tradițională italiană – pastele, să educăm și gustul pentru calitate superioară al celor care nu au avut ocazia să guste paste făcute la ele acasă. În plus, avem periodic tot felul de promoții, prin care oferim la prețuri extrem de atractive diferite produse, poate mai puțin cunoscute în bucătăria restaurantelor din Câmpina. Invităm pe toată lumea să ne treacă pragul, pentru a simți alături de noi puțin din farmecul unic al Toscanei. Primim și comenzi și livrăm la domiciliul clientului sau la sediile firmelor produsele noastre”, spune Alexandra Pâslaru.
Pastele de aici sunt servite cu diverse sosuri, preparate, de asemenea, folosindu-se doar produse organice, majoritatea din Italia.
Cei care doresc să comande o pot face la telefonul 0734.660.660 sau pe mailul comenzipasta@gmail.com.
De asemenea, echipa de la ”Pasta Italian Cuisine” Câmpina dorește să-și adauge noi membri, cei interesați putând să sune la 0720.951.610 sau să trimită CV-ul la adresa de e-mail menționată. (P)

6023 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Popescu ion 08.03.2021 00:16 Fiind o bucătărie italiană, de ce nu se numește Cucina Italiana? Mulțumesc

Social

5783 vizualizari
16 apr. 2021 08:04

Un simbol al Câmpinei culturale de altădată, ”Casa Cărții” a devenit ”Centru shop”. Un magazin cu de toate, dar nu și cu carte

”Casa Cărții” din centrul municipiului Câmpina reprezintă un exemplu negativ de gestionare a unei situații. Un edificiu reprezentativ pentru cultura unui oraș care s-a mândrit mult timp cu numărul cel mai mare de intelectuali la mia de locuitori a ajuns acum un magazin cu... chinezării. Nu este nimic desuet într-un astfel de magazin, dar parcă este limita cea mai de jos a comerțului, mai ales într-un spațiu aproape sacru, unde, cu niște ani în urmă, își lansau cărți Fănuș Neagu, Ana Blandiana, Adrian Păunescu, Romulus Rusan și mulți, mulți alții.

3350 vizualizari
14 apr. 2021 23:25

Agenții economici, asociațiile de proprietari și romii din localitate, invitați să se alăture proiectului "Câmpina curată"

2 comentarii

Proiectul #9ne pasă Împreună pentru ”Câmpina curată”, inițiat de mai multe organizații neguvernamentale și instituții de învățământ din municipiu, se apropie de prima sa acțiune din calendarul de ecologizare a mai multor zone din localitate, acțiune programată sâmbătă, 24 aprilie 2021. Primăria susține demersul societății civile, fiind partener al inițiatorilor acestui proiect, alături de Floricon Salub, Ocolul Silvic și Protoieria Câmpina. 

Alte stiri recente

2158 vizualizari
17 apr. 2021 20:03

Polițiștii prahoveni au verificat zonele de agrement, inclusiv la Câmpina și Valea Doftanei. Au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale

În cursul zilei de sâmbătă, 17 aprilie, polițiștii prahoveni au desfășurat o amplă acțiune în principalele zone de agrement din județul Prahova (Ploiești, Bucov, Câmpina, Valea Doftanei, Vălenii de Munte și Măneciu - Cheia) pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine publică.  

3443 vizualizari
17 apr. 2021 19:22

Probleme pe Strada Muscelului. Firma care asfaltează, pusă să refacă o parte din lucrare

3 comentarii

Sâmbătă, 17 aprilie, în jurul orei 18.00, când muncitorii care lucrează la asfaltarea unei părți a Străzii Muscelului și a străduțelor adiacente (acolo unde s-a intervenit la conducta de gaze) se pregăteau să încheie activitatea, la fața locului a sosit primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.