Primul restaurant din Câmpina dedicat pastelor italiene adevărate. Aroma Italiei la ”Pasta Italian Cuisine”

Social (Categoria articolului)

Se numește ”Pasta Italian Cuisine” și se află în Câmpina, ultracentral, pe Bulevardul Carol I, nr. 32, lângă CEC. După cum îi spune și denumirea, acest restaurant este dedicat pastelor italiene, fiind primul de acest gen din Câmpina, iar odată ce îi treci pragul ai garanția că vei savura cele mai căutate paste din restaurantele exclusiviste din Italia.

Oferta este variată – de la tagliatelle, la cappelletti, de la ravioli, la rigatoni, dar și la fettucine sau paccheri. Indiferent de denumirea lor, în momentul în care intri în restaurant simți mireasma Italiei. Tot felul de combinații, de culori, cu sosuri care mai de care mai ademenitoare, totul pentru a încânta simțurile, pentru un răsfăț la superlativ.
Alexandra Pâslaru, tânăra care a avut ideea deschiderii acestui restaurant, ne-a explicat că la ”Pasta Italian Cuisine” materia primă o constituie produse provenind din Italia, numai cu aditivi și coloranți naturali. “De altfel, termenul de garanție al produselor noastre este extrem de mic, de numai 48 de ore, tocmai având în vedere calitatea și ingredientele folosite. Încercăm ca, dincolo de posibilitatea de a oferi cunoscătorilor o mică bucățică dintr-o mâncare tradițională italiană – pastele, să educăm și gustul pentru calitate superioară al celor care nu au avut ocazia să guste paste făcute la ele acasă. În plus, avem periodic tot felul de promoții, prin care oferim la prețuri extrem de atractive diferite produse, poate mai puțin cunoscute în bucătăria restaurantelor din Câmpina. Invităm pe toată lumea să ne treacă pragul, pentru a simți alături de noi puțin din farmecul unic al Toscanei. Primim și comenzi și livrăm la domiciliul clientului sau la sediile firmelor produsele noastre”, spune Alexandra Pâslaru.
Pastele de aici sunt servite cu diverse sosuri, preparate, de asemenea, folosindu-se doar produse organice, majoritatea din Italia.
Cei care doresc să comande o pot face la telefonul 0734.660.660 sau pe mailul comenzipasta@gmail.com.
De asemenea, echipa de la ”Pasta Italian Cuisine” Câmpina dorește să-și adauge noi membri, cei interesați putând să sune la 0720.951.610 sau să trimită CV-ul la adresa de e-mail menționată. (P)

7509 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Popescu ion 08.03.2021 00:16 Fiind o bucătărie italiană, de ce nu se numește Cucina Italiana? Mulțumesc

Social

685 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1670 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

2035 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

289 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.