CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Echipele de fotbal din zona Câmpina își reiau pregătirile

- Sport -

Echipele de fotbal din zona Câmpina își reiau pregătirile

Vacanța de iarnă s-a cam încheiat și pentru jucătorii de la echipele de fotbal din zona Câmpina. Un tur de orizont pe la aceste echipe, ne-a dezvăluit situația existență la fiecare formație în parte.

FC Bănești
Liderul campionatului Ligii A Prahova va începe pregătirile cu un nou antrenor principal, Claudiu Dumitrescu, care va continua și să joace pentru formația din Bănești, dar va continua și să pregătească una dintre grupele de copii de la CS Câmpina. Primul antrenament al anului 2019 este programat pe 19 ianuarie, dată până la care se vor perfecta și primele meciuri amicale. La capitolul noutăților în lot, este certă doar plecarea lui Marius Vișan, dar la capitolul sosiri încă se mai lucrează. Obiectivul anunțat de președintele Aurel Covrig este clasarea pe podium.

CS Cornu
Ocupanta locului al patrulea în clasamentul Ligii A, CS Cornu are și ea un nou antrenor principal, Zaharia Prodan, Mihai Dinu rămânând în staff-ul tehnic al formației din Cornu. Joi, 17 ianuarie, este programat primul antrenament, iar sâmbătă, pe terenul sintetic din Parcul Vest de la Ploiești va avea loc și primul meci amical în compania formației Gloria Buzău. Apoi, duminică, cornenii au programat un meci amical cu Olimpia Comarnic, dar locul desfășurării partidei va fi stabilit în funcție de starea terenurilor. În privința noutăților din lot, cornenii l-au pierdut pe Bârsănel, dar au sosit Marius Ene (revenit de la Gloria Buzău), Florin Matei (de la Oltenița) și Olariu.

AFC Brebu 
Surpriza plăcută a primei jumătăți a campionatului Ligii A, AFC Brebu a iernat pe un "călduț" loc 6. Gruparea pregătită de Robert Săvulescu se va reuni pe 27 ianuarie, atunci când va susține un joc-școală cu AS Podenii Vechi, grupare de la care brebenii intenționează să transfere câțiva jucători. De asemenea, Săvulescu îl așteaptă și pe Vali Bunea să revină la antrenamentele formației sale. Următoarele meciuri amicale vor fi stabilite după primul antrenament.

Tricolorul Breaza
Cea mai importantă mutare pentru gruparea brezeană este aducerea ca director al clubului a lui Marius Vișan. Acesta nu a luat încă o decizie dacă va mai juca sau nu, dar în noua sa calitate l-a menținut pe antrenorul Florin Stăncioiu și a anunțat că va pune un mai mare accent pe grupele de copii și juniori, ținta fiind readucerea formației din Breaza în Liga a III-a. Noutățile din lot sunt Duricu și Soreanu, iar programul jocurilor amicale este următorul: 26 ianuarie, cu Fortuna Breaza; 2 februarie, cu Muntenii Câmpina; 9 februarie, cu CSM Rm. Sărat; 10 februarie, cu Sportul Câmpina; 16 februarie, cu CS Cornu; 23 februarie, cu AFC Breebu; 2 martei, cu Petrolistul Boldești.

Sportul Câmpina
Cea mai grăbită dintre echipe s-a dovedit a fi Sportul Câmpina, care a iernat pe locul 11 în Superliga B Prahova. Jucătorii pregătiți de Marius Pălăncianu au jucat deja un prim meci amical, duminica trecută, 5-1 cu AS Șotrile, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, dar președintele echipei, Mărgărint Ciobotaru s-a arătat extrem de nemulțumit de calitatea suprafaței de joc. "Este inadmisibil să plătim pentru un teren sintetic pe care zăpada avea 10cm și nu s-a deranjat nimeni să-l curețe de zăpadă", a spus Ciobotaru. Următorul meci amical va fi duminică, ora 13.00, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, cu Fortuna Breaza, iar discuțiile sunt foarte avansate pentru un amical de gală la Câmpina, cu Rapid București, în ultimul week-end al acestei luni. În privința noutăților din lot, s-au alăturat echipierilor Sportului jucătorii Andrei Crețu, Mosor și Stănescu.

Muntenii Câmpina
Liderul Seriei Sud din Liga B Prahova, Muntenii Câmpina va susține pe 20 ianuarie primul meci amical cu CS Cornu II. Jocurile amicale vor continua astfel: 27 ianuarie cu Fortuna Breaza, 3 februarie cu Tricolorul Breaza, 10 februarie cu CS Valea Doftanei, 24 februarie cu Olimpia Comarnic, 3 martie cu Viitorul Aricești. Muntenii va debuta în competițiile oficiale încă din 17 februarie, atunci când va juca în deplasare cu Viitorul Provița de Sus, în turul al III-lea al Cupei României, faza județeană. Din punct de vedere al lotului, antrenorul Mugurel Negreanu va avea la dispoziție mai multe noutăți: Marian Stanciu, Aurel Tandalache (revenit din Anglia), Paul Simion (fost la Rapid București și FCM Alexandria), Nicola Berti (de la Unirea Urlați, fost și la Filipești, și la Astra), Claudiu Drăcea (de la Olimpia Comarnic, provenit de la juniorii Fortunei Breaza), Florian Ene (de la Viitorul Provița de Sus, fost jucător și la Coruna, Unirea Câmpina și AFC Brebu).


16 Jan 2019 20:23 5228 vizualizari



Comentarii






453 vizualizari 25 Apr 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1879 vizualizari 21 Apr 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2197 vizualizari 21 Apr 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
2033 vizualizari 21 Apr 2024 10:53

Cupa Muscel a ajuns la ediția a X-a. Și o premieră!

A fost o zi frumoasă de sâmbătă, 20 aprilie, în care foarte mulți copii au fost angrenați în întreceri sportive în cadrul ediției a X-a a Cupei Muscel, care a avut loc la baza sportivă Soceram, din parcul cu același nume, de la marginea municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV