Cinci oferte pentru deszăpezirea drumurilor naționale de pe teritoriul județului Prahova

Actualitate (Categoria articolului)

Un proverb românesc spune că ”să-ți faci iarna car și vara sanie”. Poate de acest proverb au ținut cont cei de la Compania Națională de Administrare a Infarstructurii Rutiere (CNAIR), prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București, atunci când au lansat în această vară licitația pentru deszăpezirea celor 291 de drumuri naționale de pe teritoriul județului Prahova. entru această licitație a fost alocată suma de 29,5 milioane lei pentru un contract cadru pentru următorii trei ani.

Acum, d-abia ne aflăm în faza de evaluare a celor cinci oferte depuse și deschise pe 26 iulie. Este vorba de doi ofertanți unici și trei asocieri de firme - Anastamar Construct SRL - ofertant unic; Diferit AG - ofertant unic; asocierea Pikanore (lider), Strabenbau Logistic, Dimex-2000 Company; asocierea Storm Gas (lider), Tredeco Holding; asocierea Agronut Vegetal (lider), Agro Trans NMI SRL, după cum informează prahovainfo.ro.
Procedura de achiziție ar trebuie finalizată până la 15 noiembrie. Dacă nu se va reuși acest lucru DRDP București va fi obligată să încheie o altă procedură de urgență până la finalizarea celei aflate acum în derulare.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3714 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

142 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2992 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.

Alte stiri recente

623 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

2085 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.