CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Andrei Rîndașu are nevoie de noi. ACUM. Înainte de a fi prea târziu...

- Social -

Andrei Rîndașu are nevoie de noi. ACUM. Înainte de a fi prea târziu...

Andrei este un tânăr din Câmpina, elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic Forestier. Pe 3 noiembrie 2020 va împlini 18 ani. Noi am mai scris despre trista poveste a lui Andrei Rîndașu și revenim acum pentru că acest băiat are mare nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. Are nevoie de noi pentru a trăi!

Ne-ar fi plăcut să putem spune că Andrei este un licean obișnuit, asemeni sutelor de liceeni din Câmpina. Dar nu, el nu este un tânăr obișnuit, el este un tânăr care trece printr-o mare suferință. Un copil bun și frumos, pe care viața îl încearcă în cel mai dur mod cu putință. În 2018, cu doar câteva zile înainte de împlinirea vârstei de 16 ani, Andrei a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică, cel mai des întâlnit tip de cancer care apare la copii și adolescenți. O boală grea, care atacă puternic sistemul imunitar. În loc să-și trăiască frumos și liniștit adolescența, Andrei a aflat ce înseamnă leucemia acută limfoblastică și cât de cumplit e tratamentul, ce înseamnă chimioterapia, cât de mari sunt riscurile și cât de repede se poate schimba totul în jur. Lupta lui Andrei este grea, un chin prin care nu ar fi trebuit să treacă acest copil. Nimeni nu ar trebui să treacă prin așa ceva. Dar iată că se întâmplă, este nedrept, dar se întâmplă. După tratamentele cu citostatice, boala părea a fi învinsă, dar iată că de câteva luni a recidivat, iar Andrei are nevoie acum de un transplant cu celule stem. Transplantul poate fi realizat în țară, la Spitalul Fundeni, unde Andrei merge foarte des pentru continuarea tratamentului. Băiatul are nevoie de sprijin financiar pentru hrană specială, pentru medicamentele și soluțiile medicale care nu se găsesc în România și pe care familia le comandă în străinătate, pentru drumurile repetate la București, pentru multe alte lucruri.
Alături de Andrei se află familia lui, ajunsă aproape de capătul puterilor. Haideți să fim noi a doua lui familie, noi toți cei care putem ajuta, noi, comunitatea din care Andrei face parte! Haideți să punem mână de la mână și să ajutăm, să fim noi (și medicii, desigur) oamenii prin care să lucreze Dumnezeu în cazul lui Andrei! Orice sumă este importantă, mai mare sau mai mică, nu contează, cât poate fiecare.
Donațiile se pot face în contul 
RO10BTRLRONCRT0474736101 deschis la Sucursala Câmpina a Băncii Transilvania pe numele Rîndașu Vasile Remus (tatăl lui Andrei), sau în contul de susținere deschis la BCR Câmpina (în lei) - RO95RNCB0208010252850004, tot pe numele tatălui lui Andrei.


28 Sep 2020 20:27 6473 vizualizari



Comentarii






  • 18.10.2020 12:09 Bagi Mariana Ce suma este necesară pt transplant și când este programat. Astep răspuns pe mesaj tel 0744183917
  • 28.09.2020 21:34 Vladila alina elena Păcat ca un băiat asa TÂNĂR SA SUFE5 ASA MULT SIPARINTI LA FEL
861 vizualizari 17 Apr 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2933 vizualizari 12 Apr 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1794 vizualizari 07 Apr 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
1919 vizualizari 07 Apr 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV