Andrei Rîndașu are nevoie de noi. ACUM. Înainte de a fi prea târziu...

Social (Categoria articolului)

Andrei este un tânăr din Câmpina, elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic Forestier. Pe 3 noiembrie 2020 va împlini 18 ani. Noi am mai scris despre trista poveste a lui Andrei Rîndașu și revenim acum pentru că acest băiat are mare nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. Are nevoie de noi pentru a trăi!

Ne-ar fi plăcut să putem spune că Andrei este un licean obișnuit, asemeni sutelor de liceeni din Câmpina. Dar nu, el nu este un tânăr obișnuit, el este un tânăr care trece printr-o mare suferință. Un copil bun și frumos, pe care viața îl încearcă în cel mai dur mod cu putință. În 2018, cu doar câteva zile înainte de împlinirea vârstei de 16 ani, Andrei a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică, cel mai des întâlnit tip de cancer care apare la copii și adolescenți. O boală grea, care atacă puternic sistemul imunitar. În loc să-și trăiască frumos și liniștit adolescența, Andrei a aflat ce înseamnă leucemia acută limfoblastică și cât de cumplit e tratamentul, ce înseamnă chimioterapia, cât de mari sunt riscurile și cât de repede se poate schimba totul în jur. Lupta lui Andrei este grea, un chin prin care nu ar fi trebuit să treacă acest copil. Nimeni nu ar trebui să treacă prin așa ceva. Dar iată că se întâmplă, este nedrept, dar se întâmplă. După tratamentele cu citostatice, boala părea a fi învinsă, dar iată că de câteva luni a recidivat, iar Andrei are nevoie acum de un transplant cu celule stem. Transplantul poate fi realizat în țară, la Spitalul Fundeni, unde Andrei merge foarte des pentru continuarea tratamentului. Băiatul are nevoie de sprijin financiar pentru hrană specială, pentru medicamentele și soluțiile medicale care nu se găsesc în România și pe care familia le comandă în străinătate, pentru drumurile repetate la București, pentru multe alte lucruri.
Alături de Andrei se află familia lui, ajunsă aproape de capătul puterilor. Haideți să fim noi a doua lui familie, noi toți cei care putem ajuta, noi, comunitatea din care Andrei face parte! Haideți să punem mână de la mână și să ajutăm, să fim noi (și medicii, desigur) oamenii prin care să lucreze Dumnezeu în cazul lui Andrei! Orice sumă este importantă, mai mare sau mai mică, nu contează, cât poate fiecare.
Donațiile se pot face în contul 
RO10BTRLRONCRT0474736101 deschis la Sucursala Câmpina a Băncii Transilvania pe numele Rîndașu Vasile Remus (tatăl lui Andrei), sau în contul de susținere deschis la BCR Câmpina (în lei) - RO95RNCB0208010252850004, tot pe numele tatălui lui Andrei.

3913 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vladila alina elena 28.09.2020 21:34 Păcat ca un băiat asa TÂNĂR SA SUFE5 ASA MULT SIPARINTI LA FEL
  • Bagi Mariana 18.10.2020 12:09 Ce suma este necesară pt transplant și când este programat. Astep răspuns pe mesaj tel 0744183917

Social

745 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.

2033 vizualizari
20 oct. 2020 08:16

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 octombrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

1429 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

1186 vizualizari
20 oct. 2020 19:27

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a urcat pe podium în etapa a patra a Campionatului Național de Motocros

În week-end, pe traseul de Șugaș, de lângă Sf. Gheorghe, a avut loc etapa a patra a Campionatului Național de Motocros, competiție la care au participat și sportivi de la clubul Lido Câmpina, club condus de fostul mare campion Cătălin Duță.