CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Aniversare la Liceul Tehnologic Mecanic Câmpina, instituția care se mândrește că i-a avut elevi pe primar, viceprimar și mai mulți dintre consilierii locali

- Eveniment -

Aniversare la Liceul Tehnologic Mecanic Câmpina, instituția care se mândrește că i-a avut elevi pe primar, viceprimar și mai mulți dintre consilierii locali

”Mecanic 2”, așa cum este cunoscut Liceul Tehnologic Mecanic din Câmpina, a împlinit jumătate de veac de la înființare. Momentul aniversar s-a desfășurat joi, 21 decembrie 2023, în amfiteatrul liceului care se mândrește că i-a avut ca elevi pe actualul primar, actualul viceprimar, dar și mai mulți dintre consilierii aflați în funcție.

La festivitatea aniversară au fost prezenți mulți invitați - foste și actuale cadre didactice ale liceului, foști elevi, întreaga conducere a Inspectoratului Școlar Județean Prahova - inspector general Ilona Rizea, inspectorul general adjunct Elena Urlețeanu și inspectorul școlar Florea Mincu; directori sau reprezentanți ai altor instituții de învățământ din Câmpina, reprezentanți ai administrației locale. Festivitatae de aniversare a avut caracterul unei revederi, cei mai mulți dintre participanți văzându-se rar și bucurându-se acum cu sinceritate de prilejul unei frumoase revederi cu oameni din vremuri dragi.
Directorul Liceului Tehnologic Mecanic, Vasile Androne, a fost cel care a deschis festivitatea, a vorbit despre însemnătatea acestei aniversări și a oferit plachete și diplome aniversare invitaților. Dintre toate vorbele frumoase spuse în astfel de ocazii, am reținut un detaliu interesant - actualul primar al Câmpinei, Alin Moldoveanu, a fost elev al acestei instituții de învățământ (treapta I), viceprimarul Liviu Dumitrache este absolvent al acestui liceu, la fel ca și cei doi consilieri locali, acum membri ai Consiliului de Administrație, Florin Marcu și Liviu Davidescu.
Din istoricul liceului, prezentat invitaților, am reținut că instituția a fost înființată în anul 1973 sub denumirea de Grup Școlar de pe lângă Întreprinderea Mecanică Câmpina, doi ani mai târziu devenind Liceul de Mecanică nr. 2. Numele instituției s-a schimbat în mai multe rânduri, cam la fiecare nouă reformă a învățământului, în prezent numindu-se Liceul Tehnologic Mecanic, iar din anul 2000 având în structura sa și Școala Gimnazială nr. 6, din apropiere. De asemenea, este interesant de știut că ”Mecanic 2”, așa cum știe toată lumea din Câmpina, este cea mai tânără instituție de învățământ liceal din Câmpina, toate celelalte fiind mult mai vechi, chiar cu o istorie centenară.


23 Dec 2023 14:41 4446 vizualizari


Comentarii






  • 10.03.2024 23:09 Tache Ar fi frumos sa se fi realizat o monografie cum au și alte licee.Sa fi fost enumerați și cei care au condus liceul.Dar multi din actualii profesori de la Grig au predat la începuturi la Mec 2: Dna Stanciu dl Lunca
  • 26.12.2023 18:47 El Puerco Primarul is gasca lui au liceu facut?
  • 26.12.2023 10:07 unu prim Unu, nu e vorba despre noi! Zici că nu ar trebui să avem pretenția ca cine administrează să aibă cunoștințe de ”administrație”? Să mergem înainte cu combinatorii ăștia semianalfabeți cu apucături comuniste?
  • 25.12.2023 09:18 unu Se pare ca aici avem numai absolventi de Oxford si MIT.
  • 24.12.2023 15:34 Ed Cel puțin unul dintre consilierii amintiți, nu știe să scrie corect. Mai observăm și că sunt reprezentanți ai liberalismului, deși dânșii nu înțeleg economia de piață , piața liberă sau chiar capitalismul în sine, decât sub formă de ”combinații”. Ce ar zice Brătienii dacă i-ar întâlni? 🫣
  • 24.12.2023 12:59 diss Super -Anca!Ai pus punctul pe I!👏
  • 24.12.2023 10:00 Anca Un articol edificator. Cei mai slabi elevi ajung la acest liceu. Extrapoland putem spune ca primaria e condusa de niste ”experti”
  • 24.12.2023 07:32 Ionut Dar bacu' la cati ani l-a luat domn' primar? Ca nu scrie pe nicaieri. I-o fi rusine sa declare?
  • 23.12.2023 19:36 Anonim Sa nu generalizam. După 1989 liceul Mecanica 2 a avut clase de informatica,matematica-fizica.. De pe băncile liceului, în acea periada, au ieșit tineri bine pregătiți care mai apoi au urmat si facultatatea.Cred ca anii 1990-2000 au fost cei mai buni ani ai liceului. Și cadrele didactice erau excepționale. Chiar se făcea carte atunci.
  • 23.12.2023 19:28 Tudor Da gata ... chiar nu credeți că este un pic cam mult?
  • 23.12.2023 18:29 Anonim Ne-ati zapacit de tot.Ar fi bine ca primarul sa isi publice CV-ul, altfel putem crede ca de fapt nu a absolvit nici un liceu, sau ca a tot facut studii liceale ca i-a placut f mult. La deschiderea anului scolar , in discursul de la Liceul Energetic le-a spus copiilor ca a el a invatat acolo , deci si ei au sanse sa ajunga primari. Acum aflam ca a invatat la Liceul Mecanic. Mai sunt alte 3 licee in Campina poate a trecut pe la toate. Il rugam frumos, acum in prag de sarbatori sa isi publice CV-ul pe site-ul primariei, ca sa devina un exemplu de urmat pentru copiii nostri.
  • 23.12.2023 18:14 Catalin La vremea lui cel mai prost liceu din oraș. Probabil dacăse cunoștea termenul putea fi numit Casa Buling-ului. De ințeles de ce decjrg astfel ședintele consiliului local. Cei mai citiți consilieri au absolvit Energeticul...
  • 23.12.2023 16:13 diss Abia acum înțelegem pregătirea profesională a celor cu care se mândrește liceul!🤣
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1752 vizualizari 06 May 2024 21:50 Pe 25-26 mai, pe Domeniul Cantacuzino de la Florești are loc o nouă ediție a Karpatia Pony Show

Pe 25-26 mai, pe Domeniul Cantacuzino de la Florești are loc o nouă ediție a Karpatia Pony Show

A V-a ediție a evenimentului Karpatia Pony Show este programată în week-end-ul 25-26 mai, pe Domenul Cantacuzino, din Florești.

citeste mai mult
4721 vizualizari 01 May 2024 15:12 Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 11.00, într-un spațiu amenajat în clădirea Gării Câmpina, cu acces de pe peronul liniei 1, va avea loc deschiderea unei inedite expoziții de machete de trenuri, dar și diverse amenajări feroviare.

citeste mai mult
1385 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1404 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV