Un câmpinean beat, dar norocos. A țâșnit noaptea în fața unei mașini și a scăpat doar cu o fractură la picior

Social (Categoria articolului)

Se pare că "Dumnezeul bețivilor" chiar există, nu este doar o vorbă aruncată în glumă și la întâmplare. Un câmpinean în vârstă de 40 de ani, aflat bine de tot sub influența băuturilor alcoolice, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. S-a întâmplat la miezul nopții trecute, pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpinița.

Bărbatul a apărut efectiv în fața unui autoturism Opel, de după un copac aflat pe marginea drumului. Conducătorul auto nu l-a mai putut evita și l-a accidentat. Dar a avut mare noroc și a scăpat doar cu o fractură la piciorul drept, asta în condițiile în care era noapte, ploua torențial și vizibilitatea era redusă. Din fericire, mașina nu avea viteză mare astfel că impactul nu a fost foarte puternic. 
La locul accidentului s-au deplasat echipaje de la Poliția Municipală și Serviciul de Ambulanță. Atât bărbatul accidentat, cât și conducătorul auto au fost duși la Spitalul Municipal Câmpina. Primul pentru acordarea asistenței medicale, cel de-al doilea pentru recoltarea de probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice, așa cum se procedează în astfel de cazuri.

6269 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emil M 06.12.2017 11:45 Un bețiv de șef obiectiv paza ..., Care lucrează cu elevii din Grigorescu !!!! Probabil așa ii educa și pe elevi !!!

Social

1094 vizualizari
23 mar. 2024 10:47

Contribuția lunară de întreținere pentru persoanele de la Centrul rezidențial de la Voila se mărește de la aproximativ 3.500 lei la peste 4.000 lei/lunar

Miercuri, 27 martie 2024, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina, pe ordinea de zi se află și un proiect privind majorarea contribuției lunare de întreținere a persoanelor beneficiare ale serviciilor sociale de la Centrul rezidențial de asistență și reintegrare socială a persoanelor fără adăpost de la Voila.

4748 vizualizari
22 mar. 2024 20:31

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat la Olimpiada Națională la Limba și literatura română

4 comentarii

Patru elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina s-au calificat pentru Olimpiada Națională la Limba și literatura română, la nivelul întregului județ, numărul elevilor calificați fiind de 29.

Alte stiri recente

188 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

425 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.