CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Peste 2.000 de persoane au vizitat standul Câmpinei la Târgul de Turism al României

- Actualitate -

Peste 2.000 de persoane au vizitat standul Câmpinei la Târgul de Turism al României

La ediția de toamnă a Târgului Național de Turism (TTR), desfășurată la București, în perioada 16 - 19 noiembrie, municipiul Câmpina a avut un stand propriu de prezentare, alături de cel al Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova. La standul Câmpinei gazda vizitatorilor a fost Carmen Găman, referent în cadrul Centrului de Informare și Promovare Turistică.

La finalul evenimentului de la Romexpo, s-a tras linie și s-a adunat: peste 2.000 de persoane s-au oprit la standul Câmpinei pe parcursul celor patru zile în care s-a desfășurat Târgul Național Turism, cel mai important eveniment de profil din România. De această dată, comparativ cu ediția din primăvară, când Câmpina a participat în premieră la TTR, standul celui de-al doilea municipiu al județului a fost mult mai bogat în materiale de informare și promovare. Au existat pliante, broșuri, albume, diverse postere despre Muzeul Hasdeu și Muzeul Grigorescu, despre micul muzeu în care se află expuse acum permanent copii ale schițelor și desenelor maestrului Grigorescu, despre traseele turistice din zonă, dar și despre diverse obiective turistice din localitățile vecine. 
După cum am spus-o și cu alte ocazii, 
Câmpina nu poate fi o destinație turistică de vacanță și suntem cu toții conștienți de acest lucru. Dar poate fi o destinație de week-end, un loc unde să te relaxezi și să respiri aer curat și să vezi ceva - un muzeu, un parc, un lac, poate chiar și o expoziție. Câmpina poate fi și o destinație de o zi sau de câteva ore pentru cei care doresc să se oprească aici în drumul lor spre Valea Prahovei sau mai departe, iar noi trebuie să-i convingem că merită să oprească.


20 Nov 2017 13:37 4284 vizualizari


Comentarii


232 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
289 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1255 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1769 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV