HidroPrahova confirmă ridicarea restricțiilor la consumul de apă pentru majoritatea abonaților din Câmpina, dar și menținerea acestora pentru zona Voila

Actualitate (Categoria articolului)

După anunțul Direcției de Sănătate Publică Prahova referitor la ridicarea restricțiilor privind consumul de apă pentru cea mai mare parte a municipiului Câmpina, HidroPrahova ne-a transmis următorul comunicat de presă, în care confirmă ridicarea acestor restricții începând cu ora 17.30 a zilei de vineri, 20 august, dar și menținerea restricției pentru zona doi apropierea Spitalului de Psihiatrie Voila.

Iată comunicatul integral al operatorului de apă HidroPrahova:
”Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunţă că, începând din data de 20 august 2021, ora 17.30, a luat decizia de a ridica restricțiile în privința consumului de apă potabilă pentru abonații din municipiul Câmpina, alimentați din Stația de apă Muscel – Câmpina. Măsura a fost adoptată ca urmare a comunicării oficiale transmise de Direcția de Sănătate Publică Prahova, care a confirmat că apa potabilă din această zonă îndeplinește toate condițiile de calitate prevăzute de Legea 458/2002 privind calitatea apei potabile, cu modificările și completările ulterioare. În fapt, este vorba despre abonații din cea mai mare parte a muncipiului Câmpina, pentru care s-au impus măsuri preventive în privința consumului, începând din data de 13 august 2021.
Potrivit evaluării Direcției de Sănătate Publică Prahova, restricțiile de consum se mențin numai pentru abonații din zona Voila - Spital, care locuiesc pe străzile: Drumul Taberei (de la rezervorul Muscel, până la intersecția cu strada Voila), Voila (de la intersecția străzii Drumul Taberei până la Spitalul Voila), Silvicultorului și Buciumului, până la procesarea tuturor analizelor prelevate pentru această zonă.
Societatea HIDRO PRAHOVA SA va asigura și în perioada următoare necesarul de apă pentru abonații din zona Voila - Spital, prin suplimentarea containerelor tip IBC, amplasate astfel încât să asigure continuitatea alimentării cu apă potabilă și un acces facil pentru utilizatori.
Conform planului de măsuri comunicat Direcției de Sănătate Publică și autorităților locale din municipiul Câmpina, societatea HIDRO PRAHOVA SA va continua activitatea de monitorizare a calității apei potabile, rezultatele urmând să fie prezentate public”.

2755 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 21.08.2021 14:24 Au ridicat restricțiile dar analizele nu au fost postate așa ca nu am încredere in Acest furnizor de 2 lei

Actualitate

2075 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4322 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1858 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2417 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.