Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina menține restricțiile privind internările și după încetarea stării de urgență

Actualitate (Categoria articolului)

La data de 15 mai încetează starea de urgență pe teritoriul României, decretată ca urmare a pandemiei de COVID-19, iar conducerea Spitalului de Psihiatrie Voila din Câmpina s-a întâlnit pentru a stabili regulile care sunt valabile după încetarea stării de urgență și intrarea în starea de alertă.

Astfel, conform unui comunicat de presă, conducerea Spitalului de Psihiatrie Voila a luat următoarele decizii:
- Menținerea restricțiilor privind internările, după cum urmează: se vor interna doar cazurile apreciate de către medic drept urgențe psihiatrice sau în pusee acute de boală și care nu pot fi tratate prin rețeaua de ambulatoriu de specialitate.
- Reluarea programărilor în vederea efectuării consulturilor în cabinetele de specialitate din ambulatoriul integrat de Psihiatrie adulți; Psihiatrie pediatrică; Recuperare medicală și balneo-fizioterapie. 
- După efectuarea triajului epidemiologic la intrarea în incinta spitalului, pacienții programați, care se vor prezenta pentru consulturi de specialitate în cabinetele din ambulatoriul de specialitate integrat, vor purta obligatoriu măști de protecție. În cazul în care pacientul nu va avea asupra sa mască de protecție, de la punctul de triaj i se va repartiza un astfel de material de protecție.
- Menținerea restricțiilor privind accesul pentru următoarele categorii de persoane fizice: aparținători; vizitatori; reprezentați medicali și ai firmelor de distribuție a medicamentelor; persoane din exteriorul spitalului care solicită participarea la slujbele religioase oficiate in Biserica Spitalului Voila; reprezentanților firmelor de curierat.

3360 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

401 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1314 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

488 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1393 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.