CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primim de la cititori. Parcare de... consilier local. Pietonii, ca și alegătorii... să se descurce!

- Actualitate -

Primim de la cititori. Parcare de... consilier local. Pietonii, ca și alegătorii... să se descurce!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă marți, 11 iulie, pe Strada Frații Golești din Câmpina.

Este vorba din nou despre parcarea unui autovehicul fără nicio urmă de respect față de ceilalți participanți la trafic, în acest caz, față de pietoni. Practic, dacă treci ca pieton pe acel trotuar, pentru a depăși mașina, parcată așa cum se vede, este nevoie să cobori pe carosabil, expunându-te unui risc. Mai mult, fiind ușoară curbă, nici alți conducători auto nu au vizibilitate, depășind mașina cu riscul producerii unui accident rutier.
Și mai grav, mașina aparține unui consilier local. Nu vom generaliza, dar dacă acesta este respectul pe care respectivul consilier local, în calitate de conducător auto, îl acordă pietonilor, unii chiar alegători, atunci... este clar. Cu alte cuvinte, pietonii, ca și alegătorii, să se descurce pe cont propriu.
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.


12 Jul 2023 09:52 2473 vizualizari


Comentarii


  • 12.07.2023 21:22 FLOREA CONSTANTIN Hai brrrrrr ,cititorul. Pe lângă alții domnul e ok .Sa fim oameni .
  • 12.07.2023 14:18 Dacul Liber Oare campinenii nu s-au invatat minte? Votand aceleasi partide degradate al caror scop nu a fost decat interesul personal sau de grup, nu au facut decat sa promoveze involuarea unui oras ce odata a fost infloritor si plin de viata. Nesimtirea indivizilor, fie ei si dintre cei alesi, handicapul militiei ce se ocupa doar cu intreruperea din trafic a autovehiculelor ce respecta regulile. a dus situatia curenta. Trezirea institutiilor se poate face doar cu demiterea capilor din conducere, presupun incompetenti...altfel nu ar avea asa angajati.
2013 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
577 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
777 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
866 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV