La Câmpina, doi șoferi de 23 și 28 de ani, prinși la volan sub influența drogurilor, în ultimele 24 de ore

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele zile, polițiștii au intensificat acțiunile de prevenire și control la nivelul județului Prahova. Câmpina nu a făcut excepție, fiind depistați doi tineri conducători auto sub influența drogurilor.

Astfel, conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, sâmbătă, 11 iunie, în jurul orei 12.00, pe Strada Sălaj, polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Cornu. Cu ocazia solicitării documentelor personale și pe cele ale autoturismului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea un comportament suspect, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. 
De asemenea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 0.40, polițiștii câmpineni au oprit pentru control, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Valea Doftanei. Cu ocazia solicitării documentelor, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea, de asemenea, un comportament suspect, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. 
În ambele cazuri, conducătorii auto au fost transportați la spital pentru prelevare de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive De asemenea, în ambele situații prezentate au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3861 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 12.06.2022 14:48 Aceasta știre apare din ce în ce mai des în ziarul dvs. De ce nu luați politiei un interviu sa ne spună ce face în acest sens. Oare nu ar trebui găsite sursele de vânzare a drogurilor?
  • Ion 13.06.2022 07:44 Pentru conducere auto sub influență băuturi alcoolice sau droguri, propun modificare legislație cu anulare permis auto, interzicere permis auto min 5 ani, dosar penal și amendă salariul minim pe economie. Se va reduce numarul de posibili criminali, infractori, aglomerație, accidente, etc. Și făcute publice datele ( nume, varsta,, localitate domiciliu) a celor vinovati, pentru a ne putea proteja fata de aceste persoane.
  • Tache 13.06.2022 14:26 @Ion.Ce te faci când sunt copii de bani gata, vezi cazul Pena. Se musamalizeaza. Bilet via Voila 114,adio,, facultate''. Nu ne place cum arata orașul. Candida și poate convingem sa înlăturăm pe actualii. Decât sa ne plângem pe Facebook, ca vai ploua, ca a fugit cățelul.
  • mihai 14.06.2022 15:52 Ion ,bine spus in primul comentariu , chiar ca in ultima vreme tot mai multi drogati pe strazile din CAMPINA , nu se vad si nu se aud masuri luate de politie , probabil trebuie sa urce vreun drogat pe trotuare sa omoare cativa oameni si atunci o sa zica si ei ,ca nu stiau .

Actualitate

584 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

710 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

169 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

810 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.