La Câmpina, doi șoferi de 23 și 28 de ani, prinși la volan sub influența drogurilor, în ultimele 24 de ore

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele zile, polițiștii au intensificat acțiunile de prevenire și control la nivelul județului Prahova. Câmpina nu a făcut excepție, fiind depistați doi tineri conducători auto sub influența drogurilor.

Astfel, conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, sâmbătă, 11 iunie, în jurul orei 12.00, pe Strada Sălaj, polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Cornu. Cu ocazia solicitării documentelor personale și pe cele ale autoturismului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea un comportament suspect, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. 
De asemenea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 0.40, polițiștii câmpineni au oprit pentru control, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Valea Doftanei. Cu ocazia solicitării documentelor, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea, de asemenea, un comportament suspect, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. 
În ambele cazuri, conducătorii auto au fost transportați la spital pentru prelevare de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive De asemenea, în ambele situații prezentate au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3528 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 12.06.2022 14:48 Aceasta știre apare din ce în ce mai des în ziarul dvs. De ce nu luați politiei un interviu sa ne spună ce face în acest sens. Oare nu ar trebui găsite sursele de vânzare a drogurilor?
  • Ion 13.06.2022 07:44 Pentru conducere auto sub influență băuturi alcoolice sau droguri, propun modificare legislație cu anulare permis auto, interzicere permis auto min 5 ani, dosar penal și amendă salariul minim pe economie. Se va reduce numarul de posibili criminali, infractori, aglomerație, accidente, etc. Și făcute publice datele ( nume, varsta,, localitate domiciliu) a celor vinovati, pentru a ne putea proteja fata de aceste persoane.
  • Tache 13.06.2022 14:26 @Ion.Ce te faci când sunt copii de bani gata, vezi cazul Pena. Se musamalizeaza. Bilet via Voila 114,adio,, facultate''. Nu ne place cum arata orașul. Candida și poate convingem sa înlăturăm pe actualii. Decât sa ne plângem pe Facebook, ca vai ploua, ca a fugit cățelul.
  • mihai 14.06.2022 15:52 Ion ,bine spus in primul comentariu , chiar ca in ultima vreme tot mai multi drogati pe strazile din CAMPINA , nu se vad si nu se aud masuri luate de politie , probabil trebuie sa urce vreun drogat pe trotuare sa omoare cativa oameni si atunci o sa zica si ei ,ca nu stiau .

Actualitate

485 vizualizari
01 dec. 2022 09:12

Noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023

Primăria municipiului Câmpina anunță instituirea unor noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, acolo unde se lucrează la rețeaua de canalizare.

1850 vizualizari
30 nov. 2022 20:22

La Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina a fost sărbătorită Ziua Națională prin proiectul ”Să ne cinstim strămoșii”

Elevii Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati” au sărbătorit marți, 29 noiembrie 2022, în cadrul proiectului educativ ”Să ne cinstim strămoșii”, Ziua Națională a României.

Alte stiri recente

1659 vizualizari
30 nov. 2022 22:24

În centrul Câmpinei au răsunat colindele tradiționale și au fost aprinse instalațiile pentru Sărbătorile de Iarnă

Zeci de câmpineni s-au aflat în această seară în Parcul Regele Mihai I pentru a asculta primele colinde ale acestei ierni și pentru a asista la aprinderea oficială a luminițelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Și nu au fost dezamăgiți. Grupul “Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor (coordonat de profesor Alice Botoacă) au încântat publicul cu colinde frumoase, colinde tradiționale românești.

2552 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie 2022, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret din cadrul Consiliului Local Câmpina.