La Câmpina, doi șoferi de 23 și 28 de ani, prinși la volan sub influența drogurilor, în ultimele 24 de ore

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele zile, polițiștii au intensificat acțiunile de prevenire și control la nivelul județului Prahova. Câmpina nu a făcut excepție, fiind depistați doi tineri conducători auto sub influența drogurilor.

Astfel, conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, sâmbătă, 11 iunie, în jurul orei 12.00, pe Strada Sălaj, polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Cornu. Cu ocazia solicitării documentelor personale și pe cele ale autoturismului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea un comportament suspect, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. 
De asemenea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 0.40, polițiștii câmpineni au oprit pentru control, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Valea Doftanei. Cu ocazia solicitării documentelor, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea, de asemenea, un comportament suspect, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. 
În ambele cazuri, conducătorii auto au fost transportați la spital pentru prelevare de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive De asemenea, în ambele situații prezentate au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3198 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 12.06.2022 14:48 Aceasta știre apare din ce în ce mai des în ziarul dvs. De ce nu luați politiei un interviu sa ne spună ce face în acest sens. Oare nu ar trebui găsite sursele de vânzare a drogurilor?
  • Ion 13.06.2022 07:44 Pentru conducere auto sub influență băuturi alcoolice sau droguri, propun modificare legislație cu anulare permis auto, interzicere permis auto min 5 ani, dosar penal și amendă salariul minim pe economie. Se va reduce numarul de posibili criminali, infractori, aglomerație, accidente, etc. Și făcute publice datele ( nume, varsta,, localitate domiciliu) a celor vinovati, pentru a ne putea proteja fata de aceste persoane.
  • Tache 13.06.2022 14:26 @Ion.Ce te faci când sunt copii de bani gata, vezi cazul Pena. Se musamalizeaza. Bilet via Voila 114,adio,, facultate''. Nu ne place cum arata orașul. Candida și poate convingem sa înlăturăm pe actualii. Decât sa ne plângem pe Facebook, ca vai ploua, ca a fugit cățelul.
  • mihai 14.06.2022 15:52 Ion ,bine spus in primul comentariu , chiar ca in ultima vreme tot mai multi drogati pe strazile din CAMPINA , nu se vad si nu se aud masuri luate de politie , probabil trebuie sa urce vreun drogat pe trotuare sa omoare cativa oameni si atunci o sa zica si ei ,ca nu stiau .

Actualitate

705 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2126 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

3306 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1709 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)