La Câmpina, doi șoferi de 23 și 28 de ani, prinși la volan sub influența drogurilor, în ultimele 24 de ore

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele zile, polițiștii au intensificat acțiunile de prevenire și control la nivelul județului Prahova. Câmpina nu a făcut excepție, fiind depistați doi tineri conducători auto sub influența drogurilor.

Astfel, conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, sâmbătă, 11 iunie, în jurul orei 12.00, pe Strada Sălaj, polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Cornu. Cu ocazia solicitării documentelor personale și pe cele ale autoturismului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea un comportament suspect, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. 
De asemenea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 0.40, polițiștii câmpineni au oprit pentru control, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Valea Doftanei. Cu ocazia solicitării documentelor, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea, de asemenea, un comportament suspect, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. 
În ambele cazuri, conducătorii auto au fost transportați la spital pentru prelevare de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive De asemenea, în ambele situații prezentate au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3900 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 12.06.2022 14:48 Aceasta știre apare din ce în ce mai des în ziarul dvs. De ce nu luați politiei un interviu sa ne spună ce face în acest sens. Oare nu ar trebui găsite sursele de vânzare a drogurilor?
  • Ion 13.06.2022 07:44 Pentru conducere auto sub influență băuturi alcoolice sau droguri, propun modificare legislație cu anulare permis auto, interzicere permis auto min 5 ani, dosar penal și amendă salariul minim pe economie. Se va reduce numarul de posibili criminali, infractori, aglomerație, accidente, etc. Și făcute publice datele ( nume, varsta,, localitate domiciliu) a celor vinovati, pentru a ne putea proteja fata de aceste persoane.
  • Tache 13.06.2022 14:26 @Ion.Ce te faci când sunt copii de bani gata, vezi cazul Pena. Se musamalizeaza. Bilet via Voila 114,adio,, facultate''. Nu ne place cum arata orașul. Candida și poate convingem sa înlăturăm pe actualii. Decât sa ne plângem pe Facebook, ca vai ploua, ca a fugit cățelul.
  • mihai 14.06.2022 15:52 Ion ,bine spus in primul comentariu , chiar ca in ultima vreme tot mai multi drogati pe strazile din CAMPINA , nu se vad si nu se aud masuri luate de politie , probabil trebuie sa urce vreun drogat pe trotuare sa omoare cativa oameni si atunci o sa zica si ei ,ca nu stiau .

Actualitate

257 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

397 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

25 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

747 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.