Câmpinenii sunt invitați să-și spună părerea despre un proiect de regenerare urbană a zonei centrale

Actualitate (Categoria articolului)

De câteva zile, pe site-ul Primăriei municipiului Câmpina se află în consultare publică un proiect privind Planul Urbanistic Zonal pentru regenerarea urbană a zonei centrale. 

Aceasta este o primă etapă de consultare publică, prin care câmpineni sunt invitați să contribuie la ”scriere” efectivă a viitorului proiect. La modul concret, câmpinenii sunt invitați să răspundă la un chestionar care are drept scop colectarea de informații, impresii, sugestii privind îmbunătățirea calității spațiilor publice din zona centrală. Chestionarul poate fi accesat și completat - aici.
Câmpinenii sunt invitați să răspundă în număr cât mai mare la acest chestionar prin care se poate stabili inclusiv modul în care va arăta zona centrală în câțiva ani. S-au făcut o serie de eforturi, fiind creat inclusiv un cod QR, care poate fi accesat cu orice telefon mobil compatibil și unde se poate completa chestionarul respectiv.
De asemenea, evoluția proiectului poate fi urmărită și pe pagina de Facebook - campzece.

2221 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gheorghe A 21.01.2022 06:09 Bun proiect! Când trecem și la cel spre Turnătorie? Si pe centură trebuie decongestionat traficul,no?

Actualitate

597 vizualizari
06 iul. 2022 21:54

Polițiștii câmpineni au depistat dis-de-dimineață încă un șofer băut la volan

La data de 5 iulie, în jurul orei 6.30, polițiștii câmpineni au oprit pe Strada B.P. Hasdeu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Telega.

377 vizualizari
06 iul. 2022 09:43

Primăria Câmpina îndeamnă populația să participe la recensământul persoanelor și locuințelor

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă prin care îndeamnă populația să participe la recensământul persoanelor și locuințelor care este în plină desfășurare. Iată comunicatul:

Alte stiri recente

387 vizualizari
07 iul. 2022 15:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 7 iulie 2022

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

549 vizualizari
07 iul. 2022 07:56

"Grădinița de vară Iulia Hasdeu ", un proiect educațional de succes

În perioada 27 iunie - 6 iulie, Grădinița “Iulia Hasdeu” și structura sa - Grădinița nr 6 au derulat proiectul educațional “Grădinița de vară”, ediția a II-a, în parteneriat cu ISJ Prahova.