Câmpinenii sunt invitați să-și spună părerea despre un proiect de regenerare urbană a zonei centrale

Actualitate (Categoria articolului)

De câteva zile, pe site-ul Primăriei municipiului Câmpina se află în consultare publică un proiect privind Planul Urbanistic Zonal pentru regenerarea urbană a zonei centrale. 

Aceasta este o primă etapă de consultare publică, prin care câmpineni sunt invitați să contribuie la ”scriere” efectivă a viitorului proiect. La modul concret, câmpinenii sunt invitați să răspundă la un chestionar care are drept scop colectarea de informații, impresii, sugestii privind îmbunătățirea calității spațiilor publice din zona centrală. Chestionarul poate fi accesat și completat - aici.
Câmpinenii sunt invitați să răspundă în număr cât mai mare la acest chestionar prin care se poate stabili inclusiv modul în care va arăta zona centrală în câțiva ani. S-au făcut o serie de eforturi, fiind creat inclusiv un cod QR, care poate fi accesat cu orice telefon mobil compatibil și unde se poate completa chestionarul respectiv.
De asemenea, evoluția proiectului poate fi urmărită și pe pagina de Facebook - campzece.

1861 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gheorghe A 21.01.2022 06:09 Bun proiect! Când trecem și la cel spre Turnătorie? Si pe centură trebuie decongestionat traficul,no?

Actualitate

2966 vizualizari
23 ian. 2022 09:02

La solicitarea ISU, la Spitalul Municipal Câmpina a fost amenajată o nouă cale de acces pentru intervenții

În spatele Spitalului Municipal Câmpina, spre clădirea dezafectată a fostului cinematograf, a apărut o alee, o nouă cale de acces în curtea unității medicale.

4673 vizualizari
22 ian. 2022 15:33

Incredibil. Ce a putut face un tânăr din Cornu, noaptea trecută, într-o scară de bloc din Ploiești?

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, în jurul orei 5, polițiștii din Ploiești au observat pe stradă un tânăr care avea în mână un obiect din lemn și care evita contactul vizual cu polițiștii, comportamentul său fiind unul care a ridicat semne de întrebare.

Alte stiri recente

175 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1274 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.