CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Neptun Câmpina, în Top 10 întocmit de analiștii Bursei din Londra cu privire la ritmul de creștere

- Actualitate -

Neptun Câmpina, în Top 10 întocmit de analiștii Bursei din Londra cu privire la ritmul de creștere

Zece companii românești sunt în acest top realizat de analiștii Bursei din Londra (LSE), ele fiind selectate dintr-un clasament mult mai amplu, care include 1.000 de firme din Europa ce pot inspira mediul economic cu rețeta succesului lor. Neptun Câmpina figurează în Top 10, fiind clasificată ca firmă de producție și inginerie.

Cele zece companii selectate au avut un ritm mediu anual de creştere de peste 100% în ultimii trei ani, o rată de angajări considerabilă în ultimii doi ani, iar performanţele înregistrate le-au depăşit pe cele ale competitorilor din domeniile lor de activitate, după cum menționează Money.ro, citând raportul întocmit de LSE. De altfel, doar trei producători au fost selectați printre cele 10 firme românești din top: Allview - care a produs prima tabletă PC românească şi produce mai multe tipuri de telefoane smart și gadgeturi, Complet Electro Serv - care produce electronice de larg consum şi electrocasnice și Neptun Câmpina - producător de echipamente industriale. Iar în cazul Neptun este subliniată și activitatea de comerț în care societatea s-a lansat prin proiectarea unui lanț de benzinării (ETU&OIL).
Celelalte șapte firme din top sunt din domeniul comerțului: Vox Carier (telecomunicații), Fan Curier (servicii curierat), B&B Collection (cosmetice, bijuterii de lux, ceasuri), Medist Grup (echipamente medicale), Microfruits (fructe și legume), Grădinariu Import - Export (auto, moto, utilaje) și Elbi Electric & Lighting (produse electrice și de iluminat).


12 Sep 2017 22:03 6081 vizualizari


Comentarii


352 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
584 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
752 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
3182 vizualizari 18 Jul 2024 20:19 Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Nici nu se mai știe exact pentru a câta oară, Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal, situate pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între Casa Tineretului și stadionul Rafinăriei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV