Neptun Câmpina, în Top 10 întocmit de analiștii Bursei din Londra cu privire la ritmul de creștere

Actualitate (Categoria articolului)

Zece companii românești sunt în acest top realizat de analiștii Bursei din Londra (LSE), ele fiind selectate dintr-un clasament mult mai amplu, care include 1.000 de firme din Europa ce pot inspira mediul economic cu rețeta succesului lor. Neptun Câmpina figurează în Top 10, fiind clasificată ca firmă de producție și inginerie.

Cele zece companii selectate au avut un ritm mediu anual de creştere de peste 100% în ultimii trei ani, o rată de angajări considerabilă în ultimii doi ani, iar performanţele înregistrate le-au depăşit pe cele ale competitorilor din domeniile lor de activitate, după cum menționează Money.ro, citând raportul întocmit de LSE. De altfel, doar trei producători au fost selectați printre cele 10 firme românești din top: Allview - care a produs prima tabletă PC românească şi produce mai multe tipuri de telefoane smart și gadgeturi, Complet Electro Serv - care produce electronice de larg consum şi electrocasnice și Neptun Câmpina - producător de echipamente industriale. Iar în cazul Neptun este subliniată și activitatea de comerț în care societatea s-a lansat prin proiectarea unui lanț de benzinării (ETU&OIL).
Celelalte șapte firme din top sunt din domeniul comerțului: Vox Carier (telecomunicații), Fan Curier (servicii curierat), B&B Collection (cosmetice, bijuterii de lux, ceasuri), Medist Grup (echipamente medicale), Microfruits (fructe și legume), Grădinariu Import - Export (auto, moto, utilaje) și Elbi Electric & Lighting (produse electrice și de iluminat).

6034 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

278 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

416 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

25 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

754 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.