Accident grav la Florești. Sunt implicate un autoturism și o ambulanță în care se aflau cinci pacienți

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Persoanele rănite sunt patru femei cu vârste cuprinse între 44 și 69 de ani, care se aflau în Ambulanța Mediurg și mergeau la spital pentru dializă. În urma accidentului au suferit traumatisme cranio-cerebrale și cranio-faciale și traumatisme toracice, două dintre ele au și fractură la mâini, iar o altă victimă are și un traumatism la picior, după cum informează Serviciul Județean de Ambulanță Prahova. Conducătorii auto au fost răniți ușor și au refuzat transportul la spital.
UPDATE - Din păcate, pacientul rănit grav a fost declarat decedat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani. Alte patru persoane rănite au fost transportate cu ambulanțele la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești.


Un grav accident rutier s-a produs marți dimineață pe drumul județean 720, în comuna Florești, la intersecția cu DJ 144 (spre Călinești). După cum informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova, în accident au fost implicate un autoturism și o ambulanță privată, care transporta cinci pacienți pentru efectuarea dializei. Unul dintre pacienți este încarcerat și inconștient, iar altor cinci persoane li se acordă îngrijiri medicale la fața locului.

Mai multe echipaje de intervenție se află la locul accidentului: Poliție, Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ), iar ISU Prahova intervine cu un echipaj de stingere, unul de descarcerare, trei echipaje Smurd și o autospecială pentru victime multiple.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, din primele cercetări a reieșit că autoturismul (în care se afla doar conducătorul auto) nu a acordat prioritate ambulanței, iar impactul a fost extrem de puternic. În ambulanță se aflau cinci pacienți și șoferul. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Vom reveni.

(Foto - IJP Prahova)

3608 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cezar Ostahie 03.03.2020 11:54 Stricați știrile cu publicitatea politică de la începutul articolului.

Social

482 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2457 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2698 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2450 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.