Două accidente în decurs de numai câteva ore pe DN1, zona Băicoi. Trei persoane au ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

Pe DN1, în zona Băicoi, în decurs de numai câteva ore au avut loc două accidente rutiere, în urma cărora trei persoane au ajuns spital.

Astfel, mai întâi, în jurul orei 3 a nopții de marți spre miercuri, la km 69+960, pe sensul de mers Câmpina - Ploiești a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, din primele verificări a rezultat că, în timp ce se deplasa la volanul unei autoutilitare, un bărbat de 41 de ani, din județul Giurgiu, posibil pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare față de ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă, aflat în fața sa, pe același sens, a intrat în coliziune cu acesta. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 41 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ pentru ambii conducători auto.

După scurt timp, în jurul orei 8.30, tot pe DN1, zona Băicoi, dar la km 80, a avut loc un alt accident rutier. După cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, din primele cercetări, un bărbat de 81 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe sensul de mers Câmpina - Ploiești, ar fi efectuat un viraj la stânga, fără a acorda prioritate unui autoturism, care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-o autoutilitară care era oprită pentru a acorda prioritate. Timp de mai bine de jumătate de oră, traficul a fost restricționat pe o bandă a sensului Ploiești - Câmpina. Niciunul dintre cei trei conducători auto nu consumaseră băuturi alcoolice, conform testării cu aparatul etilotest. ISU Prahova a deplasat la locul accidentului două autospeciale de intervenție și două ambulanțe SMURD. Bărbatul de 81 de ani și o femeie de 79 de ani, pasageră în același autoturism, au fost transportați la spital, în vreme ce alte patru persoane, printre care și un minor, au fost asistați medical la fața locului și au refuzat transportul la spital.

3223 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1664 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

4126 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

876 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

1974 vizualizari
12 aug. 2020 17:30

Membrii Organizației ProRomânia Câmpina susțin candidatura independentului Alin Moldoveanu la funcția de primar

1 comentarii

De-abia ce s-a anunțat semnarea protocolului care a stat la baza înființării Alianței pentru Prahova, între PSD, ProRomânia și PPU (S-L), că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru stânga politică din Câmpina. Astfel, președintele Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, a anunțat dizolvarea organizației și susținerea la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Câmpina a independentului Alin Moldoveanu.