CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Apa de pe Muscel, direcționată spre pârâul Câmpinița - o lucrare pentru care Primăria caută fonduri la următoarea rectificare

- Social -

Apa de pe Muscel, direcționată spre pârâul Câmpinița - o lucrare pentru care Primăria caută fonduri la următoarea rectificare

Colectarea apelor pluviale din zona intersecției străzilor Ion Heliade Rădulescu și Drumul Taberei, plus capătul Străzii Muscel, este una dintre investițiile incluse pe lista aprobată de municipalitatea câmpineană în acest an. Deocamdată, se află în procedură de achiziție publică proiectarea acestei lucrări, iar ulterior, dacă vor exista banii necesari, se va organiza și licitația pentru executarea lucrării. 

"În funcție de fondurile pe care le avem, la rectificarea bugetară din luna iulie vom vedea dacă putem transfera niște bani și pentru execuția lucrării în acest an. Eu sper să găsim fondurile necesare pentru a realiza măcar parțial această lucrare în 2018, pentru că în timpul ploilor abundente, sistematic, canalizarea pluvială de pe Strada I.H. Rădulescu se umple de apă, asta chiar dacă ea este proiectată la un debit foarte mare. După cum știți, în zona Lacului Bisericii, canalizarea nu face față și refulează și asta pentru că o mare parte din apele care ajung în această canalizare vin de pe Dealul Muscel. Toate apele pluviale de pe Muscel ar trebui dirijate spre pârâul Câmpina pentru a nu mai ajunge în canalizarea pluvială de pe I.H Rădulescu și în asta constă lucrarea pe care dorim să o realizăm", a declarat primarul Horia Tiseanu într-o conferință de presă organizată vineri la Primăria Câmpina. (video)
Nu este pentru prima dată când se discută depre această investiție. Direcționarea apelor pluviale de pe Muscel spre pârâul Câmpinița este un subiect mai vechi, de prin 2010, dar a fost readus în actualitate în ultimii ani și din cauza perioadelor tot mai dese cu ploi abundente, care creează probleme în mai multe zone ale municipiului, printre care și zona menționată.


08 Jul 2018 12:48 4790 vizualizari



Comentarii






859 vizualizari 17 Apr 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2932 vizualizari 12 Apr 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1793 vizualizari 07 Apr 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
1913 vizualizari 07 Apr 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV