USR mulțumește câmpinenilor pentru votul din 11 decembrie. În Prahova, partidul a obținut un mandat de senator și unul de deputat

Politică (Categoria articolului)

Din datele oficiale și finale prezentate de Biroul Electoral Central, Uniunea Salvați România a obținut în Câmpina peste 14% din numărul voturilor valid exprimate (aproape 1.900 de câmpineni), atât la Camera Deputaților, cât și la Senat. Aceste rezultate plasează USR pe locul 3 în topul partidelor politice votate la nivel de municipiu, dar și pe primul loc ca procent de voturi exprimate pentru USR, dintre toate localitățile din județul Prahova.

"Vă mulțumim, dragi câmpineni, pentru voturile acordate Uniunii Salvați România, acestea reprezentând voturi de încredere transmise de către dvs. candidaților USR Prahova și semne elocvente și încurajatoare că eforturile realizate de cei din Filiala USR Câmpina în timpul campaniei electorale au avut un ecou în rândurile voastre. Mulțumită acestor voturi, în următorii patru ani, doi parlamentari ai USR Prahova vor reprezenta direct interesele câmpinenilor în viitorii patru ani: Dan Rădulescu în Camera Deputaților și George Marussi în Senatul României. Alegerea a doi membri USR în Parlamentul României, ca reprezentanți ai prahovenilor, și mesajele dvs. de susținere reprezintă începutul unui drum pentru noi toți, este începutul de care aveam nevoie pentru a schimba ceva în politica națională și locală. În viitor, vom monitoriza cu atenție, activitățile Primăriei, Consiliului Local, dar și a instituțiilor publice, deconcentrate sau nu, din Câmpina și împrejurimi, pe baza mandatului dat de voi, urmând să facem propuneri pentru eficientizarea activității acestora sau privind unele acțiuni publice ce ar trebui realizate pentru ridicarea bunăstării cetățenilor orașului sau a localităților din jur, dar și să sesizăm opiniei publice eventualele dificultăți sau nereguli, apărute în funcționarea instituțiilor", se arată în comunicatul de presă remis de USR Câmpina.  

Organizația Câmpina a Uniunii Salvați România s-a înființat la data de 27 noiembrie 2016, când a avut loc ședința de constituire, iar Biroul Local de Conducere este format din: Postumia Martin - președinte, Marius Stroe și Bogdan Tămîrjan - vicepreședinți, Beatrice Radu și Ștefan Ene - membri. Sediul USR Câmpina se află pe Strada Griviței nr. 98, iar cei interesați pot contacta organizația la adresa de e-mail: usr.campina@gmail.com, sau prin intermediul paginii oficiale de Facebook: https://www.facebook.com/USR.Campina/.

6675 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1199 vizualizari
18 sept. 2023 21:54

Partidul România în Acțiune a inițiat petiția ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

5 comentarii

Partidul România în Acțiune a inițiat o petiție online care se intitulează ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

2376 vizualizari
02 aug. 2023 17:13

PMP Câmpina se dezice de gestul consilierului Marius Anghelescu

2 comentarii

După comunicatul prin care consilierul Marius Anghelescu anunța că și-a retras votul de principiu privind achiziționarea unor generatoare pentru stațiile de pompare ale HidroPrahova, PMP Câmpina, partidul din care face parte și Marius Anghelescu,  a reacționat și ne-a transmis următorul comunicat de presă semnat de președintele organizației locale, Adrian Pițigoi.

Alte stiri recente

1066 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1100 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.