CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Bunătatea, subiectul inedit al unei conferințe pentru elevi la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

- Social -

Bunătatea, subiectul inedit al unei conferințe pentru elevi la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

”Într-o lume în care poți fi orice, fii bun!”, a fost una dintre zicalele cel mai des auzite în cadrul conferinței ”Bunătatea - superioritatea unui om”, prin care au fost marcate Ziua Mondială a Toleranței și Ziua Mondială a Bunătății la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” din Câmpina.

Profesorul Nicolae Geantă a fost cel care a inițiat acest eveniment și, până la urmă, și cel care l-a susținut, în condițiile în care mai mulți invitați nu au putut participa, din diverse motive.
Conferința a început cu un scurt-metraj despre bunătate, unul dintre cele mai vizionate filme de acest gen și cu numeroase premii la activ, filmuleț pe care îl puteți regăsi integral în materialul video. A urmat o discuție interactivă a profesorului Nicolae Geantă cu cei aproximativ 60 elevi ai acestei instituții de învățământ câmpinene prezenți în amfiteatrul Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina. S-au adresat întrebări, s-au aflat răspunsuri, iar dacă fiecare dintre participanți a plecat acasă ceva mai bun, atunci a meritat. 


18 Nov 2023 12:26 2099 vizualizari


Comentarii






572 vizualizari 16 May 2024 23:08 Echipa de dezbateri de la ”Grigorescu” Câmpina, locul al treilea la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat”

Echipa de dezbateri de la ”Grigorescu” Câmpina, locul al treilea la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat”

După ce a câștigat etapa județeană a Olimpiadei de Dezbateri, echipa ”Dacii și romanii” de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a participat la faza națională, care s-a desfășurat la Constanța.

citeste mai mult
376 vizualizari 16 May 2024 21:43 Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina a derulat la Școala Centrală un proiect de educație pentru sănătate

Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina a derulat la Școala Centrală un proiect de educație pentru sănătate

Amfiteatrul Școlii Gimnaziale Centrale a fost gazda unui proiect de educație pentru sănătate ”Fă totul pentru viață! Acordă primul ajutor!”, derulat de Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina.

citeste mai mult
1199 vizualizari 15 May 2024 21:49 Cel mai performant simulator de vopsitorie din România a fost adus la Câmpina, în Săptămâna Meseriilor

Cel mai performant simulator de vopsitorie din România a fost adus la Câmpina, în Săptămâna Meseriilor

Săptămâna aceasta este Săptămâna Meseriilor, iar cu această ocazie, la Liceul Tehnologic Mecanic din Câmpina a fost adus cel mai performant simulator de vopsitorie din România.

citeste mai mult
1997 vizualizari 13 May 2024 19:48 Elevii de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au creat un robot de reciclare a hârtiei, într-un proiect ecologic

Elevii de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au creat un robot de reciclare a hârtiei, într-un proiect ecologic

Elevii clasei a XI-a A, coordonați de profesor Alina Mihaela Colcer, de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina, au finalizat proiectul ”Eco-nomie pentru comunitatea ta”, organizat de Junior Achievement Romania.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV