Bunătatea, subiectul inedit al unei conferințe pentru elevi la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

Social (Categoria articolului)

”Într-o lume în care poți fi orice, fii bun!”, a fost una dintre zicalele cel mai des auzite în cadrul conferinței ”Bunătatea - superioritatea unui om”, prin care au fost marcate Ziua Mondială a Toleranței și Ziua Mondială a Bunătății la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” din Câmpina.

Profesorul Nicolae Geantă a fost cel care a inițiat acest eveniment și, până la urmă, și cel care l-a susținut, în condițiile în care mai mulți invitați nu au putut participa, din diverse motive.
Conferința a început cu un scurt-metraj despre bunătate, unul dintre cele mai vizionate filme de acest gen și cu numeroase premii la activ, filmuleț pe care îl puteți regăsi integral în materialul video. A urmat o discuție interactivă a profesorului Nicolae Geantă cu cei aproximativ 60 elevi ai acestei instituții de învățământ câmpinene prezenți în amfiteatrul Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina. S-au adresat întrebări, s-au aflat răspunsuri, iar dacă fiecare dintre participanți a plecat acasă ceva mai bun, atunci a meritat. 

1767 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

670 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.

2151 vizualizari
04 dec. 2023 12:52

Sistemul de returnare – garanție începe să funcționeze și la Câmpina. Cam ca-n toată țara...

2 comentarii

Din 30 noiembrie 2023, în toată țara ar fi trebuit să intre în vigoare sistemul de returnare – garanție, al cărui principal scop este de a crește reciclarea, de a contribui la protejarea mediului.

Alte stiri recente

1301 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

586 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.