"Nunta de aur" 2019, eveniment dedicat familiilor din Câmpina care au împlinit 50 de ani de căsnicie

Eveniment (Categoria articolului)

13 cupluri din municipiul Câmpina au răspuns invitației Primăriei și Consiliului Local de a participa la Balul "Nunta de aur" 2019, eveniment dedicat familiilor care aniversează 50 de ani de căsnicie. Sunt oameni care au ales să trăiască o frumoasă poveste de dragoste pe drumul vieții în doi, cupluri care se iubesc, se înțeleg și se respectă, iată, de cinci decenii, câmpineni puternici, care pot constitui oricând un exemplu pentru comunitate. Este al optulea an consecutiv în care administrația locală organizează Balul "Nunta de Aur" și de fiecare dată acest eveniment este încărcat de emoție. Pentru că, după cum spune primarul Horia Tiseanu, pe lângă aniversarea celor 50 de ani petrecuți împreună la bine și la greu, acești oameni sunt cei care au construit Câmpina de astăzi. 

Ediția 2019 a Balului "Nunta de Aur" a reunit, după cum spuneam, 13 cupluri din Câmpina, care au petrecut împreună câteva ore speciale, au depănat amintiri, au ciocnit un pahar cu vin, au dansat. A fost sărbătoarea lor, sărbătoarea dragostei, respectului, înțelegerii, puterii de a trece împreună peste greutățile vieții. A fost sărbătoarea familiei. Cele 13 cupluri sărbătorite au primit diplome de onoare și flori din partea reprezentanților administrației locale - primarul Horia Tiseanu, consilierii locali Lucian Cercel, Adrian Dochia, Daniel Ioniță, Florin Frățilă și consilierul personal al primarului, Marian Dulă.
"Mă bucur să fim în această seară împreună și sper să aveți o seară minunată. Eu vă felicit din tot sufletul pentru cei 50 de ani de căsnicie, o performanță extraordinară. Probabil că nu este ușor să ai alături de tine atâția ani o persoană, probabil că pe parcurs iubirea se transformă în prietenie, dar importantă este înțelegerea, acceptarea persoanei de alături așa cum este ea. Vă felicit din partea mea, a Primăriei, Consiliului Local și din partea Casei Tineretului, instituție care a organizat această întâlnire. O spun mereu și cred în asta, dumneavoastră sunteți cei care ați construit Câmpina. Dacă avem un municipiu frumos, atractiv, îngrijit, o localitate cu gospodării deosebite, meritul este și al dumneavoastră", le-a spus primarul Horia Tiseanu familiilor sărbătorite. Le-a vorbit apoi despre Câmpina de astăzi, despre fondurile europene atrase pentru diferite proiecte, le-a mulțumit pentru exemplul pe care îl dau ca și contribuabili la bugetul local și le-a transmis mai multe urări tradiționale pentru apropiatele Sărbători de Iarnă. (video)
Le spunem și noi "La mulți ani!" celor 13 familii care sărbătoresc în 2019 "Nunta de Aur" și care au participat la evenimentul organizat vineri seară de administrația locală: Niculina și Ion Nistor, Elena și Mircea Necula, Camelia și Petre Iancu, Gheorghe și Margareta Cheșnoiu, Valeria și Constantin Hortopan, Maria și Cristea Vlad, Alexandrina și Horia Dinache, Doina și Dumitru Bonciu, Mariana și Vasile Davidescu, Cornelia și Iosif Caraboi, Ana și Mihai Anca, Viorica și Corneliu Stanciu, Eugenia și Gheorghe Codreanu.
Felicitări și altor familii din Câmpina care în 2019 au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar care nu au putut participa la Balul "Nunta de Aur": Adriana și Teodor Marinescu, Aristica și Gheorghe Mănescu, Ștefania și Ioan Bădilă.

6618 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Chesnoiu 23.11.2019 18:15 Felicitari tuturor sarbatoritilor! Se spune, ca fericirea este ultima statie a vietii,. Se spune ca aceasta este de fapt un inceput al calatoriei. Va uram "Drum bun"! Fernando si Gabriela ureaza un calduros La multi ani!, si Casa de piatra! In special familiei Chesnoiu. Multumim tuturor organizatorlor Primariei Campina,!
  • Cristiana Gosman 23.11.2019 21:24 Și părinții mei au sărbătorit pe 13 Septembrie 2019 cincizeci de ani de căsnicie, dar nu cred că au aflat de acest eveniment... păcat.

Eveniment

3112 vizualizari
28 iun. 2020 12:45

72 de ani de la întâlnirea reprezentanților partidelor comuniste din Europa la Castelul Voila, din Câmpina. Comandase Stalin asasinarea aici a liderului iugoslav Tito?

1 comentarii

În urmă cu exact 72 de ani, pe 28 iunie 1948, în salonul spațios și luminos de la parterul Castelului Voila, avea loc o întâlnire importantă a reprezentanților partidelor comuniste din Europa. Întâlnirea fusese convocată în mare grabă de însuși liderul sovietic Iosif Visarionovici Stalin și sunt mulți istorici care afirmă că la Câmpina se dorea chiar asasinarea liderului comunist iugoslav Tito. 

3549 vizualizari
23 iun. 2020 20:00

Festivitate de absolvire a gimnaziului, la Școala "Înv. Ion Mateescu" din Poiana Câmpina

Festivitățile de absolvire sunt întotdeauna emoționante, pentru elevi, pentru profesori, pentru toți prezenți la aceste evenimente. Se încheie un capitol în viața elevului, el trece într-o altă etapă a vieții, pășește pe un drum nou, poate mai greu, se desparte de colegii alături de care a petrecut ultimii ani. Anul acesta, un an școlar atipic, marcat de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, emoțiile absolvirii au fost parcă și mai mari. Sau cel puțin asta s-a întâmplat la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu", unde la finalul săptămânii trecute a avut loc festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a. 

Alte stiri recente

2213 vizualizari
04 iul. 2020 11:45

Pacienții COVID, liberi să părăsească spitalele. Acesta este efectul deciziei CCR emisă în urma unei sesizări a Avocatului Poporului

Din 3 iulie 2020, după publicarea în Monitorul Oficial a deciziei CCR privind neconstituționalitatea unor măsuri luate împotriva pandemiei de coronavirus, statul român a rămas fără instrumentul legal privind obligativitatea carantinării sau izolării cetățenilor. Mai mult, persoanele infectate cu noul coronavirus nu pot fi internate în spital dacă nu doresc acest lucru. Un prim efect al acestei decizii este acela că pacienții cu COVID au început să părăsească spitalele la cerere, pe baza unei declarații pe proprie răspundere.

1852 vizualizari
04 iul. 2020 10:33

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 4 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.