"Nunta de aur" 2019, eveniment dedicat familiilor din Câmpina care au împlinit 50 de ani de căsnicie

Eveniment (Categoria articolului)

13 cupluri din municipiul Câmpina au răspuns invitației Primăriei și Consiliului Local de a participa la Balul "Nunta de aur" 2019, eveniment dedicat familiilor care aniversează 50 de ani de căsnicie. Sunt oameni care au ales să trăiască o frumoasă poveste de dragoste pe drumul vieții în doi, cupluri care se iubesc, se înțeleg și se respectă, iată, de cinci decenii, câmpineni puternici, care pot constitui oricând un exemplu pentru comunitate. Este al optulea an consecutiv în care administrația locală organizează Balul "Nunta de Aur" și de fiecare dată acest eveniment este încărcat de emoție. Pentru că, după cum spune primarul Horia Tiseanu, pe lângă aniversarea celor 50 de ani petrecuți împreună la bine și la greu, acești oameni sunt cei care au construit Câmpina de astăzi. 

Ediția 2019 a Balului "Nunta de Aur" a reunit, după cum spuneam, 13 cupluri din Câmpina, care au petrecut împreună câteva ore speciale, au depănat amintiri, au ciocnit un pahar cu vin, au dansat. A fost sărbătoarea lor, sărbătoarea dragostei, respectului, înțelegerii, puterii de a trece împreună peste greutățile vieții. A fost sărbătoarea familiei. Cele 13 cupluri sărbătorite au primit diplome de onoare și flori din partea reprezentanților administrației locale - primarul Horia Tiseanu, consilierii locali Lucian Cercel, Adrian Dochia, Daniel Ioniță, Florin Frățilă și consilierul personal al primarului, Marian Dulă.
"Mă bucur să fim în această seară împreună și sper să aveți o seară minunată. Eu vă felicit din tot sufletul pentru cei 50 de ani de căsnicie, o performanță extraordinară. Probabil că nu este ușor să ai alături de tine atâția ani o persoană, probabil că pe parcurs iubirea se transformă în prietenie, dar importantă este înțelegerea, acceptarea persoanei de alături așa cum este ea. Vă felicit din partea mea, a Primăriei, Consiliului Local și din partea Casei Tineretului, instituție care a organizat această întâlnire. O spun mereu și cred în asta, dumneavoastră sunteți cei care ați construit Câmpina. Dacă avem un municipiu frumos, atractiv, îngrijit, o localitate cu gospodării deosebite, meritul este și al dumneavoastră", le-a spus primarul Horia Tiseanu familiilor sărbătorite. Le-a vorbit apoi despre Câmpina de astăzi, despre fondurile europene atrase pentru diferite proiecte, le-a mulțumit pentru exemplul pe care îl dau ca și contribuabili la bugetul local și le-a transmis mai multe urări tradiționale pentru apropiatele Sărbători de Iarnă. (video)
Le spunem și noi "La mulți ani!" celor 13 familii care sărbătoresc în 2019 "Nunta de Aur" și care au participat la evenimentul organizat vineri seară de administrația locală: Niculina și Ion Nistor, Elena și Mircea Necula, Camelia și Petre Iancu, Gheorghe și Margareta Cheșnoiu, Valeria și Constantin Hortopan, Maria și Cristea Vlad, Alexandrina și Horia Dinache, Doina și Dumitru Bonciu, Mariana și Vasile Davidescu, Cornelia și Iosif Caraboi, Ana și Mihai Anca, Viorica și Corneliu Stanciu, Eugenia și Gheorghe Codreanu.
Felicitări și altor familii din Câmpina care în 2019 au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar care nu au putut participa la Balul "Nunta de Aur": Adriana și Teodor Marinescu, Aristica și Gheorghe Mănescu, Ștefania și Ioan Bădilă.

5647 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Chesnoiu 23.11.2019 18:15 Felicitari tuturor sarbatoritilor! Se spune, ca fericirea este ultima statie a vietii,. Se spune ca aceasta este de fapt un inceput al calatoriei. Va uram "Drum bun"! Fernando si Gabriela ureaza un calduros La multi ani!, si Casa de piatra! In special familiei Chesnoiu. Multumim tuturor organizatorlor Primariei Campina,!
  • Cristiana Gosman 23.11.2019 21:24 Și părinții mei au sărbătorit pe 13 Septembrie 2019 cincizeci de ani de căsnicie, dar nu cred că au aflat de acest eveniment... păcat.

Eveniment

3582 vizualizari
02 dec. 2019 12:30

Câmpina a sărbătorit 101 ani de la Marea Unire

Asemeni românilor de pretutindeni și câmpinenii au sărbătorit Ziua Națională, manifestările dedicate împlinirii a 101 ani de la Marea Unire desfășurându-se, în premieră, în zona Parcului Trandafirilor aflat la intersecția Bulevardului Carol I cu Strada 1 Decembrie 1918, acolo unde a fost amplasat Monumentul Eroilor Câmpineni din Războiul de Întregire Națională. Chiar dacă vremea a fost destul de rece și a fulguit mărunt, mulți câmpineni au ieșit din case pentru a participa la acțiunile organizate de administrația locală, cea mai așteptată fiind, bineînțeles, parada militară.

3924 vizualizari
01 dec. 2019 08:53

În centrul Câmpinei au răsunat colindele copiilor și a fost aprins iluminatul festiv de sărbători

În seara Sfântului Andrei, pe o ploaie torențială, în centrul municipiului Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, au răsunat primele colinde ale acestei ierni. Au cântat și ne-au încântat grupurile "Mugurași de primăvară" (profesor Alice Botoacă) și "Micii melomani" (profesor Ruxandra Brezeanu) de la Clubul Copiilor. Iar parcul a fost aproape plin, chiar dacă vremea nu a fost deloc favorabilă, dar de dragul copiilor a merit acest efort din partea publicului. Copiii au fost, ca de obicei, minunați. (video)

Alte stiri recente

5398 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.

1891 vizualizari
06 dec. 2019 20:31

Virgil Guran a fost numit consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Orban

Moș Nicolae a fost extrem de darnic cu fostul președinte al PNL Câmpina, Virgil Guran, în prezent președintele Organizației Județene Dâmbovița a PNL. I-a adus funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban. Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial 982/5 decembrie 2019.