"Nunta de aur" 2019, eveniment dedicat familiilor din Câmpina care au împlinit 50 de ani de căsnicie

Eveniment (Categoria articolului)

13 cupluri din municipiul Câmpina au răspuns invitației Primăriei și Consiliului Local de a participa la Balul "Nunta de aur" 2019, eveniment dedicat familiilor care aniversează 50 de ani de căsnicie. Sunt oameni care au ales să trăiască o frumoasă poveste de dragoste pe drumul vieții în doi, cupluri care se iubesc, se înțeleg și se respectă, iată, de cinci decenii, câmpineni puternici, care pot constitui oricând un exemplu pentru comunitate. Este al optulea an consecutiv în care administrația locală organizează Balul "Nunta de Aur" și de fiecare dată acest eveniment este încărcat de emoție. Pentru că, după cum spune primarul Horia Tiseanu, pe lângă aniversarea celor 50 de ani petrecuți împreună la bine și la greu, acești oameni sunt cei care au construit Câmpina de astăzi. 

Ediția 2019 a Balului "Nunta de Aur" a reunit, după cum spuneam, 13 cupluri din Câmpina, care au petrecut împreună câteva ore speciale, au depănat amintiri, au ciocnit un pahar cu vin, au dansat. A fost sărbătoarea lor, sărbătoarea dragostei, respectului, înțelegerii, puterii de a trece împreună peste greutățile vieții. A fost sărbătoarea familiei. Cele 13 cupluri sărbătorite au primit diplome de onoare și flori din partea reprezentanților administrației locale - primarul Horia Tiseanu, consilierii locali Lucian Cercel, Adrian Dochia, Daniel Ioniță, Florin Frățilă și consilierul personal al primarului, Marian Dulă.
"Mă bucur să fim în această seară împreună și sper să aveți o seară minunată. Eu vă felicit din tot sufletul pentru cei 50 de ani de căsnicie, o performanță extraordinară. Probabil că nu este ușor să ai alături de tine atâția ani o persoană, probabil că pe parcurs iubirea se transformă în prietenie, dar importantă este înțelegerea, acceptarea persoanei de alături așa cum este ea. Vă felicit din partea mea, a Primăriei, Consiliului Local și din partea Casei Tineretului, instituție care a organizat această întâlnire. O spun mereu și cred în asta, dumneavoastră sunteți cei care ați construit Câmpina. Dacă avem un municipiu frumos, atractiv, îngrijit, o localitate cu gospodării deosebite, meritul este și al dumneavoastră", le-a spus primarul Horia Tiseanu familiilor sărbătorite. Le-a vorbit apoi despre Câmpina de astăzi, despre fondurile europene atrase pentru diferite proiecte, le-a mulțumit pentru exemplul pe care îl dau ca și contribuabili la bugetul local și le-a transmis mai multe urări tradiționale pentru apropiatele Sărbători de Iarnă. (video)
Le spunem și noi "La mulți ani!" celor 13 familii care sărbătoresc în 2019 "Nunta de Aur" și care au participat la evenimentul organizat vineri seară de administrația locală: Niculina și Ion Nistor, Elena și Mircea Necula, Camelia și Petre Iancu, Gheorghe și Margareta Cheșnoiu, Valeria și Constantin Hortopan, Maria și Cristea Vlad, Alexandrina și Horia Dinache, Doina și Dumitru Bonciu, Mariana și Vasile Davidescu, Cornelia și Iosif Caraboi, Ana și Mihai Anca, Viorica și Corneliu Stanciu, Eugenia și Gheorghe Codreanu.
Felicitări și altor familii din Câmpina care în 2019 au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar care nu au putut participa la Balul "Nunta de Aur": Adriana și Teodor Marinescu, Aristica și Gheorghe Mănescu, Ștefania și Ioan Bădilă.

7579 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Chesnoiu 23.11.2019 18:15 Felicitari tuturor sarbatoritilor! Se spune, ca fericirea este ultima statie a vietii,. Se spune ca aceasta este de fapt un inceput al calatoriei. Va uram "Drum bun"! Fernando si Gabriela ureaza un calduros La multi ani!, si Casa de piatra! In special familiei Chesnoiu. Multumim tuturor organizatorlor Primariei Campina,!
  • Cristiana Gosman 23.11.2019 21:24 Și părinții mei au sărbătorit pe 13 Septembrie 2019 cincizeci de ani de căsnicie, dar nu cred că au aflat de acest eveniment... păcat.

Eveniment

3225 vizualizari
21 iul. 2021 19:04

Lansare de carte, la Câmpina, cu ocazia Zilei Aviației - "Din poveștile aviației române", de Sorin Turturică

Pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, în România se sărbătorește Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene, iar această sărbătoare a fost marcată la Câmpina astăzi, pe 21 iulie, printr-o lansare de carte. Este vorba de volumul ”Din poveștile aviației române”, scris de Sorin Turturică.

3274 vizualizari
20 iul. 2021 21:35

Concert extraordinar al formației "Ploiești Jazz Trio" în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Concert extraordinar pentru iubitorii de jazz, pe 24 iulie 2021, de la ora 19.00, în Parcul Regele Mihai I din Câmpina. Un concert susținut de "Ploiești Jazz Trio", adică "un trio formidabil" al Filarmonicii "Paul Constantinescu" din Ploiești: Sorin Zlat - la pian, Răzvan Cojanu - contrabas și Laurențiu Ștefan - la tobe.

Alte stiri recente

1567 vizualizari
26 iul. 2021 20:02

”Regulamentul unui consiliu local nu trebuie să restrângă drepturile recunoscute de lege”

1 comentarii

Afirmația aparține lui Mihai Apostolache - conferențiar universitar doctor la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești, director al Centrului de Studii și Cercetări Juridice și Socio-Administrative. De asemenea, Apostolache a fost deputat în perioada 2004-2012 și, în prezent, este președintele partidul Prahova în Acțiune. Într-o postare pe pagina sa de Fcebook, Mihai Apostolache s-a referit la situația de la Câmpina, privind încercarea unor consilieri de a pune pumnul în gura presei. Detalii - aici.

2400 vizualizari
26 iul. 2021 19:46

Sacrificarea presei, o necesitate pentru ”dezvoltarea” Câmpinei

1 comentarii

La începutul acestui mandat ne-am bucurat că fața Consiliului Local s-a schimbat. Și chiar ne gândeam că vin oameni noi, care, chiar dacă nu vor avea experiența administrativă și ”șulfăneala” politică a predecesorilor lor, măcar vor avea mai multă bună credință, vor veni cu idei noi, constructive și vom asista la o dezvoltare a Câmpinei fără precedent. Am sperat că vor fi oameni care gândesc cu capul lor, nu ce scrie în agendele altora!