CONTACT

"Nunta de aur" 2019, eveniment dedicat familiilor din Câmpina care au împlinit 50 de ani de căsnicie

- Eveniment -

13 cupluri din municipiul Câmpina au răspuns invitației Primăriei și Consiliului Local de a participa la Balul "Nunta de aur" 2019, eveniment dedicat familiilor care aniversează 50 de ani de căsnicie. Sunt oameni care au ales să trăiască o frumoasă poveste de dragoste pe drumul vieții în doi, cupluri care se iubesc, se înțeleg și se respectă, iată, de cinci decenii, câmpineni puternici, care pot constitui oricând un exemplu pentru comunitate. Este al optulea an consecutiv în care administrația locală organizează Balul "Nunta de Aur" și de fiecare dată acest eveniment este încărcat de emoție. Pentru că, după cum spune primarul Horia Tiseanu, pe lângă aniversarea celor 50 de ani petrecuți împreună la bine și la greu, acești oameni sunt cei care au construit Câmpina de astăzi. 

Ediția 2019 a Balului "Nunta de Aur" a reunit, după cum spuneam, 13 cupluri din Câmpina, care au petrecut împreună câteva ore speciale, au depănat amintiri, au ciocnit un pahar cu vin, au dansat. A fost sărbătoarea lor, sărbătoarea dragostei, respectului, înțelegerii, puterii de a trece împreună peste greutățile vieții. A fost sărbătoarea familiei. Cele 13 cupluri sărbătorite au primit diplome de onoare și flori din partea reprezentanților administrației locale - primarul Horia Tiseanu, consilierii locali Lucian Cercel, Adrian Dochia, Daniel Ioniță, Florin Frățilă și consilierul personal al primarului, Marian Dulă.
"Mă bucur să fim în această seară împreună și sper să aveți o seară minunată. Eu vă felicit din tot sufletul pentru cei 50 de ani de căsnicie, o performanță extraordinară. Probabil că nu este ușor să ai alături de tine atâția ani o persoană, probabil că pe parcurs iubirea se transformă în prietenie, dar importantă este înțelegerea, acceptarea persoanei de alături așa cum este ea. Vă felicit din partea mea, a Primăriei, Consiliului Local și din partea Casei Tineretului, instituție care a organizat această întâlnire. O spun mereu și cred în asta, dumneavoastră sunteți cei care ați construit Câmpina. Dacă avem un municipiu frumos, atractiv, îngrijit, o localitate cu gospodării deosebite, meritul este și al dumneavoastră", le-a spus primarul Horia Tiseanu familiilor sărbătorite. Le-a vorbit apoi despre Câmpina de astăzi, despre fondurile europene atrase pentru diferite proiecte, le-a mulțumit pentru exemplul pe care îl dau ca și contribuabili la bugetul local și le-a transmis mai multe urări tradiționale pentru apropiatele Sărbători de Iarnă. (video)
Le spunem și noi "La mulți ani!" celor 13 familii care sărbătoresc în 2019 "Nunta de Aur" și care au participat la evenimentul organizat vineri seară de administrația locală: Niculina și Ion Nistor, Elena și Mircea Necula, Camelia și Petre Iancu, Gheorghe și Margareta Cheșnoiu, Valeria și Constantin Hortopan, Maria și Cristea Vlad, Alexandrina și Horia Dinache, Doina și Dumitru Bonciu, Mariana și Vasile Davidescu, Cornelia și Iosif Caraboi, Ana și Mihai Anca, Viorica și Corneliu Stanciu, Eugenia și Gheorghe Codreanu.
Felicitări și altor familii din Câmpina care în 2019 au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar care nu au putut participa la Balul "Nunta de Aur": Adriana și Teodor Marinescu, Aristica și Gheorghe Mănescu, Ștefania și Ioan Bădilă.


23 Nov 2019 12:54 8785 vizualizari


Comentarii






  • 23.11.2019 21:24 Cristiana Gosman Și părinții mei au sărbătorit pe 13 Septembrie 2019 cincizeci de ani de căsnicie, dar nu cred că au aflat de acest eveniment... păcat.
  • 23.11.2019 18:15 Chesnoiu Felicitari tuturor sarbatoritilor! Se spune, ca fericirea este ultima statie a vietii,. Se spune ca aceasta este de fapt un inceput al calatoriei. Va uram "Drum bun"! Fernando si Gabriela ureaza un calduros La multi ani!, si Casa de piatra! In special familiei Chesnoiu. Multumim tuturor organizatorlor Primariei Campina,!
Vremea
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1479 vizualizari 06 May 2024 21:50 Pe 25-26 mai, pe Domeniul Cantacuzino de la Florești are loc o nouă ediție a Karpatia Pony Show

Pe 25-26 mai, pe Domeniul Cantacuzino de la Florești are loc o nouă ediție a Karpatia Pony Show

A V-a ediție a evenimentului Karpatia Pony Show este programată în week-end-ul 25-26 mai, pe Domenul Cantacuzino, din Florești.

citeste mai mult
4628 vizualizari 01 May 2024 15:12 Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 11.00, într-un spațiu amenajat în clădirea Gării Câmpina, cu acces de pe peronul liniei 1, va avea loc deschiderea unei inedite expoziții de machete de trenuri, dar și diverse amenajări feroviare.

citeste mai mult
1373 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1395 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV