Hora Unirii, dansată în centrul Câmpinei, la împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române

Eveniment (Categoria articolului)

Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată la Câmpina printr-un eveniment desfășurat în Parcul ”Regele Mihai I” din centrul municipiului. Publicul nu a fost foarte numeros, poate din cauza frigului și umezelii pătrunzătoare, poate din alte motive, dar cei prezenți au apreciat momentele artistice frumoase oferite de copiii și tinerii Câmpinei.

Imnul Național a fost interpretat de tânăra și foarte talentata Livia Pisăliță, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". S-au adresat publicului primarul Alin Moldoveanu și profesorul de istorie Marcel Vlădescu, cei doi avându-i alături pe scenă pe subprefectul Alexandru Vane și pe consilierii locali Noemi Ionescu, Costel Filip, Liviu Davidescu, Dan Nica și Florin Marcu.
Momentele artistice au fost deosebite. Livia Pisăliță a cântat emoționant ”Treceți batalioane române Carpații!”, apoi au evoluat Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” (instructori coregrafi Cristi Colezea și Valerica Celezea), Formația ”Celesta” de la Colegiul ”Grigorescu” (profesori coordonatori Elisabeta Milea și Dana Ștefan) și Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului (instructor coregraf Roxana Paraschiv). La final, conform tradiției, toți cei prezenți s-au prins în Hora Unirii.

3596 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3288 vizualizari
16 mar. 2023 07:49

Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

5 comentarii

La Palatul Parlamentului a avut loc miercuri seară evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii unor oameni valoroși din țara noastră, dar și unor proiecte de investiții publice sau private. Trei trofee și peste 200 de premii și diplome de excelență s-au acordat la Gala “România ești TU”, printre cei premiați numărându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

2032 vizualizari
08 mar. 2023 21:54

Flori și momente artistice, oferite pensionarelor din Câmpina cu ocazia Zilei Femeii

1 comentarii

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, a fost un prilej de sărbătoare la Câmpina. Dincolo de multe alte momente care au marcat această zi, la Casa Tineretului a avut loc un eveniment de suflet, organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina și Casa Tineretului. Peste o sută de doamne au răspuns invitației organizatorilor, majoritatea fiind membre ale CAR Pensionari sau ale Asociației Pensionarilor din Câmpina.

Alte stiri recente

185 vizualizari
22 mar. 2023 09:46

Echipa de junioare a CS Câmpina va juca vineri și sâmbătă meciurile din faza regională la Câmpina

Calificată în faza regională a Campionatului Național de Juniori, echipa feminină de handbal a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, va juca vineri și sâmbătă, chiar la Câmpina, partidele din grupele fazei regionale.

988 vizualizari
22 mar. 2023 07:09

Demonstrație de karate la AIKO Câmpina pentru participanții la proiectul Erasmus derulat de Școala ”Hasdeu”

Participanții la proiectul Erasmus intitulat ”All different, all equal”, găzduit de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” din Câmpina, au avut parte marți după-amiază de o mare surpriză. După ce s-au întâlnit la sediul Primăriei Câmpina cu primarul Alin Moldoveanu, la doar câteva ore, în sala Clubului AIKO Câmpina, s-au reîntâlnit cu Alin Moldoveanu în... kimono.