CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Programul complet al manifestărilor organizate la Câmpina cu ocazia Zilei Naționale a României

- Actualitate -

Programul complet al manifestărilor organizate la Câmpina cu ocazia Zilei Naționale a României

După cum vă informam recent, administrația locală a definitivat programul manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri, manifestări care se vor desfășura pe parcursul a trei zile. Primăria și Consiliul Local invită cetățenii municipiului Câmpina (și nu numai) să participe la aceste evenimente "pentru a întâmpina cu mândrie sărbătoarea Marii Uniri și pentru a aniversa împreună Centenarul înfăptuirii unității noastre naționale", după cum se menționează în comunicatul remis de Primăria Câmpina.

Joi, 29 noiembrie 2018
- ora 12.30, Biblioteca Municipală "Dr. C.I. Istrati" - festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului de creație literară "Marea Unire de la 1 Decembrie 2018" (concurs adresat elevilor de la școlile câmpinene)
- ora 17.45, Casa de Cultură "Geo Bogza" - elevii olimpici vor primi "Medalia Centenarului" din partea reprezentanților administrației locale
- ora 18.00, Casa de Cultură "Geo Bogza" - Conferința "Jertfa unirii noastre" susținută de Dan Puric

Vineri, 30 noiembrie 2018
- ora 14.00, Casa Tineretului - ședința festivă a Consiliului Local Câmpina în cadrul căreia va fi semnat Acordul de colaborare cu municipiul Cahul, Republica Moldova
- ora 14.30, Casa Tineretului - cetățeni și instituții cu merite deosebite la nivelul municipiului Câmpina vor primi "Medalia Centenarului"
- ora 18.00, Parcul Regele Mihai I (zona Milia) - concert de colinde și aprinderea iluminatului ornamental de sărbători

Sâmbătă, 1 Decembrie 2018 (Parcul Regele Mihai I, zona Soldat) 
- ora 10.00 - Intonarea Imnului Național, alocuțiuni, acordarea "Medaliei Centenarului" unor personalități, ceremonial religios, depunere de coroane
- ora 11.30 - Parada militară
- ora 11.40 - Spectacol susținut de Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului, Ansamblul Folcloric "Ghiocelul" al Casei de Cultură și îndrăgitul interpret de muzică populară Gheorghe Turda. La final, grupul rock "Umbre albe"
- ora 12.30 - masă populară (fasole cu cârnați și salată de varză, zona Milia)

Citiți și: 1.000 de porții de fasole cu cârnați, marea "surpriză" a administrației locale pentru câmpineni, de Ziua Națională a României


26 Nov 2018 19:10 5634 vizualizari


Comentarii


245 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
309 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1303 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1771 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV